Ja meni je prodajalec rekel, da imajo vse prodane, ki so v prihodu. Prav tako mi je dejal, da ima že prodane tudi CX 6e, ki pride komaj v juliju.
Torej ljudje kupijo še preden sploh testirajo. Očitno to niso takšni avto freaki kot smo mi na forumu ampak kupijo kar je pač novo in "boljše".
Dobrih 10 let nazaj so enega, pa kakšen hudič je bil okrog tega ... pa v isti zadevi so v Avstriji bili obsojeni, če se ne motim. In na Hrvaškem so v tistem obdobju podobno funkcijo pravnomočno obsodili brez težave, in je odsedela ...
Vsi, ki ne krademo davkoplačevalskega denarja, si to želimo. In verjetno nas je 99% slovenske populacije. Če pa so na frišno na čelu, drugi po državni funkciji, že nekoč pravnomočno obsojeni zaradi zavarovalniške goljufije, in če pogledamo, kdo jih je predlagal in postavil na ta položaj, pa @Alex ne vem več, če ti je kaj sploh še jasno ... Črno na belem, kako resno mislijo. 😟
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.