Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

- "Včeraj sem na plaži spoznal dve simpatični mladi gospodični. Tako lepi sta bili, da mi je kar sapo vzelo. Dogovoril sem se z njima, da pokličem kakšnega prijatelja in da skupaj odidemo v moj vikend."

- "To je pa bila veselica, kajne?"
- "Ja, seveda je bila! Najprej sem poklical Marka, pa mi je njegova mama rekla, da je na izletu. Potem sem poklical MarMarija, ki pa mi je povedal, da je zelo bolan. Ko sem klical še Aleša, se je tudi ta izgovarjal, da ne more priti, ker ima cel kup obveznosti. Potem sem moral sam z obema damama v moj vikend, in povem ti, bilo je noro!"
- "Zakaj pa nisi poklical mene?"
- "S teboj je drugače kot z ostalimi. Ti bi zagotovo prišel..."

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano (urejeno)

- "Ali si ti sinoči tekel po naši ulici?"
- "Ja, želel sem preprečiti pretep."
- "Kdo se je pa tepel?"

- "Jaz in neka baraba..."

Popravljeno od Slivka

serviser.gif

Napisano

- "Stalno berem v časopisih: Prenehajte kaditi!"
- "In si kaj storil?"

- "Prenehal sem brati časopis..."

serviser.gif

Napisano
pred 9 urami je Slivka napisal:

Mladi komar se vrne domov po svojem prvem poskusnem letu. Pa ga mama vpraša:
- "In, sine, kako je bilo?"
- "Fantastično! Vsi so mi ploskali..."

Čeprav, če so ploskali je hčerka in ne sine. 🤔

• Všeč 3
  • Haha 1
Napisano
pred 12 urami je godlike napisal:

Čeprav, če so ploskali je hčerka in ne sine. 🤔

Vsaj eden, ki misli, ko bere...

• Všeč 1
  • Hvala 1

serviser.gif

Napisano

V mestu so odprli nov ekološki bar. Prijatelja sta vstopila, se usedla za mizo in v trenutku se je prikazala natakarica.
- "Kaj želita?"
- "Dva kozarca mleka!"

Natakarica je k mizi prinesla dva prazna kozarca, si odpela bluzo in iz vsake dojke pomolzla kozarec mleka. Ko je odšla od mize, je eden od njiju dejal:
- "Še dobro, da nisva naročila slivovke..."

serviser.gif

Napisano

Mlada žena pride v zakonsko posvetovalnico in reče:
- "Tako zelo ga ljubim, on je nežen z menoj, ustreže vsaki moji želji, neverjetno dober ljubimec je..."
- "Po kaj pa ste potem pravzaprav prišli?"
- "Potrebujem nasvet, kaj naj možu rečem..."

serviser.gif

Napisano

Dobre razlage 

HARDWARE: je del računalnika, ki sprejema udarce, ko software zataji."

BANKIR: je tip, ki ti posodi dežnik, ko sije sonce, in zahteva, da ga vrneš, ko dežuje.

EKONOMIST: je strokovnjak, ki bo jutri vedel, zakaj se tisto, kar je napovedal včeraj, danes ni zgodilo.

TIMSKO DELO: je možnost prevalitve krivde na nekoga drugega.

DIPLOMAT: to je tisti, ki reče, da pojdi v *.*., in to tako, da komaj čakaš, da se popotovanje začne.

NESTRPNOST: je pospešeno čakanje.

INFLACIJA: je plačevanje v prihodnem letu z lanskimi plačami.

LJUBEZEN: je beseda z osmimi črkami, petimi soglasniki, tremi samoglasniki in dvema idiotoma.

TABORNIK: je deček, oblečen kot kreten, ki mu ukazuje kreten, oblečen kot deček.

PROGRAMER: je tip, ki ti reši problem, za katerega nisi vedel, da ga imaš, in to tako, da nič ne razumeš.

• Všeč 1
  • Haha 1

serviser.gif

Napisano

Zajec sedi pri skali in si brusi nohte. Mimo pride lisica:

- "Kaj delaš, zajček?"

- "Kremplje brusim, bom medveda napadel!"

Mimo pride še volk in vpraša zajca:

- "Kaj delaš, zajček?"

- "Kremplje brusim, bom medveda napadel!"

Kmalu pride to medvedu na ušesa. Pride mimo in vpraša zajca:

- "Kaj delaš, zajček?"

- "Kremplje brusim pa neumnosti klatim..."

serviser.gif

Napisano

- "Mici moja, kaj delaš?"

- "Pakiram."
- "Zakaj pa?"
- "Selim se."
- "Kam pa?"
- "V Ameriko."
- "Pa kaj boš v Ameriki?"
- "Tam bi dobila 100 dolarjev za tisto, kar tebi tukaj dajem zastonj."
- "Ti kar pojdi. Me prav zanima, kako boš preživela z 400 dolarji na leto..."

serviser.gif

Napisano

- "Dober dan, gospa soseda. Včeraj sem v mestu srečala vašega moža, pa me sploh ni videl."
- "Vem, ja, mi je povedal..."

serviser.gif

Napisano

Se vrne Micka iz Amerike s povsem novo Corvetto kabrioletom. Janez gleda ves navdušen in vpraša:

- "Ej, žena, kaj si to kupila s kešem ali na lizing?"

- "Malo na lizing, malo na fafing, malo pa na..."

serviser.gif

Napisano

Bosanc pride na občino Kranj ob 7:30.
Ga vidi varnostnica pa pravi:

- "Ooooo, vi ste pa zgodni"
Bosanc jo pogleda pa pravi:

- "Nisi ni ti pičko loša".

• Všeč 1
  • Haha 5

serviser.gif

Napisano

- "Joj kako slabo izgledaš? Si zbolela?" 
- "Ne, na shujševalni sem. Shujšala sem že petnajst kg."

- "Ja , to je pa čisto nekaj drugega. Prav dobro izgledaš!"

serviser.gif

Napisano

- "Se tvoja hčerka še vedno ni poročila?"
- "Ne, je preveč inteligentna, da bi vzela tistega norca, ki bi jo hotel za ženo..."

• Všeč 1
  • Haha 1

serviser.gif

Napisano (urejeno)

Pride blondinka na nabito poln avtobus in nagovori moškega, ki je sedel:

- "Oprostite, gospod, ali mi lahko odstopite sedež - sem namreč noseča."
- "Ja koliko časa pa, saj še nimate trebuha?"

- "Približno 20 minut, vendar me še vedno bolijo kolki..."

Popravljeno od Slivka

serviser.gif

Napisano

Sin je pisal očetu:
- "Dragi oče! Imam dekle. Pošlji mi denar!"
Oče mu je odgovoril:
- "Dragi sin! Imam denar! Pošlji mi dekle!"

serviser.gif

Napisano

Pride tip v gostilno in vpraša natakarico:

- "Buona giornata! Parli italiano?"

Natakarica ne razume, zato samo skomigne z rameni. Možakar se obrne in gre v sosednjo gostilno in tam vpraša natakarico:

Tudi ta ne razume, zato se možakar odpravi še v tretjo gostilno in še tam vpraša natakarico:

- "Ovviamente! Cosa vuoi?"

- "Coca cola."

• Všeč 1
  • Haha 2

serviser.gif

Napisano

Pride Janez v Nemčili na bencinsko črpalko in uslužbenec ga vpraša:

- "Diesel? Normal? Super?"

- "Wasser!"

Gleda Nemec nekaj časa in ker Janez vztraja, mu natoči poln rezervoar vode. Janez vrže noter eno tabletko, zapre rezervoar in se odpelje. Naslednji dan spet ista situacija, Janez prosi za vodo, uslužbenec na črpalki mu jo natoči, Janez vrže noter še tabletko in se odpelje. Tretji dan spet pride Janez in prosi za vodo. K njemu pristopi elegantno oblečen gospod in se predstavi:

- "Slišim, da imate neke posebne tabletke. Jaz sem direktor družbe ESSO in pripravljeni smo vam plačati en milijon evrov za te tabletke."

- "Za manj kot tri milijone se sploh ne pogovarjam."

In direktor mu res našteje tri milijone evrov, Janez eno tabletko spet vrže v rezervoar, ostale pa izroči direktorju. Ko se odpelje, da Jože vpraša:

- "Ti, Janez, pa si mu res dal vse tabletke?"

- "Ja."

- "In kako se bova midva zdaj vozila?"

- "Hja, na plin, tako kot do sedaj..."

• Všeč 2
  • Haha 1

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Če boš uporabljal Forscan, potem poglej kaj priporočajo na njihovi strani.   Jaz sem po njihovem priporočilu kupil iz Amazona.
    • Zanimivo, res ekstra donosi posvecenih. Po drugi strani pa vsi ti insiderji (razen enega ali dveh) niso dosegali rasti zlata, ki je šlo v zadnjem letu gor za 70+%...
    • Zadnjič je nekdo govoril, da ima prijatelja, ki je 2,5 leti obnavljal hišo iz 70-tih. Potem se je odločil, da jo poruši in zgradi novo.   Znanec je pred 2 letoma obnavljal hišo iz 80-tih, tri etaže (tipična hiša iz tega časa), žena arhitektka. Hiša je bila po 2 letih dela obnovljena, strošek pa cca 220.000 € (pričakoval je 180.000). Je pa temeljito "prerukana" in izgleda lepo. Podrli je niso, ker imajo spomine na starše ...   Spet drugi znanci so kupili hišo, ki je 20 let stala v 3. gradbeni fazi in jo predelali v gostilno. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi jo podrli in zgradili novo.    Lado, odvisno od potreb. Hiše zastarajo fizično, funkcionalno in ekonomsko. Pri tvoji prvi del ni problematičen, ker je zgrajena solidno (treba bi jo bilo le izolirat in osvežit), tretji tudi ne (super lokacija - noben moteč infrastrukturni objekt se ni in se v bližnji prihodnosti verjetno ne bo nasral zraven). Če ti je hiša funkcionalno ustrezna, potem je smiselno razmišljati o obnovi, pri večjih spremembah konstrukcije, pa je fino razmislit še o kakšni drugi varianti.   Tudi sam sem v tvojih letih razmišljal "za 100 let naprej", danes pa razmišljam drugače. Verjetno smo preveč mahnjeni na te naše nepremičnine ... potem se pa otroci zaradi njih med seboj še skregajo.                
    • ima to že betonsko plato?   Sicer moje osebno mnenje brez hudega razmišljanja -> jaz bi to podrl.....naredil montažno in imaš mir za naslednjih 50 let....(če se ti da pa zidati, pa narediš novo). (glavno vodilo pri tem je, ker vseh teh naštetih zadev ne bo naredil en mojster ampak jih boš moral najti vsaj 10, vsak bo kompliciral, nihče ne bo imel časa, ko bodo napake in težave se bo vsak izgovarjal na drugega, ti boš na koncu doživel živčni zlom in porabil boš ogromno svojega časa, ki ga nisi dal v kalkulacijo). pod črto, četudi vse prenoviš, boš imel 50 let staro bajto, ki bo renovirana, kar je še vedno daleč od nove.....
    • Jaz bi še vedno rad vedel zakaj so nonotu v Kanalu jebali četniško mater? Tukaj je tud men logika odšla v 3PM.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.