Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sem mnenja, da otroci ne morejo znati delati, če se jim ne dovoli, da bi delali. Kako bodo pa dobili izkušnje, če nikoli ne bodo nič delali. Sicer bi sam naredil hitreje in bolje, ampak tako se otroci ne bodo nič naučili. In sem nabavil tri jeklene krtače, piksno temeljne barve, tri čopiče in razredčilo. Pokličem torej tri fante (16, 13 in 11 let) in jim razložim, da je tovorna prikolica (domača izdelava, letnik 1983, homologirana) že malo rejnata in naj jo skrtačijo in pobarvajo s temeljno. Fantje se lotijo in kmalu slišim vitlo na garaži in skozi okno vidim fante, kako prevračajo prikolico, da bodo lažje delali. Kmalu pa eden od njih pride vprašat, če tudi povarijo al samo obrusijo in pobarvajo. Meni nič jasno, o čem govori in grem pogledat. Me je kar posedlo, ko sem videl...
-
Sem lih pred kratkim malo študiral oba-Xiaomi 15 in 15Pro... Se mi 15ka zelo dopade,a ko sem oba gledal v živo,mi je malce premajhna....pač EMŠO,in dokler še ne nosim očal mi kar paše,da je display malce večji. 15Pro pa itak "non + ultra",samo,če nebi imel tak "nahrbtnik".... Za 16ko napovedujejo,da bo manjši nahrbtnik,nora baterija,da sicer ne bo periskopa,in bo mal drugače rešena komplet foto zadeva....po moje slaba ne bo...bom videl,kakšna bo cena... Zaenkrat,kot receno 12pro še fajn dela...če bo pa počepnila baterija...mogoce vseeno posežem po 15pro,kot "auslaufmodell",če bo res dobra cena...k 5 let updateji ni od muh-ne rabim več.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.