Včeraj sem na hitro testiral še 6e. Nekaj občutkov sem napisal že ko sva se zapeljala z @Jest.
Pozitivno:
- videz zunanjosti in notranjosti
- kvalitetni materiali
- tišina med vožnjo
- pospeški
Negativno:
- naštimat sem si mogel DAB postajo, očitno držki kar pišejo, da se si računalnik ne zapomni radijskih nastavitev in moraš vsakič posebej to štimat
- line assist je obupno preveč agresiven oz. celo nevaren. Seveda se ga da izklopit samo z brskanjem po meniju vsakič posebej ko se vsedeš v avto.
- po ovinkih se moja M6 pelje lepše, bolj lahkotno. Pojma nimam zakaj, možno zato ker ima 6e 2 toni in zadnji pogon. Vglavnem nisem se počutil čisto stabilno, je pa res da nisem navajen zadnjega pogona in je to mogoče razlog.
- pomanjkanje fizičnih gumbom, ki pa ni bilo extra moteče. Sem se hitro navadil na ekranske tipke.
Pod črto:
V bistvu bi sprejel nekako te pomanjkljivosti, težko pa sprejmem premajhen doseg. Na AC poleti z družino in prtljago verjetno max 300 km s tamalo lfp baterijo.
Zaenkat ostajam na svojim M6.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.