Razlaga je čist enostavno. Če boš dele plačal z avansom je 99% možnosti, da dejansko prideš na poseg. Če ne prideš, ni nič hudega za njih, ker plačani deli jim potem ostanejo kot plus pa četudi jih nikoli ne porabijo.
Verjetno so to slabe izkušnje iz preteklosti, ko se najdejo pajaci, ki vse naročijo potem ga pa ni in servis jih nima za karkoli držat.
Kot primer: hodim k enemu in istemu vulkanizerju, ki mi tud gume naroči pa sem prvič, ko sem šel k njemu pred 20 leti moral dat avans za gume. Ta drugič tudi in ko je videl, da sem resen mi od tretjega nakupa gum ni več zahteval nobenega avansa. Je pa res, da sem pri njemu pustil že kar nekaj denarja do danes pa še ga bom.
Zadnjič,ko sem bil na koncertu smo šli b največji nakupovalni center v Zagrebu
Vsi oblečeni po najnovejši modi, veliko prestižnih trgovin in prestižnih avtov v garažah. Po moje jim gre vedno bolje za razliko od nas.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.