Boss Napisano torek ob 14:04 Avtor Prijavi Napisano torek ob 14:04 Že obliko pogledaš pa je res dizaster. Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 06:11 Prijavi Napisano včeraj ob 06:11 Jutranja molitev: Dragi Bog, zaenkrat mi gre dobro. Nisem opravljal, nisem se jezil, nisem mislil na drugo žensko, nisem izgubil nadzora, nisem bil sebičen, nisem se pritoževal, nisem jamral, nisem preklinjal. Nisem popil niti požirka alkohola. Nisem bil na bankomatu in nisem prekoračil limita, ampak ... ... ... Čez nekaj minut bom vstal iz postelje in takrat bom res potreboval tvojo pomoč... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 06:24 Prijavi Napisano včeraj ob 06:24 Slovenci imamo vsak dan HALLOWEEN. Ko gremo v klet, se zaderemo: - "Helouu vin!" 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 06:32 Prijavi Napisano včeraj ob 06:32 Wikipedija: - "Jaz vem vse." Google: - "Jaz imam vse." Internet: - "Brez mene ne morete." Računalnik: - "Hahahahaha, vsi vi ste odvisni od mene, jaz pa od nikogar!" Elektrika: - "Hahahahaha, a ti to resno?" Nikola Tesla: - "Kdo se zdaj pametnega dela?" Bog: - "Kako, prosim?" Chuck Norris: - "Kaj prosiš?" 5 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 06:37 Prijavi Napisano včeraj ob 06:37 Misel dne..., ted..., mese..., let..., ma, misel tišočletja: Kar lahko storiš danes, preloži jutri na drugega! 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 07:14 Prijavi Napisano včeraj ob 07:14 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 07:23 Prijavi Napisano včeraj ob 07:23 1 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami 1 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Pride sodelavka v pisarno in me vpraša: - "A je štiri dovolj?" Ker nimam pojma, o čem točno se gre, jo nekaj časa gledam, potem mi pa butne skozi možgane ena trapasta in bleknem: - "Odvisno. Če se gre za gume, potem ja. Če pa se gre za cilindre, pa ne..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Greva s sodelavcem službeno do Ajdovščine in opazim, da nikjer ne daje smernikov. Pa ga vprašam: - "Kaj ti ne daješ smernikov?" - "Zakaj pa?" - "Ja, da ostali vedo, kam greš." - "Kaj pa koga briga, kam grem..." Sem samo še lepo tiho sedel na svojem sedežu in mi je bilo kar žal, da sem sploh kaj vprašal... 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Janez007 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) pred 4 minutami je Slivka napisal: Greva s sodelavcem službeno do Ajdovščine in opazim, da nikjer ne daje smernikov. Pa ga vprašam: - "Kaj ti ne daješ smernikov?" - "Zakaj pa?" - "Ja, da ostali vedo, kam greš." - "Kaj pa koga briga, kam grem..." Sem samo še lepo tiho sedel na svojem sedežu in mi je bilo kar žal, da sem sploh kaj vprašal... Slivka, napačna rubrika ... to prepogosto opažam na avtocesti. Izpostavil bi mlade voznice, tudi pri srečanju na zelo ozkih hribovskih cestah, kjer sam upočasnim, se ustavim, one pa z nezmanjšano hitrostjo zdrvijo mimo ... Popravljeno pred 1 uro od Janez007 1 Citiraj
samSimon Napisano pred 57 minutami Prijavi Napisano pred 57 minutami Pa še to bog ne daj, da bi pa malo zraven na makedam zapeljala, medtem, ko si ti verjetno z avtom že napol v bregu 😄 1 Citiraj
SeekK Napisano pred 8 minutami Prijavi Napisano pred 8 minutami Zamiži in drži smer, pa se vedno nekako reši Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.