Deeyan Napisano 8. september, 2021 Prijavi Napisano 8. september, 2021 pred 7 minutami je TiEn napisal: Kdo ločuje ceplenje in necepljene ? men je prav en kurac kdo je in kdo ni usak se zase odloči to je isto, ko da bi ločeval belce pa črnce 🤦♂️ 1 1 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 8. september, 2021 Prijavi Napisano 8. september, 2021 Pa, kdo ločuje cepljene-necepljene? 🤔 Pri nas se je zgodilo samo enkrat, da je bil pogoj Pct za piknik. Potem tej itak sami niso več prišli. Tako, da ja. Vsi so dobrodošli na naše piknike z Pct dokazilom. Po regulah. 🤗 1 3 Citiraj
pob Napisano 8. september, 2021 Prijavi Napisano 8. september, 2021 pred 3 minutami je Alex napisal: Pa, kdo ločuje cepljene-necepljene? 🤔 Pri nas se je zgodilo samo enkrat, da je bil pogoj Pct za piknik. Potem tej itak sami niso več prišli. Tako, da ja. Vsi so dobrodošli na naše piknike z Pct dokazilom. Po regulah. 🤗 Evo, pridem. Brez PCT. 1 1 Citiraj
canyon Napisano 8. september, 2021 Prijavi Napisano 8. september, 2021 (urejeno) 23 minutes ago, TiEn said: Kdo ločuje ceplenje in necepljene ? men je prav en kurac kdo je in kdo ni usak se zase odloči tudi men dol za to ločevanje, pozman nekaj cepljenih pa nimam nič proti njim, tud oni nimajo nič proti meni ker nisem cepljen 14 minutes ago, Deeyan said: to je isto, ko da bi ločeval belce pa črnce 🤦♂️ je ja, sploh če gledaš po socialnih omrežjih je to velik problem ratu ... je pa tud res da se zednje leto ne družim več neki z ljudmi, ker smo enostavno usi okuperani z službo in delom .... vsaj okoli mene je že malo žalostno da ljudje ne poznajo več druzga kokr šiht pa domov .... ok tiste dneve k pa so frej znajo bit pa pijanice kar pa tud nisem več ljubitelj tega .... pa še nekaj bolj zabavnega formula 1 je mazdi ukradla slogan Popravljeno 8. september, 2021 od canyon 2 1 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Tilen5 Napisano 8. september, 2021 Prijavi Napisano 8. september, 2021 Bi prej rekel podjetje oziroma program zoom je ukradel mazdi slogan 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Deeyan Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 sej zdej majo "Drive together" 1 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 9. september, 2021 Prijavi Napisano 9. september, 2021 10 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Nejc1986 Napisano 10. september, 2021 Prijavi Napisano 10. september, 2021 Včeraj so pri sosedu-prijatelju ,ki naj bi bil zobozdravnik, v kleti našli kupleraj poln Ukrajink in trde droge... Kam gre ta svet... Ne veš koga imaš okoli sebe... Nikoli si nisem mislil,da naj bi bil zobar. 3 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 12. september, 2021 Prijavi Napisano 12. september, 2021 (urejeno) Popravljeno 12. september, 2021 od TiEn 1 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
canyon Napisano 13. september, 2021 Prijavi Napisano 13. september, 2021 k bi šu rd domov pa že 10 min zvoniš pa čakaš za iz ferme vn ... 1 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Jest Napisano 13. september, 2021 Prijavi Napisano 13. september, 2021 Pride mama z Janezkom k dotorju in pravi: -Doktor pomagajte. Sin že cel teden ne more na WC." Pravi doktor: - "Naj sedi pred televizorjem in gleda sejo vlade ali parlamenta, sigurno ga bo pognalo." Čez dve uri mama kliče doktorja. - "Gospod doktor, Janezek je posral celo stanovanje. Kaj naj storim?" - "Kaj pa gleda ?......." - "Pa, Janšo..........." - "Ma neeeeee Janše, on je doza za odrasle."..... 7 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 13. september, 2021 Prijavi Napisano 13. september, 2021 Tišlerček je bl za otroke 1 1 Citiraj
Jest Napisano 13. september, 2021 Prijavi Napisano 13. september, 2021 pred 15 minutami je FuManchu napisal: Tišlerček je bl za otroke Kdo pa je tislercek? Mimogrede je to vic iz leta 2013 … Se pa do danes ni se nic spremenilo… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 13. september, 2021 Prijavi Napisano 13. september, 2021 pred 2 urama je canyon napisal: k bi šu rd domov pa že 10 min zvoniš pa čakaš za iz ferme vn ... 10min? js vidim sam 22s 😂 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 13. september, 2021 Prijavi Napisano 13. september, 2021 Pred eno uro je FuManchu napisal: Tišlerček je bl za otroke Pa šivilja in mesečnik. Ne, mesečnik je bolj za upokojence, ki jim niti donat ne pomaga več. 🤣 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 14. september, 2021 Prijavi Napisano 14. september, 2021 Srt me prime ko slišim kako tako dudlanje 2 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Boss Napisano 14. september, 2021 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2021 TiEn, dons si mi neki slab pa nisi za štose.🤪 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 15. september, 2021 Prijavi Napisano 15. september, 2021 Nikoli si nisem mislil da je čaj z limono tako nevaren... Včeraj sem šel po šihtu z bivšo na pijačo.... Sledilo je 10pirov in nekaj vodke. Vmes poslal fotko moji dragi... Ko sem ob 5h zjutraj mirno prišel domov,je moja ravno pila nevem kateri čaj z limono. Jaz mirno sedim in se čudim.... Ona pa steklen in agresiven pogled .... Metala krožnike po tleh.... Dretje... Jok.... Nevaren je ta čaj.... 5 Citiraj
Tilen5 Napisano 15. september, 2021 Prijavi Napisano 15. september, 2021 14 hours ago, Boss said: TiEn, dons si mi neki slab pa nisi za štose.🤪 Žanra muzike sm mislu ...srbske pa te fore🤮 1 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Shrek Napisano 15. september, 2021 Prijavi Napisano 15. september, 2021 Ne znaš poslušat... 🤣😂 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.