Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Tisto je ameriška verzija. EU zmore še cca. 100W več. Imam na mansardi eno od treh faz namensko rezervirano samo za štedilnik/indukcijo in Hi-Fi. Ostale dve pa za vse ostalo. Sem lih pred kratkim predelal glavne dve omarici z klasičnih na avtomatske varovalke,in povečal varovanje faz za mansardo z 3x16 na 3x20A. Samo,če bom zraben priklopil še Monrio MP5 (glej hifi temo-prva stran),pa zna spet biti premalo,k Monrio brez softstarta 2x zaporedoma vrže 16A avtomat ven preden se dovolj napolnijo močnostni kondenzatorji😲.. eh qurc...pa ne bomo kuhali...itak moram mal ahujšati😂🤣 Se razlaga zakaj nakup novega,če imam še Onkyo TX-RZ900? Ko še nismo imeli optiko je v blizini udarila strela,preko kabla iz centrale skurila zaščito na master/slave razdelilcu,skurila ruter,tv-vmesnik in preko HDMI kabla drugi HDMI vhod na Onkyu. Od takrat vsakih nekaj mesecev škripne naslednji. In do sedaj jih je šlo rakom žvižgat stiri od sedmih🥺....če crkne še en,sem "v riti"😬. Za silo bi bil še front-HDMI,a to je NOGO. Lahko bi šel preko TVja,a pri taksnih AV-centralah se tako izgubi prednost centrale...in RZ900 ima le ARC,ne pa eARC,torej TV kot centrala za HD-zvok odpade. Tako,da sem prisiljen v menjavo. Lahko bi HDMI board poizkušal popraviti oz. "pokvariti"...pa se tega ne grem,dokler nimam naslednjika. Bo pa imel RZ70 tudi nekatere druge prednosti poleg eARC-ja,USB podpora diskov večjih od 2TB (muske imam res k dreka), podpora obeh verzij DSDja,Dirac-Live (serijsko vključena verzija z celim frekvencnim obsegom za vse kanale),možnost nadgradnje za Dirac-Bass controll (dva neodvisna izhoda za subwoofer),Auro-3D,,11 koncnih stopenj,IMAX,4K,8K......ni,da ni. Moram pohvaliti Stojana Pacek-a iz Technotop-a...mi je dal tako noro ceno,da bi bilo nedostojno tukaj objaviti. Dost "klobase"😆
-
Hmm priznam, da nisem vedel za to kombinacijo https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21195185&display=DS Automobiles DS 9
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.