jaz sem nazadnje naročil bosch orodje pri povšetu iz velenja, je pooblaščen tudi za makito, od ene 6 ponudb v slo mi je dal najboljšo in dostavo v 5 dnevih, orodje lepo zaprto v škatlah res 10/10 priporočam, napiši mu direkt na email serijske pa se dogovorita
reportaža za vse ljubitelje seveda pride takoj ko zalaufam flexo, bo pa še mal trajal, ker sem na bolniški
Za izgradnjo bivaka so bile surovina pločevinke zbrane s strani prostovoljcev na 14 najbolj obiskanih gorskih izhodiščih. Prostovoljci so jih zbrali 2 toni.
Tako da pitje piva ima lahko več dobrih namenov, ne samo gašenje žeje.
Vrata odprl nov bivak v Julijskih Alpah
WWW.RTVSLO.SI
V Julijskih Alpah se je odprl novi Bivak III Za Akom nad Gozdom-Martuljkom. PZS ob tem poudarja, da so ta preprosto opremljena...
Pri tem gotools sem zadnjič hotel naročiti makita škarje za živo mejo in makita puhalnik.
Pa se je poštnina iz 20 EUR spremenila na 40 EUR.
Toliko pa res ne bom dal za poštnino in sem vse skupaj nabavil pri tuul.zone (tudi DE) za 30 EUR manj.
LP
Res je...je pa tudi res,da je FID stikalo potrošni material in je logično,da ti ga zmanjka...pa potrebuješ npr. točno tistega enega in "takoj"....štromarji imajo tega "na kile" v kombiju...
Taka roba-orodje Wiha pa običajno ne rabiš takoj in je bolj stvar "luksuza" oz. investicije v posel...in v Metalki imajo zelo malo na zalogi🧐...če hočeš 12-delni set si že "pušnil"
VDE Izvijači - WIHA - PRODAJA IN SERVIS ORODJA
WWW.METALKA-SERVIS.SI
VDE izvijači WIHA - Za delo v območju pod napetostjo do 1000 V AC.Ročno privijanje vijakov dolgoročno povzroča precejšnjo...
Te hitro strezni...
jah saj veš @skritikrt, je pa na zalogi ane
ko sem rabil nujno fid stikalo v novem mestu, me je prav mal brigal, koliko bo cena, samo da sem ga dobil na zalogi
podobna zgodba je tukaj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.