YavarYe X6V6 Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 Kko pa loh rikverc lampo przges ? A mas posebi zvezan ? . Treba tiste reflektorje montirat kokr jih majo ameriski pickupi pa sam gasa Moj wagn ma marskej, sam se nikjer n? ne vid. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 Moj wagn ma marskej, sam se nikjer n? ne vid. Sistem za metanje ?ebljev zadaj voze?im dolgim lu?em? Citiraj
Z M A J Napisano 22. december, 2015 Avtor Prijavi Napisano 22. december, 2015 Sistem za metanje ?ebljev zadaj voze?im dolgim lu?em?Jaz sem pomislu na uni sistem iz filma Ben Hur, ko dirkajo in mu kolesa unici nasprotniku Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 Men so pa na pamet priletel bananini olupki iz mario karta 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 23. december, 2015 Prijavi Napisano 23. december, 2015 Men so pa na pamet priletel bananini olupki iz mario karta NJEMU tud. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 11. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 11. januar, 2016 Vse ?ive sorodnike mu jebem tepcu, ki je bil zdele zmo?en s svojih astronomskih 25kmh tempom, naredit strnjeno kolono od Meng?a pa do Trzina. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 11. januar, 2016 Prijavi Napisano 11. januar, 2016 Vse ?ive sorodnike mu jebem tepcu, ki je bil zdele zmo?en s svojih astronomskih 25kmh tempom, naredit strnjeno kolono od Meng?a pa do Trzina. Va?no, da ima? V6 stroj... 3 Citiraj
Z M A J Napisano 11. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 11. januar, 2016 Va?no, da ima? V6 stroj... Pa da NI dizel. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 11. januar, 2016 Prijavi Napisano 11. januar, 2016 Vse ?ive sorodnike mu jebem tepcu, ki je bil zdele zmo?en s svojih astronomskih 25kmh tempom, naredit strnjeno kolono od Meng?a pa do Trzina. a tega pa poznam se dostikrat pelje tudi po Lj, ?e najraja po obvoznici... 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. januar, 2016 Prijavi Napisano 12. januar, 2016 Pa da NI dizel. Priznam, tega pa dizel ne zmore: ?eprav bi z mojim turbo dizlom te kraje la?je obiskal kot pa s tvojim V6 Citiraj
Z M A J Napisano 12. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2016 Slivka, lej zate Hro??a z Mazda V6 motorjem, kako zleze v gri?; 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 13. januar, 2016 Prijavi Napisano 13. januar, 2016 Danes nam je ?ofer LPP-ja lepo prikazal, kako z enim avtobusom zapre? oba pasova in ?e tistega za zavijanje levo. Tako je blokiral pol ?martinke za cel interval zelene in zraven je ?e lepo po balkansko s sredinskim prstkom nagradil vsakega, ki si je upal potrobiti. Moram priznati res ?estitke in kultura profesionalnega voznika - upam, da ima LPP ?e ve? takih . 3 Citiraj
Shrek Napisano 14. januar, 2016 Prijavi Napisano 14. januar, 2016 To znajo tudi BMW vozniki... Citiraj
nutrimedo Napisano 14. januar, 2016 Prijavi Napisano 14. januar, 2016 Sem v ponedeljek v Lj naletel na enega bedaka z BMW, ki je mislil, da se mu bom kar umaknil na levi pas-ki je bil pa? zaseden, bremzati pa tudi nisem hotel. Pa je ?el po gasu da bi me prehitel in pred mano zapeljal ampak sem bil prehiter-ja tudi VW T5 zna posko?it in sem mu naredil prostor za mano. V zahvalo se je pred kri?i??em za Porsche skoraj bo?no nalimal na mojga transporter?ka. Banda hudi?eva bawarska. Citiraj
Z M A J Napisano 22. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2016 Namesto kafeta zju3 mi ob voznji v koloni, pred voz skoci neki manjsega crnega, se dobr da nisem refleksno trznu z volanom, ker je bil nasproti tovornjak! Prednji odbijac ni vec kot je bil, povzrocitelj pa ne vem v kakem stanju je. Fakof zblojena zwau Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 25. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2016 Tuhinjska dolina je prepovedan transport za tezje tovornjake, pa vendar se je zdele eden menda prekucnu in to glih v moji Sutjeski. Bolnca kwa rect druzga! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 25. februar, 2016 Prijavi Napisano 25. februar, 2016 Kot da kamionarje omejitve in prepovedi kaj ganejo - zdej itak vedo, da policaji ?e kr ?trajkajo potem pa vsak po svoje... vozijo v nedeljo, se prehitevajo skozi tunele, izsiljuje in se grejo tekmovanje kdo ima dalj?ega (zmaga tisti, ki uspe biti hitrej?i od drugega za 0,279km/h). 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. februar, 2016 Prijavi Napisano 26. februar, 2016 Tuhinjska dolina je prepovedan transport za tezje tovornjake, pa vendar se je zdele eden menda prekucnu in to glih v moji Sutjeski. Bolnca kwa rect druzga! Ponavadi je dovoljeno za dostavo. Ker ?e bi si ti za?elel kup kak?nih 12 kubikov gramoza za utrdit dvori??e, bi ga v nasprotnem primeru lahko vozil samo v prikolici, ki bi jo prikljuknil na svojo Mazdo... In ker ni turbo dizel, nima? kljuke . Zato je dovoljeno, da te?ki tovornjaki in vla?ilci za potrebe dostave vseeno vozijo po tej cesti. Torej si lahko za?eli? kup gramoza, da se imajo otroci kje igrat... Citiraj
Slivka Napisano 27. februar, 2016 Prijavi Napisano 27. februar, 2016 Berem raznorazne Slovenske novice in podobne, kjer pi?ejo o mojem pokojnem sosedu in se spra?ujem, kdo je tu nor in kako lahko pi?ejo take neresnice in bedarije... In potem ho?em na forum napisat kaj v tej smeri in i??em, kje smo pisali o novinarskih mahinacijah, pa mi iskalnik ne najde ni?esar. ?eprav vem, da smo debatirali nekaj tudi o tem. Zunaj pa je sne?enje ponehalo in zdaj pri 0?C de?uje, kar je zelo dober recept za ?led. Spet! Zdaj grem spat in ?e hudi? potrga linije, naj jih pa potrga. Dost mam! Citiraj
Boss Napisano 28. februar, 2016 Prijavi Napisano 28. februar, 2016 Berem raznorazne Slovenske novice in podobne, kjer pi?ejo o mojem pokojnem sosedu in se spra?ujem, kdo je tu nor in kako lahko pi?ejo take neresnice in bedarije... In potem ho?em na forum napisat kaj v tej smeri in i??em, kje smo pisali o novinarskih mahinacijah, pa mi iskalnik ne najde ni?esar. ?eprav vem, da smo debatirali nekaj tudi o tem. Pa ne da si pozabil na temo v kateri si bil tako zagreto aktiven? Evo ti pomagam z linko: http://www.mazda-si.net/topic/10997-novinarske-manipulacije/page-4?hl=medij Citiraj
Z M A J Napisano 1. marec, 2016 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2016 http://www.rtvslo.si/slovenija/izpoved-ocetov-na-koncu-si-zombi-in-pocutis-se-kot-kreten/387037 Izvedenci in CSD-ji, upam da kdo od vas ne dozivlja tega sranja in sem zelo VESEL, da je moj primer zivo nasprotje od obeh navedenih ter komunikacija zgledna Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 1. marec, 2016 Prijavi Napisano 1. marec, 2016 Saj to je razumljivo... CSD je skoraj ?isto feminizirana in?titucija in ?e zraven doda? da je na sodi??u za te zadeve v 100% sodnik ?enska, ki odlo?a na ?ustveni ravni in veliko bolj verjame materi kot o?etu je pa? to to. O?etje so VEDNO diskriminirani ko pride do zapletov s skrbni?tvom in mati vedno dose?e svoje pa ?e je to res al pa ?e la?e kot psica te?e. ?al - ampak tako je dokler se ne bo na?el nekdo, ki bo imel dovolj financ, da zadevo spravi na najvi?je nivoje sodstva. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 8. marec, 2016 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2016 Dans vozil v koloni za polcijskmu Skodojcem, ki se je frigidno vozil za sleperjem. Janezki za njima obema pa seveda total brez pirhov in so namenoma vozili se 5kmh pocasnej od Skodilaka. V nadaljevanju se je promet rahlo porazgubil in jaz dovolj korajzen za prehitet policiste. Se zmeri sem ziv, niti ustavli me niso,heh. Janezki, totalni evnuhi za volanom, jao :S 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 1. april, 2016 Prijavi Napisano 1. april, 2016 Toliko kolikor so se po prvoaprilsko iz mene pohecal Telekomovci, toliko se ?e dolgo ni nobeden. Najprej sem kar tri cele ve?ere zapored pre?ivel v prijetni dru?bi njihovih online tehni?nih pomo?nikov - ni se dalo unov?it to?k za popust pri naro?nini ker njihov sistem ni hotel sprejeti moje SPP cifre .Danes, en dan po zadnjem roku za unov?enje, dobim SMS da so tehni?no te?avo odpravili, mi pa njihov sistem no?e sprejeti ID kode za katero sem se moral v?eraj za prevzem le te ro?no odpeljati v Lj v Telekomov center in si z njo lahko samo nekaj obri?em ker ni veljavna. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 2. april, 2016 Prijavi Napisano 2. april, 2016 A si jim kaj lepega pol povedal? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.