g.Wankel Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 Pred eno uro je Nejc1986 napisal: Ekhm,zaposlujete kej ?:) Javna uprava zmer zaposluje, sploh pred volitvami na veliko 😀 pred 59 minutami je Boss napisal: Sej štosov zaradi velikih je še več... sam opozarjam, da boš sigurno izpadel večja seksistična svinja kot Nejc. 😜 Sej so že navajene 😅 1 1 Citiraj
Jest Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 11. april, 2022 Prijavi Napisano 11. april, 2022 Mati je delala v kuhinji in je poslušala svojega 5-letnega sina, ki se je igral v dnevni sobi s svojimi vlakci. Slišala je, kako se je vlak ustavil in sina, ki je rekel: - "Vsi kreteni, ki so zdejle še not, naj se čimprej skidajo ven, jebemti, tukaj je zadnja postaja!" In čez nekaj trenutkov: - "Tisti bedaki, ki mislijo iti s tem vlakom, naj spravijo svoje lene riti not, ker zdejle gremo." Mama čisto popeni in reče: - "Na tak način se ne boš pogovarjal v tej hiši, pojdi v svoji sobo za dve uri in razmišljaj, kako bi to lahko bolje rekel in ko prideš nazaj nočem več slišati takih besed!" Dve uri kasneje se sin spet igra z vlakom v dnevni in mama pozorno posluša,kako sin reče: - "Dragi potniki, hvala, da ste potovali z nami, prosim, ne pozabite na prtljago, upam, da boste kmalu spet potovali z nami." In čez nekaj trenutkov: - "Za tiste, ki so ravnokar vstopili: Dragi potniki dober dan, ta del je za nekadilce, upam, da boste dobro potovali z nami." V trenutku, ko se začne mama smejati, sliši: - "In če ste čist besni zaradi dve-urne zamude, ne mene jebat, ampak povejte uni pički v kuhinji!" 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 12. april, 2022 Prijavi Napisano 12. april, 2022 Pravkar sem bil priča enemu dogodku, ki me je spomnil na spodnji vic. In sem bil presenečen, kako nekateri lahko ljudi obrnejo v trenutku. In sem se zamislil, če tudi mene takole obračajo... No, da ne zamorim preveč, tule je vic: Nekje so v enem trgovskem velecentru, ki je prodajal vse živo, zaposlili novega prodajalca. Šef mu je rekel, da bo najprej en teden poskusno in če se bo izkazal, ga bodo vzeli za stalno. Ko gre šef čez eno uro na obhod, vidi, da ima tale novi prodajalec stranko. Diskretno se približa in posluša. - "Gospod, tale ribiška palica je vrhunski izdelek. Z njo boste ulovili same kapitalne ribe." - "Vzel jo bom!" - "Kaj pa vabe imate?" - "Ne." - "Potem vam priporočam tole torbo v kateri imate vabe za vse vrste rib." - "Vzamem!" - "Kaj pa škornji?" - "Nimam" - "Glejte tele škornje, kot bi bili narejeni samo za vas!" - "Vzamem!" Potem mu je prodal še brezrokavnik, pa klobuk, pa torbo za malico, pa mrežo...... - "Kaj pa čoln imate?" - "Ne..." - "Poglejte tega lepotca. Z njim se lahko peljete na sredo jezera in tam popolnoma v miru lovite." - "Vzamem." - "Kakšen avto vozite?" - "Mazdo MX5...." - "Jooj, s tem pa ja ne boste čolna vlekli.... Glejte tega Jeepa z trilitrsko V6 mašino. Z njim boste brez problema vlekli čoln tudi po najslabšem terenu" Možakar je navdušen in tudi Jeepa kupi brez obotavljanja. Ko odide, šef presrečen skoči izza polic in vzklikne: - "Pa vi ste genij! Človek pride po ribiško palico, vi pa mu še kup opreme, pa čoln in Jeepa prodate! Česa takega pa še nisem videl!" - "Gospod šef, ne bo čisto držalo. Tip ni prišel po ribiško palico, ampak po tampone za svojo ženo, pa sem mu rekel, da če že ne bo seksal čez vikend, naj gre vsaj ribe lovit...." 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 12. april, 2022 Prijavi Napisano 12. april, 2022 Potegnjen iz naftalina ampak je še vedno smešen.......👌😂🤣 Citiraj
Slivka Napisano 13. april, 2022 Prijavi Napisano 13. april, 2022 Danes sem v Italiji naletel na en bošnjaški časopis. Kdor ne razume, mu jutri prevedem... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 14. april, 2022 Prijavi Napisano 14. april, 2022 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 14. april, 2022 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2022 o moj bog 🥴 Tole moraš obvezno prej opozoriti, da je potrebna previdnost ob ogledu. Mene je pa danes presenetila, najprej nekao razjezila, neka izjava, a na koncu se mi je zdelo vse skup tako smešno in groteskno. Model na nekem mediju prostodušno izjavi, da moramo paziti, da se ne bomo preveč razvadli zdaj ko maske niso več obvezne. Kakšen način razmišljanja iz strahu je pa to. A ljudje smo narejeni zato, da nosimo maske, ker drugače ne preživimo al so nekateri mogoče že pozabili, da pred dobrima dvema letoma smo take maske poznali le iz zdravstvenih ustanov pa še to več ali manj pri operacijah in zobarjih. Zdej pa bomo morali paziti, da se ne razvadimo, ker smo jih sneli. Fak, res folk je zblojen v 3PM. Citiraj
g.Wankel Napisano 14. april, 2022 Prijavi Napisano 14. april, 2022 (urejeno) pred 1 uro je Boss napisal: o moj bog 🥴 Tole moraš obvezno prej opozoriti, da je potrebna previdnost ob ogledu. Mene je pa danes presenetila, najprej nekao razjezila, neka izjava, a na koncu se mi je zdelo vse skup tako smešno in groteskno. Model na nekem mediju prostodušno izjavi, da moramo paziti, da se ne bomo preveč razvadli zdaj ko maske niso več obvezne. Kakšen način razmišljanja iz strahu je pa to. A ljudje smo narejeni zato, da nosimo maske, ker drugače ne preživimo al so nekateri mogoče že pozabili, da pred dobrima dvema letoma smo take maske poznali le iz zdravstvenih ustanov pa še to več ali manj pri operacijah in zobarjih. Zdej pa bomo morali paziti, da se ne razvadimo, ker smo jih sneli. Fak, res folk je zblojen v 3PM. Mene so dons 3x opozoril, da niso več obvezne Navada je železna srajca ali kako že... Popravljeno 14. april, 2022 od g.Wankel 2 Citiraj
Bini Napisano 15. april, 2022 Prijavi Napisano 15. april, 2022 (urejeno) Pravo tablo daš na drevo in te parking vedno čaka..... Popravljeno 15. april, 2022 od Bini 1 Citiraj
x-layer Napisano 15. april, 2022 Prijavi Napisano 15. april, 2022 1 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Slivka Napisano 17. april, 2022 Prijavi Napisano 17. april, 2022 Sredi nevihtne noči v potniško kabino letala vstopi zelo zaskrbljen kapitan: - "Spoštovani potniki, en motor je odpovedal, drugi deluje s 30% močjo. Odvrgli smo vso prtljago in ves odvečen tovor, ampak to ni dovolj. Da bi uspeli prileteti do najbližjega letališča, bomo morali žrtvovati tudi nekaj potnikov. Glede na situacijo ne bom dovolil nikakršne diskriminacije na podlagi barve kože, narodnostne pripadnosti ali spolne usmeritve. Zato moramo biti pravični in bomo šli lepo po abecedi. Proti izhodnim vratom naj takoj stopijo Albanci, Arabci, biseksualci, Cigani, črnci in homoseksualci. Mislim, da bi bilo to za začetek dovolj..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. april, 2022 Prijavi Napisano 17. april, 2022 - "Zakaj je na kljunu letala propeler?" - "Da pilotu ni vroče." - "Kaj?" - "Ja, enkrat smo šli na izlet in se je propeler ustavil pa sem videl, kako se je začel pilot potit..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. april, 2022 Prijavi Napisano 17. april, 2022 Letalo leti iz Evrope v Ameriko. Nenadoma se letalo strese in zasliši se oglušujoč pok. Čez nekaj časa se oglasi kapitan: - "Spoštovani potniki, govori vaš kapitan. Kot ste lahko že sami ugotovili, imamo hude tehnične težave, zato bomo v kratkem zasilno pristali. Plavalcem želim srečno nadaljevanje poti, od neplavalcev pa bi se ob tej priložnosti rad poslovil..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 17. april, 2022 Prijavi Napisano 17. april, 2022 Take imaš,da me bo v četrtek še strah,ko odletim v LA.......😉😂🤣 Citiraj
Bini Napisano 17. april, 2022 Prijavi Napisano 17. april, 2022 pred 2 minutama je Boss napisal: pa sej si plavalec... Oh,sem pozabil,sedaj sem pa pomirjen in brez skrbi....😋👍 Citiraj
Slivka Napisano 18. april, 2022 Prijavi Napisano 18. april, 2022 pred 11 urami je Bini napisal: Take imaš,da me bo v četrtek še strah,ko odletim v LA.......😉😂🤣 Še boljša je, ko nekaj dni pred poletom gledaš Air Crash Investigation... Pa še en "leteči": - "Kaj leti po zraku in kvaka?" - "Letalo, polno Ljubljančanov..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 18. april, 2022 Prijavi Napisano 18. april, 2022 pred 27 minutami je Slivka napisal: Še boljša je, ko nekaj dni pred poletom gledaš Air Crash Investigation... Pa še en "leteči": - "Kaj leti po zraku in kvaka?" - "Letalo, polno Ljubljančanov..." Ni panike, sem že tolikokrat letel, da sem imun na raznorazne fore in strahove..... 😊😀😉 Samo drisko dobim nič drugega... 😁 (hec) 😂 2 Citiraj
Slivka Napisano 18. april, 2022 Prijavi Napisano 18. april, 2022 (urejeno) Če ženske lahko boli glava, lahko tudi nas boli k***c... Popravljeno 18. april, 2022 od Slivka Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.