Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ne sej ni panike. Vem da je avtomatika bolj po?re?na in zraven ?e toliko konjev. Moti me to, da so tako velika odstopanja. Na uradni strani pi?e da je poraba kombinirano 4,8, po mestu 6,1 in izven 4,2. Morate priznat da je to zelo velika razlika. Danes sem tankal 52l (je svetila rezerva) narejenih je bilo 780km. Poraba dejmo re?t kombinirano je bila 6,6. ?e bi vedel se verjetno nebi odlo?il za tak avto, ?e posebej zato, ker je razlika po njihovih navedbah med ro?nim in avtomatskim menjalnikom samo 2 do 3deci, dejansko pa je 2 litra na 100.  :unsure:

Napisano

Sej vsi avti odstopajo nekje do 2 litra v +.

No,sicer pa tudi,?e bi mazda popila 2 litra ve? kot primerljivi avti bi jo jaz osebno ?e vedno kupil.Ker tako lepega in sexi avta v tem segmentu enostavno ni.

Mazde,vsaj moje mnenje je tak?no,ne kupi? zaradi nizke porabe,niti zato ne,ker ima sosed tak?en avto,vem,da rade rjavijo,tudi kak?ne hibe imajo,kupi? jo enostavno zato,ker je nima vsak popoldanski mojster,

nima je vsak,ki ne daje smerokazov,nima je vsak,ki gre poleti na dopust na otok Rab in tam cel dan pije pivo na pla?i,nima je tisti,ki si kupi "tank"namesto avta.

Ne,kupi jo tisti,ki jo je ?e enkrat vozil,vzljubil,jo v?asih preklinjal,

ve?ino ?asa pa u?ival v ?portni vo?nji.

In kupi jo tidi tisti,ki ho?e bit druga?en

od povpre?ja...

Napisano

Ne sej ni panike. Vem da je avtomatika bolj po?re?na in zraven ?e toliko konjev. Moti me to, da so tako velika odstopanja. Na uradni strani pi?e da je poraba kombinirano 4,8, po mestu 6,1 in izven 4,2. Morate priznat da je to zelo velika razlika. Danes sem tankal 52l (je svetila rezerva) narejenih je bilo 780km. Poraba dejmo re?t kombinirano je bila 6,6. ?e bi vedel se verjetno nebi odlo?il za tak avto, ?e posebej zato, ker je razlika po njihovih navedbah med ro?nim in avtomatskim menjalnikom samo 2 do 3deci, dejansko pa je 2 litra na 100.  :unsure:

V bodo?e pozabi na uradne podatke o porabi in poglej na spritmonitor.

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Ej...Alex..dobro si to napisal.enako mi?ljenje,,lp

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.