Skoči na vsebino

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je godlike napisal:

Evo.

Sem dobil anketo o zadovoljstvu s strani uvoznika. Sem še tam izlil žolč.

In je prišel email, da so spregledal, da se opravičujejo in da naj pridem, da popravijo račun, ker mi vrnejo ca. 1.5€

Jaz sem pa odgovoril:
v celotni zadevi se mi ne gre za 1.5€ ampak za pošten in spoštljiv odnos, tako da vam ta znesek podarim za kavico.

Nobenega "cartanja" samo opravičilo. Bom videl kam grem drugič. Malo sem pa jih le v stres spravil. 😎

Jebe se njim za tebe, ker še vedno majo maso ljudi, ki niti ne gledajo računa, nabijejo maržo za 30% potem pa dajo 15% in so vsi srečni, kako so šli na super servis

Napisano
pred 1 minuto je NevLado napisal:

Jebe se njim za tebe, ker še vedno majo maso ljudi, ki niti ne gledajo računa, nabijejo maržo za 30% potem pa dajo 15% in so vsi srečni, kako so šli na super servis

0% popusta. Kaki 15% 😉

Jaz pač grem drugam. Pri Fordu skočijo, če kaj najdem. So me že vajeni.

Verjetno se gledajo, kdo bo upal servis delat. To je vse odvisno od šefa.

• Haha 1
  • Zmeden 1
Napisano (urejeno)

Sam res..ta dez in burja pa zimski mraz.... Wtf kako bomo kolesarili

20240919_134119.jpg

Popravljeno od Tilen5

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano (urejeno)

Danes, je pa res da je močno sonce sijalo,..zdej je pa mal oblačno pa mi kaže zunaj 24 :) glih fajn da grem mal tečt

Screenshot_20240919_172634_Photos.jpg

Popravljeno od Tilen5

Napisano (urejeno)

Pismo ja treba te jakne nosit...brrr, res en bo nič od jeseni

image.jpeg

Popravljeno od Tilen5

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Najprej se je voznik kombija v bivši Adriji v Kontroli letenja kot direktor izkazal za totalnega idiota, nato je šel v golobnjak za generalnega tajnika, kjer so v momentu spoznali njegove "sposobnosti".  Da so se ga znebili so zanj ustvarili novo delovno mesto.:vskalo::vskalo::vskalo:

WWW.RTVSLO.SI

Se Rok Marolt, od aprila generalni sekretar stranke Gibanje Svoboda, vrača v kontrolo zračnega prometa, kjer je bil direktor pred odhodom v...

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Mal sem razkurjen kaki šalabajzerji se danes lotijo določenih del in da raznoraznih delovnih nesreč še ni mnogo več. Dejansko je samo še sreča na delu, da se vseeno izzide.

Na sosednj parceli cca 100m stran pripravljajo teren za novogradnjo. Na njej se je nahajala že vsaj 40-50 let neoperativna kurilnica za biotehnično fakulteto. To so začeli rušiti in ostal jim je le še 25m betonski pravokoten dimnik, ki bi ga morali rušiti pravilno, da ne bi pri padcu deli leteli vsenaokoli. Zato so pripravili klančino, da bi dimnik zrušili nanjo in da se le vrh prelomi brez hujšega udarca ob tla.

No tu so pa rušitev dimnika postavili nekaj dni za vnaaprej, da bi zaščitili tudi pešce in študente fakultete, ki so hodili mimo gradbišča. No ja, vmes so z udarnim kladivom na bagru sekali večje kose betona, ki so nastali ob sami zrušitvi stavbe. Zdaj pa bistvo, dimnik se ni strinjal z datumom rušitve in se je zaradi tresenja kladiva in mehkih tal (morost pač) nagnil in padel predčasno sam od sebe v kontra stran od predvidene in pripravljene. Dobro, da se je bager umaknil in ni padel nanj, ker če ne bi to brali v črni kroniki.

Je pa dimnik padel s tako silo, da je naša hiša dobesedno poskočila kot pri srednje močnem potresu. Še dobro, da ni pokopalo bagerista ali pa bi kakšen leteči kos betona zadel mimoidoče.

Zakaj pa govorim o šalabajzerjih: na barjanskih tleh je treba znat gradit in to firme iz drugih koncev Slovenije pač ne znajo ker nimajo ustreznih izkušenj. Pred leti je zaradi tega GPM Gradnje iz Maribora že povzročil poplave na tem območju, kjer je gradil v strugi. Da so se izognili tožb so poslali podjetje v stečaj.

Trenutno pa zgleda tako, da izvajalec del na tej parceli je podjetje iz Komna, nadzornik je iz Nove Gorice, investitor pa iz Maribora, gradijo pa na obrobju ljubljanskega barja. Pa če to ni recept za katastrofo pol ne vem kaj je.

33112_1.png

Napisano
WWW.24UR.COM

"Preseneča nas, da smo kljub visokemu mestu na lestvici zaupanja ljudi, vseeno tarča tovrstnega vandalizma," zmajujejo z glavo slovenski...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano (urejeno)

Jej to smotano vreme,..sploh ne morem bit jeseni v jaknici sem bil prisiljen tekat danes v kratkih rokavih WTF 🤬

Popravljeno od Tilen5

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Na sveže obglodani kabli na Geckotu :(

IMG_20241028_081617.jpg

• Začuden 1
  • Žalosten 2

Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Na sveže obglodani kabli na Geckotu :(

IMG_20241028_081617.jpg

Mazda prodaja nekaj za odganjanje te golazni.... 🤗😉

Napisano
pred 10 urami je dvorjan napisal:

Pa dobro, ni lepo, ampak za Hyundaijca greš lahko na prvi odpad ponje. Čeprav tudi v trgovini ne bi smeli biti zlatarsko dragi ...

Mah, ti motorji so toliko nezahtevni, da vzameš rolico izolirnega traku, malo pomotaš in gremo dalje...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Imeli Smo Lantro 1997 12 let.

V prvih 10-ih letih sta izven rednih servisov šli 2 stvari:

- motorček za šipe prat

- kabli za svečke.

S tem, da so komplet kabli (ni bilo ločeno prodajanih) cenejši, kot 1 na Polotu, ki ga je kuna malicala.

Tak da te kable še Hyundai rabi.

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Mah, ti motorji so toliko nezahtevni, da vzameš rolico izolirnega traku, malo pomotaš in gremo dalje...

Sem začasno res tako rešil, ker brez tegba mi je laufal po treh ali pa celo po dveh cilindrih, ne vem, komaj sem se premikal po cesti in treslo kot hudič. Aja, kabli so bili stari največ 3 mesece, heh

Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

meli Smo Lantro 1997 12 let.

V prvih 10-ih letih sta izven rednih servisov šli 2 stvari:

- motorček za šipe prat

- kabli za svečke.

a zadnji most boš pa kar pozabil. Skoraj na vseh je zgnil.

33112_1.png

Napisano

V 10Y sem rekel.

Po tem sta šli sprednji roki in stabilizato štangice.

Most je bil gnil, ko je pri 12Y šla kompresija na cilindru in je šla na odpad.

Se pa je na Getzu menjaval zadnji most pri ca. 14 letu. Tisto je tudi bil stroj brez nekih napak. 105 konjev, 1.6 bencin, greti sedeži ....

Napisano

Naš Gecko bo čez 3 tedne polnoleten in razen par mehurčkov na obrobah zadnjih blatnikov, je vse idealno, tudi most. Morda mu je življenje podaljšal tretma pri Tri krone d.o.o.

• Všeč 1
  • Zmeden 3

Napisano

Niti slučajno, ker na 3krone je bil ta stroj samo 1x in potem še 1x na "kontroli", od tega je že pomoje enih 10 let, skupni strošek torej 100 EUR (če se ne motim je bilo takrat 80E in kontrola 20E), poceni. :)

Napisano

Z velikimi koraki stopamo nazaj v temačni srednji vek???

WWW.24UR.COM

Z novim letom nas čakajo velike spremembe pri ogrevanju stavb in sanitarne vode. Pravilnik o učinkoviti rabi energije bo namreč s 1...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Če imaš zadaj zvočnik mogoče res, 🤔 Jaz ga nimam in gre komot vse v podn.... 
    • Kako je pa kaj z znamko Škoda? Najbrž jih veliko več ukradenih?🤔
    • Sem ga izbrisal z ebayem zraven. To je blo ca. pred 1 letom.   Prodajalec mi je poslal artikel drugega proizvajalca. Trdil je, da je to naredil zavedno in da kako lahko trdim, da je nadomestek slabši. Po par dneh preprirov, sem vložil vračilo. Poslal mi je poštno nalepko, vednar Post.de. Želel me je okrog prinesti in zatrjeval do bo pošta dostavla. Ebay nisem mogel ničesar, ker je dal  nalepko in je bila sedaj poteza na meni. Pomoč je bila samo možna, da pokličejo, ampak ne kličejo v Slovenijo.   Mislim, da je to delal prodajalec zavedno. Bi vrgel v poštni nabiralnik, oni bi stran vrgli. Prodajalec bi pa trdil, da ni prejel. Kar res ne bi nikoli.   Sem vložil Claim na Paypalu, so potrdili in mi dali naslov, kam naj pošljem na svoje stroške denar in bom dobil nazaj denar. Torej jaz naj krijem PTT, za to da je zavestno mi poslal napačnega. So rekli, taka so pravila.   Prekopal celi ebay in našel "impresum" mail. Kjer sem se pogovarjal s podporo. Žal, ker sem eskaliral na Paypal ne bojo naredli nič, razen da ga pozovejo. Ta kontakt zavedno skrivajo na zakonski minimum.   No sem napisal komentar kak me je okrog prinesel. In je komentar po tednu izginil. Pri vseh ostali je nazaj sikal prodajalec, tu pa ni mogel in je vložil izbris. Neko enomestno število jih lahko izbrišejo.   In sem oboje izbrisal, ker je potuha prodajalcem. Avstrijska firma je 😉
    • To ti jih bodo z Nemčije dostavili ...
    • Torej,.menjal sem zadnje ploscice na mazdi 3 ,.el rocna. Gres v program da ti sprosti cilindre,.zamenjas ploscice,.in nato spet v programu odtegnes rocno, pac po postopku.Nato pa nastopi problem,.ko se zapeljes naprej  in pohodis zavoro,.se pedal skoraj posede do konca,..mores vsaj 3x popumpat da se ustavi.Ni mi jasno kaj ga biksa masina . 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.