Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Izgleda ,da ja. Večjih plač so itak ne zasluži nihče od teh pajacov v parlamentu. Za te burleske, ki smo jih pa videli zadnja štiri, leta bi jim pa še pol vzel.🤗
-
Kolk si ti poln enega negativizma še predno se zadeva sploh poskusi. Brez visokih plač SIGURNO ne dobimo kadra. Če pa jih povečamo pa obstaja možnost, da pa se pojavijo ljudje, ki se vidijo v politiki pa imajo vseeno neko mentalno integriteto. Al pa bomo res cel cajt gledali razne Zavce, Grimse, Mahniče .... pa da ne naštevam cvet inteligence v vseh strankah. Sicer ne vem kakšno plačo si imel, da misliš, da imajo strokovnjaki pa ne vem akšne plače, da bi jih ne zmikalo delo v DZ. Je pa res, da pri trenutnih jih dejasnko ni blizu in to je pač škoda.
-
Lepo so ti napisali govor.. enak je na vseh portalih SDS-a. To ni nič, malo smo se družili ob kavici in debatirali o bližnjevzhodnih problemih. Sej veš tko mal med prjatli. neverjetno kako v take zgodbice verjameš. Sej pravim, če bi enako v golobnjaku naredili bi tvoja zgodba bila čisto nasprotna. Takrat bi pa rohnel o izdajalsekm Taubiju. Samo povej, a bi bilo tako al bi Taubija enako branil, če bi naredil isto in vabil neke črne kocke iz Izraela, da probajo namočit gologlavega.
-
Sem imel ta problem pri CX-5, kjer so bili zadnji diski po cca. petih letih s precej rje in sem dal menjat, preden sem avto prodal... ker bi me bilo sram, da bi tak avto dal naprej ...
-
Mmm, takšne bremze imel bi tudi jaz (Ko menjam gume poslikam, da se bo vidlo genuine mazda brakes!)
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.