Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ma, ti si nova Baba Vanga... 🤣 Končno se je v nekom reinkarnirala.
-
Drugače moraš gledat, ne tako črnogledo. Tistega z manjšo se manj obdavčuje. 😜 Ampak a pol bi recimo morali EV-je še 3x toliko obdavčit kot ICE, ker izkoristek je tam okoli 90%, Pri ICE, če si pa pri okoli 30% je že kar v redu.
-
Jaz bi zlil ven... Tole bo mastilo šipo, če boš uporabljal. Moj predlog, da ne razdiraš. Vzemi gumjasto cevko, napolni z vodo, en konec v posodo do konca dol, drugega pa pod spodnji nivo te posode pa bo na natego spraznilo posodo. Spet napolni posodo in ponovi postopek praznenja. Potem pa vitrex notri pa bo vse cool.
-
Daleč od tega... mi kupujemo le poslovno linijo ThinkPad, kjer je recimo cenejši model T14 gen 6 pri dobrih 1500€ pa tja do dobrih 2500€ za X1 2in1 (ex Yoga) in X1 Carbon. Samo za časa korone, ko je bilo pomanjkanje prenosnikov smo kupili enih 100 kosov ThinkBook 15 ITL, tako da v tem segmentu nimam nekih dolgoročnih izkušenj. Je pa tako, Thinkbook serija je namenjena manj zahtevnim uporabnikom in to se dejansko pozna v praksi. Z 8 urno vsakodnevno uporabo, vzdržljivost Thinkbook 15 ITL serije je okoli tri leta, medtem, ko Thinkpadi zdržijo preko 5 let take uporabe in imamo tudi take, ki so že naredili tudi 7 let ali več. Predvidevam, da nisi glih heavy user tako, da ti bo tale tvoja zadeva služila kar precej dolgo. Drugač pa nisem glih prava oseba, da bi se me spraševalo po prenosnikih, ker vsak je samo pobuljil, ko sem mu rekel, da pod 1500€ sam prenosnika sploh ne bi kupil. Ja tolk denarja sm dal daljnega leta 2007 za prenosnik Packard Bell. Guess what... še danes deluje in mi služi za OBD II povezavo.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.