g.Wankel Posted September 21 Report Posted September 21 pred 16 minutami je Boss napisal: Vse v redu in prav, lušten roadster, ampak.... KP tablice?!?!? Res no? Hitr si dojel, ni kej 1 Quote
50keda Posted September 22 Report Posted September 22 Spet je bil lep poletni vikend, zdaj že odštevam dneve in mesece do slabga vremena in parkiranja 11 1 Quote
FuManchu Posted October 13 Report Posted October 13 Pravkar je Shrek napisal: Na gradu... Zraven gradu😁 1 Quote
NevLado Posted November 6 Report Posted November 6 Pred eno uro je ignacij napisal: Jesensko pranje hud, menjam za G192 in plato piva 2 1 Quote
Boss Posted November 6 Report Posted November 6 Kaj maš to en hud lep avto? 😜 Ena zadeva mi je padla v oči pa to niso sanke na strehi. Sprednja guma se zdi precej prazna. Quote
ignacij Posted November 7 Report Posted November 7 pred 11 urami je Boss napisal: Sprednja guma se zdi precej prazna Res izgleda prazna, sam ni, sem šel prov do avta pogledat pa na pumpo...2,4. Quote
Tilen5 Posted November 7 Report Posted November 7 (edited) Do sedaj so mi vsi vulkanizerji in optičarji rekli 2.6 oz 2.7 ( na bivši mazdi 6) Edited November 7 by Tilen5 2 2 Quote Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Boss Posted November 7 Report Posted November 7 Ja iz lastnih izkušenj lahko samo potrdim, da je to najbolj optimalen tlak za šestko. 1 Quote
Tilen5 Posted November 7 Report Posted November 7 pred 10 minutami je Boss napisal: Ja iz lastnih izkušenj lahko samo potrdim, da je to najbolj optimalen tlak za šestko. Jaz kaer sem imel mazdo vedno na 2.7 spredaj in zadaj in nisem imel težav, da bi mi kje sumljivo pobralo profil. 1 1 Quote Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
ignacij Posted November 7 Report Posted November 7 Ja ce @Boss tko pravi, grem danes pumpat. 2 1 Quote
Bini Posted November 7 Report Posted November 7 Veliko je odvisno od trdote bočnic in od teže avtomobila spredaj! Zadaj je lahko dovolj 2.5,če se vozita dva v avtu in ne rabiš 2.7 ko je to spredaj.... Najpomembneje pa je, da vsaj 1x na mesec preveriš tlak! 😉 1 Quote
Z M A J Posted November 8 Report Posted November 8 Če ima kdo RFT gume, koliko pa tiste polnite? Ker je pa potem res TRDA za popizdit med vožnjo, heh Quote Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Posted November 8 Report Posted November 8 pred 55 minutami je Z M A J napisal: Če ima kdo RFT gume, koliko pa tiste polnite? Ker je pa potem res TRDA za popizdit med vožnjo, heh Enako kot je predpisal avto. proizvajalec! Trše pa so, ker imajo zelo trde bočnice.. 😊 1 1 1 Quote
NevLado Posted November 9 Report Posted November 9 dne 7. 11. 2025 ob 8:26 je Tilen5 napisal: Do sedaj so mi vsi vulkanizerji in optičarji rekli 2.6 oz 2.7 ( na bivši mazdi 6) Optičarji? Si mislil optiki.... ???? A to so uni za očala, al kdo so ti ljudje? 4 Quote
NevLado Posted November 19 Report Posted November 19 pred 22 urami je FuManchu napisal: 😁 Power of Dreams Ko sva za bejbo kupovala auto oktobra, sva imela na izbiro lc,mc in jn tablice A si registriral pred kratkim? Quote
FuManchu Posted November 19 Report Posted November 19 Pred eno uro je NevLado napisal: Ko sva za bejbo kupovala auto oktobra, sva imela na izbiro lc,mc in jn tablice A si registriral pred kratkim? Včeraj. Quote
sportman333 Posted November 19 Report Posted November 19 tuki ti bo prej pleh "shodil" kot pa kaj drugega 👍 Quote
FuManchu Posted November 19 Report Posted November 19 pred 10 minutami je sportman333 napisal: tuki ti bo prej pleh "shodil" kot pa kaj drugega 👍 Res je. Pa tud pleh ne bo kmalu. Je primorski avto in brez rje. Zato sem ga tud vzel. 1 Quote
Recommended Posts