Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pa ista plastika notri pri golfu al pa aertonu

• Všeč 1
  • Jezen 2

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 5 urami je Tilen5 napisal:

Pa ista plastika notri pri golfu al pa aertonu

No to je mene pred 5 leti dokončno odvrnilo od nakupa Arteona. Na zuni je bil bomba, s ceno sem se še nekak sprijaznil. Notranjost pa skoraj enaka kot pri službenem Golfu, kot da ne gre za 2x dražji avto. Dejandko v posmeh kupcem. So mislili, da ti lahko prodajo glih kar se jim zahoče.

33112_1.png

Napisano
pred 10 urami je FuManchu napisal:

Tole sem napisal en teden nazaj... pa imam občutek, da sem bil še premalo črnogled.

dne 3. 9. 2024 ob 13:00 je Boss napisal:

n ko takole pada iz vseh strani se v neki situaciji gospodarstvo tudi začne lomit in moje predvidevanje, da bo ena od znamk svete trojice verjetno crknila, tudi kakšen Opel bo imel brez posega vlade tak problem, da bo šel adijo. Tudi VAG grupa bo spustila Seat, da crkne. Tudi VW se bo verjetno prestrukturiral, da velikih limuzin in SUV-ov ne bo več imel v ponudbi. To bo ostalo Škodi in verjetno Audiju. Če bo pa zelo zagustilo bodo pa žrtvovali celo Audi, ker dejansko s takimi cenami in brez trga bo težko preživel.

33112_1.png

Napisano

Ja, za Nemce in njihove autose izgleda prihajajo zanimivi časi. Bo kar lepo opazovati vse skupaj v naslednjih letih...

Napisano
WWW.24UR.COM

"Že od desetih zjutraj čakajo pred predorom," trije mladi Mariborčani v soboto popoldne pokažejo na gnečo pred Karavankami. Toda njihova...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
SIOL.NET

Nova zmaga na tritedenski dirki, nova priložnost, da se pogleda v izjemno zanimivo življenjsko in športno pot slovenskega kolesarskega...

• Všeč 3
  • Ljubim 2

Napisano
WWW.24UR.COM

"Rejec mi je golobe pripeljal po koncu pouka. Med veroukom so me čakali v škatli, ko je babica škatlo naložila v prtljažnik, pa sem ji rekel...

Napisano

Ne rabimo mi sončnic in veternic, mi se kar na strele priklapljamo...

Zajeta slika.JPG

WWW.ROBIN.SI

Včerajšnje obilno deževje na Goriškem ni pustilo hujših posledic. V Zgornjem Lokovcu, natančneje v zaselku Novo mesto, je nekaj hiš brez elektrike že od včerajš

• Zmeden 1
  • Žalosten 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Odkar so Britanci nazadnje leteli na Dresden je minilo precej desetletij, mostovi pa še kar padajo.

WWW.RTVSLO.SI

V mestu Dresden na vzhodu Nemčije se je zgodaj zjutraj zrušil del mostu čez reko Laba. V incidentu, katerega vzrok ni znan, ni bil nihče...

• Haha 1
  • Začuden 2

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

A niso Rusi krivi. Če niso so pa globalne vremenske spremembe.

33112_1.png

Napisano
AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI

Eden najbolj opevanih dirkačev v zgodovini F1 je bil tudi v zasebnem življenju velik ljubitelj avtomobilskih...

N7rRRL1.jpg

Napisano

ALELUJA, postajamo Amerika!

WWW.24UR.COM

Učenec ene od osnovnih šol v Črnomlju je grozil vrstnici, svoje grožnje pa je podkrepil z objavo fotografije, na kateri ima v rokah zračno puško. Policija je nemudoma ukrepala in mu orožje zasegla. Med hišno...

Ta je grozil, naslednji bo že šel na strelski pohod...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Ne želim nikomur ničesar slabega, AMPAK tule sem pa od navušenja zaploskal z ušesi. Takrat sem bil uslužbenec sodišča, ko je bil ta primer aktualen in grozljiv umor nedolžne osebe.

SVET24.SI

V zaporu na Dobu je prejšnji petek umrl dvojni morilec Boštjan Koprivnikar, poročajo Slovenske novice. Ugonobil naj bi ga rak.

Napisano
dne 17. 9. 2024 ob 18:16 je Z M A J napisal:

Ne želim nikomur ničesar slabega, AMPAK tule sem pa od navušenja zaploskal z ušesi. Takrat sem bil uslužbenec sodišča, ko je bil ta primer aktualen in grozljiv umor nedolžne osebe.

SVET24.SI

V zaporu na Dobu je prejšnji petek umrl dvojni morilec Boštjan Koprivnikar, poročajo Slovenske novice. Ugonobil naj bi ga rak.

Karma je k***a...

N7rRRL1.jpg

Napisano

Takole nam veverica počasi odnaša orehe :P ...

• Všeč 3
  • Haha 1
  • Začuden 1
  • Jezen 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

proklet lopov

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Se pogovarjata dva sodelavca. Prvi pripoveduje: - "Pomisli, kakšna nesreča se mi je zgodila: Grem lepo po pločniku, se ozrem za lepim dekletom, naredim pri tem korak vstran, stopim na kolesarsko stezo, in me zadene kolesar, ki je vozil v napačno smer!" Drugi ugovarja: - "Temu jaz ne bi rekel nesreča, prej neprevidnost." Prvi postaja ogorčen: - "Ja seveda, zate je nesreča samo, če ti pade lonec z rožo na glavo!" Drugi: - "Zame je tudi to neprevidnost." Prvi: - "Kaj pa je potemtakem zate nesreča?" Drugi: - "Ja, vidiš, meni se je zgodila nesreča: Sprehajamo se po pomolu moja žena, moja tašča in jaz in gledamo morje. Tašča je stopila malo preveč na rob in je zdrsnila v vodo in se začela lepo utapljati." Prvi mu skoči v besedo: - "To je vendar neprevidnost, kako moreš temu reči nesreča!" Drugi: - "Točno, nesreča je prišla kasneje: en stupido marinaio se je potem pognal v morje in jo potegnil na suho! To, vidiš, je nesreča..."
    • Ata, sine in bodoči zet kidajo gnoj. Ata je full prijazen z bodočim zetom in ga kar naprej špara, medtem, ko sina goni ko Kristusa.   Pri malici bodočemu zetu odreže najboljši kos mesa in da najboljše vino iz svoje kleti. Ko bodoči zet odide, sin vpraša, kaj je pri kidanju gnoja, pa še pol celi cajt tako lepo delal z bodočim zetom? Ata pravi: - "Tolk gnoja, kot ga bo on naenkrat od bajte odpeljal, ga ti, sine, ne boš celo življenje skidal..."
    • Superman se je po celodnevnem naporu preganjanja kriminalcev pričel dolgočasiti in je želel iti zvečer ven ter se malo pozabavati. Poklical je Batmana in ga vprašal, če bi šel z njim v kakšen bar, kjer bi si našla nekaj deklet. Batman mu je odgovoril, da je Robin bolan in da ga ne more pustiti samega v takšnem stanju. Nekoliko razočaran je Superman poklical Spidermana in ga povabil, da skupaj zvrneta nekaj steklenic piva. Spiderman mu odgovori, da ima zmenek s Catwoman. Kot zadnjo bilko se Superman spomni na Wonderwoman in odleti do njenega stanovanja, da vidi, če je prosta. Ko je pristal na njenem balkonu, vidi Wonderwoman, ki leži na postelji gola z razprtimi nogami. Superman se zamisli sam pri sebi: - ''Hiter sem kot krogla. Lahko bi bil v njej, imel seks in šel ven, preden bi sploh ugotovila, kaj se dogaja.'' Tako Superman opravi svojo super stvar v delčku sekunde in odleti ves zadovoljen. Medtem reče Wonderwoman na postelji: - ''Ali si kaj slišal?'' Invisible Man ji odgovori: - ''Ne, me pa rit peče kot sam hudič!''
    • Zmerno do pretežno vse vlade od leta 2005 dalje. Pa ne samo naše, ampak celotne EU...   Zgodovinsko gledano je bil dizel vedno cenejši - do začetka obdobja 'zelenega kretenizma'...
    • Lepo se je bilo družiti z vama na poti od Kopra do Hrvaške meje. Vmes se nam je pridružil še Etcho in skupaj smo našli čas za klepet ob dobri kavici v Portorožu. Sicer pa čestitke obema za podvig, saj ni najlažje s tako tankimi gumami prevoziti toliko kilometrov po  makadamu,  brez gumi defekta.👍
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.