Ta album je bil referenca za zvok nekoč. In je pri snemalci zvoka še vedno. Prav tako Tambu od Toto.
Imam originalno ploščo (kupil sem jo v Londonu) in mi je zvok neprimerno boljši kot na cd-ju. Te tvoje variante ne poznam, a upam, da se sliši vsaj približno dobro kot vinilka. Seveda ne kaka yugo izdelava. Vsaj Italijanska.
Sem imel pa to srečo, da sem v devetdesetih, ko smo snemali prvi abum, v koprskem studiu Henrix, poslušal originalen posnetek te plošče na analognem 24 steznem snemalniku
(Multitrack recorder Studer A 820 Mch) Takega imajo tudi v Abbey studio recording v surovi varianti (brez post produkcije). In to na profesionalnem studiskem ozvočenju za deset K €. (Genelec 1034 A). To je bilo nekaj najboljšega, kar sem slišal v življenju.
Ne prej, ne potem, nikoli niti približno tako dober zvok.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.