Radarski tempomat je ZAKON. Tistih 1000km na dan kinjih tudi delam v celoti z radarskim. In to pri vseh zadnjih 4 avtomobilih.
To je stvar ki ni samo konfort ampak tudi varnost. Ga ni cloveka, ki bi reagiral tako hitro kot radarski. Ga ni cloveka, ki bi videl v megli ali dezju, kot vidi radarski. samo znati ga je treba uporabljat, pravocasno, smerniki pa to.
Popopnoma nic te ne uleni, to je samo v glavi. Enako ce kdo misli da lahko z radarjem vec telefon drma
Kje te je pa servis prišel samo toliko? Sem se pred nakupom pozanimal informativno na Avtotehni Vis in je “servis”” cca. 230 EUR, z menjavo zav. olja pa cca. 330 EUR :(.
Še ena zadeva, ki mi ni všeč: moči polnjenja ne moreš omejiti na avtu. To sem sicer rešil na polnilnici, ampak vseeno.
Glede MG4, se strinjam. Jaz sem vozil z večjo baterijo in je avto prišel brez subvencije 33.000 EUR. Za 23.000 EUR bi bil dober nakup. Ampak vsakemu svoje ;).
PS: si kaj preverjal stanje baterije? Mazda ima to odlično narejeno kar online: https://www.mazda.eu/en/state-of-health/#
Očitno črpajo podatke iz servisa. Moja je bila lani na 96%.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.