g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: Pritisk dvignjen. Poizkus plačila malce višjega zneska preko spletne banke zadostni količini šuškavcev navkljub neuspešen - razlog: uporabniško ime ki ga stalno uporabljam in sem ga tudi danes pri drugih nižjih plačilih z istega računa uspešno uporabljal, ni bil všeč sistemu - vsaj tako se je izpisalo sporočilce. Če nebi banke sanirali in potem tudi prodali tujcu ki je uiber gospodar, bi človek pomislil, da je z Ljubljansko banko kaj narobe. Bo treba začet uporabljat Ivan Janez sistem - z vrečko denarja v avtosalon. Klik, če sem prov razumel? Updataj ga, ker jaz sem normalno višji znesek nakazal. Samo pač pokličejo te iz NLBja, če si to res ti 3 Citiraj
sportman333 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Kolega je nakazal par mesecev za nakup stanovanja vec kot 100k....ob 23ih zvecer, cez 5 sek so ga klicali iz nlb supporta in je moral potrditi da je on in da ima namen nakazati na drug trr večjo vsoto, tako da to imajo dobro urejeno, kakor koli ima folk za cez nlb povedat.... 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 34 minutami je g.Wankel napisal: Klik, če sem prov razumel? Updataj ga, ker jaz sem normalno višji znesek nakazal. Samo pač pokličejo te iz NLBja, če si to res ti Klik je že bil updatan, tako da to ni razlog. Tudi mene so že klicali, ko sem nakazoval večje zneske in preverjali istovetnost. Če si prijavljen in v isti prijavi lahko nakazuješ manjše zneske, nekoliko večjega pa ne moreš, je nekaj narobe s klikom. Tako da ja, imam kaj za povedat čez NLB, sploh čez suport. Ampak za to smo se boril. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.