FuManchu Napisano 7. julij Prijavi Napisano 7. julij pred 2 urama je Z M A J napisal: Včerajšnja pridobitev s svoje lepše strani, gre sicer za mojo 6. Mazdačino Srečno vožnjo želim 👍 1 Citiraj
Z M A J Napisano 9. julij Prijavi Napisano 9. julij Še par fotk preteklih Mazdojk in zanimivih avtov 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 9. julij Prijavi Napisano 9. julij Coupe je bil V6? Tistega sem skoraj jaz kupil. Citiraj
Z M A J Napisano 9. julij Prijavi Napisano 9. julij pred 45 minutami je godlike napisal: Coupe je bil V6? Tistega sem skoraj jaz kupil. Hyundai osnovni 1.6 116PS, od dosedanjih vozil je bila V6 zgolj Mx6 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
ignacij Napisano 9. julij Prijavi Napisano 9. julij Sem šel mimo Mazde Vis pa sem videl 6e in se parkiral, da sem naredil par fotk za primerjavo stara-nova. 2 Citiraj
Alex Napisano 9. julij Prijavi Napisano 9. julij Če bi imela ta nova kak dober bencinski motor noter bi bila vsekakor veliko boljša. Lepša pa je. Edino 55" TV bi bilo potrebno nujno odstraniti iz armature. 4 Citiraj
ignacij Napisano 9. julij Prijavi Napisano 9. julij Se strinjam, lepša je, meni je tudi rjava notranjost lepša, tisti grd ekran pa itak ni za nikamor. Dobimo pa poleti v EU tudi 78kwh LFP baterijo tako, da je še nisem črtal iz seznama. Vsekakor mi je bolj všeč kot nova CX5. 1 Citiraj
sportman333 Napisano 9. julij Prijavi Napisano 9. julij pred 2 urama je ignacij napisal: Se strinjam, lepša je, meni je tudi rjava notranjost lepša, tisti grd ekran pa itak ni za nikamor. Dobimo pa poleti v EU tudi 78kwh LFP baterijo tako, da je še nisem črtal iz seznama. Vsekakor mi je bolj všeč kot nova CX5. Hmmm, bi moral še od zadaj slikati, potem bi bilo malo drugače🤓🤣.... 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 49 minutami Prijavi Napisano pred 49 minutami Pred nevihto in dežjem 🤣.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.