Bini Napisano 21. avgust Prijavi Napisano 21. avgust pred 11 urami je Boss napisal: Bini je upokojenec. Skoraj "modrec" 😁😉 2 Citiraj
Bini Napisano 21. avgust Prijavi Napisano 21. avgust pred 13 urami je Bini napisal: A to je popoldne..... Sem videl tablico na tvoji makini pa me je prišinlo, če je to morda popoldne.... Nič takega.... 😉 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust pred 3 urami je Boss napisal: Hja, ime kraja pove vse. A v stilu "kdor je v Paklenici preživel dopust, mu niti v Peklu ne bo težko"=? 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust pred 14 minutami je Z M A J napisal: A v stilu "kdor je v Paklenici preživel dopust, mu niti v Peklu ne bo težko"=? Ampak res😁 1 Citiraj
Z M A J Napisano 1. september Prijavi Napisano 1. september Rdeča petokraka zvezda, prilepljena z lepilnim trakom, garant bo všeč Bossu in še komu, haha 3 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 2. september Prijavi Napisano 2. september Glede na to, da je Ford bolj igračka, smo mu priskrbeli še ustrezne predpražnike... 2 3 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 2. september Prijavi Napisano 2. september pred 8 urami je Slivka napisal: Glede na to, da je Ford bolj igračka, smo mu priskrbeli še ustrezne predpražnike... Otroški tepih si uničo.... Citiraj
Slivka Napisano 2. september Prijavi Napisano 2. september Pravkar je Bini napisal: Otroški tepih si uničo.... Narobe razmišljaš! Ko se bo Ford spet ustavil, se bodo otroci lahko igrali do prihoda avtovleke... 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 2. september Prijavi Napisano 2. september pred 43 minutami je Slivka napisal: Narobe razmišljaš! Ko se bo Ford spet ustavil, se bodo otroci lahko igrali do prihoda avtovleke... Ne, samo ugotavljam od kje so tepihi, da nebo pomote.... 😂 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 32 minutami Prijavi Napisano pred 32 minutami 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.