Hja, tudi jaz sem čakal paket iz Napolija (Italija). Pa pokličem tja in vprašam, kdaj bo prišel, gredo gledat sledenje in mi povedo, da je paket ravno na poti iz Bratislave v Ljubljano.
Zdaj jih pa razumi...
Jaz pa,iz Južne Koreje 25 dni dni, za Naniwa brusni kamed. Na Havajih je tracking nehal delat. 😅
So ga na naši carini odprli, jim ni bilo jasno kaj si neki cigl naročam.
Pa 35 dni, da so iz UK do mene dostavli Benchmade nož. Pa še ni bilo brexit-a. Zmes so ga na carino vozli v Severno Irsko, ker je tam poštno carinsko skladišče. Pa ne pozabit, da ga je naša pošta hotla še v Kozje dostavit.
Pošta je ena loterija.
Jaz sem pred leti dobil z Japonske v petih dneh...eno poceni Casio urco za mali cvenk....ta naša pošta pa...jaz bi kar zaprl podjetje,pa naj trg zregulira,k to ni več normalno....in nonstop dražijo...tud drobne posiljke (pisma ipd.)...
Znorel bom🤬....4x iz Nemčije na Dansko in nazaj. Vprašanje,kako dolgo bi tako šlo,če nebi interveniral pri prodajalcu.
Ajd,izgleda da bo...
UPS👎
https://www.ups.com/track?track=yes&trackNums=1Z845ER96814125885&loc=en_US&requester=ST/trackdetails
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.