Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ne vem, meni ne deluje sve?e, kot bi bila ?e nekaj ?asa zunaj. :ne vem:

sej je, sam ma drugo ime: hyundai i40

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

• Odgovori 683
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

?e najbolj me moti, da ni mo?no dobit tak?ne s son?no streho. Takeri jo ima. :angry: Druga?e bi jo pa rad videl v ?ivo. Na slikah, recimo, me CX-5 sploh ne gane, v ?ivo pa zgleda kar strupeno. Druga?e pa, ?e bi kupoval novo ?estko, bi izbral kak?no temnej?o barvo. Tale rde?a mi ni preve? v?e?.

sej je, sam ma drugo ime: hyundai i40

Ma, niti pod razno ne. Mogo?e zadnje lu?i (ki mi niso v?e?) malo spominjajo nanj, to je pa tudi vse.

Napisano

eno je

ne vem kaj imajo tak feti? delati stebri?ek na tleh zadaj, da je avto res za 4 in ne za 5, pa karavana kupuje? ravno zarad placa...

To je v Swiftu neprecenljivo, ker ima 3je vrat je zadaj podenj cel raven!

Pa res ima presenetljiv ?um vetra?? V moji je ravno to najve?ji plus

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Sam v tejli barvi z danasnjega mazda magazina je pa huda!

post-2637-1352746285_thumb.jpg

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

rde?a mi je za bruhat, temne so mi pa nore....

wtf je pa to pri 05:00 - 180 na ?tevcu?

Napisano

pomoje da milj :)

lepo se vidi km/h ?e dacia ma vsaj 200 gor

evo jajca gnila....

post-2637-1352817216_thumb.png

Napisano

kaksni japonci ste pa ne veste kje je finta...

JDM kao bla bla...zdaj bo prisel Symon z renoldom pa vam bo povedal kje je catch...in vam delal sramoto :P

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

na japonskem imajo vsi do 180km/h na ?tevcu :P

Sej smo gledal fast and furious tokio drift................ :D

Sam kr ven pade?...

Napisano

Po podatkih iz avtobilda je pri podrti klopi prtlja?nik karavanke toliko dolg, kot je pri moji mazduli, s tem da je tanova za 13cm dalj?a od moje. A zna kdo razlo?it situacijo da so novi avti na zunaj ?edalje ve?ji, pritem se jim pa nanoter prav ni? ne pozna. Pa ni samo primer pri mazdi. (si ne morem pomagat ampak ?e kupujem avto imam grdo navado, da se plazim z metrom po prtla?niku)

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Po podatkih iz avtobilda je pri podrti klopi prtlja?nik karavanke toliko dolg, kot je pri moji mazduli, s tem da je tanova za 13cm dalj?a od moje. A zna kdo razlo?it situacijo da so novi avti na zunaj ?edalje ve?ji, pritem se jim pa nanoter prav ni? ne pozna. Pa ni samo primer pri mazdi. (si ne morem pomagat ampak ?e kupujem avto imam grdo navado, da se plazim z metrom po prtla?niku)

lahko je motorni del ve?ji, lahko je kraj?a medosna kljub vsemu, lahko so dali ve? prostora za noge....lahko lahko...

Napisano

Notranjost mi nikakor ne potegne - sploh tist zaslon?ek je ?isti bruh. Iz generacije v generacijo dizajnersko notranjost nazaduje in ratuje.... Audi. :o

Najbolj me pa jezi, da mi je Kia Optima veliko bolj v?e? v vseh pogledih kar se oblikovanja ti?e - sam ?e v vo?nji bi ju moral primerjat. Sploh zdele k ma Kia neke divje popuste, da te pride srednje opremljena Optima 22k?.

33112_1.png

Napisano

Notranjost mi nikakor ne potegne - sploh tist zaslon?ek je ?isti bruh. Iz generacije v generacijo dizajnersko notranjost nazaduje in ratuje.... Audi. :o

Najbolj me pa jezi, da mi je Kia Optima veliko bolj v?e? v vseh pogledih kar se oblikovanja ti?e - sam ?e v vo?nji bi ju moral primerjat. Sploh zdele k ma Kia neke divje popuste, da te pride srednje opremljena Optima 22k?.

saj te bo minilo.....

Napisano

saj te bo minilo.....

Se prav pravi?, da naj kr Kio vzamem... sej cena je res cool

33112_1.png

Napisano

Se prav pravi?, da naj kr Kio vzamem... sej cena je res cool

Ja vzemi Kio, pa bo? redna stranka po servisih.. (potrjeno od parih prijateljev, ki jim je ?e ?al)

Sej ne re?m, linije na optimi so lepe, avto me je fasciniral, ko sem se pa v cityparku vsedel not mi pa deluje takoo cheap.. ni prijeten ob?utek, ?e ko avto miruje..

Napisano

manjka tisti "vau"... tut temna me ne vr?e ravno s stola...

Kar se kie optime ti?e... v velenju sem zadnji? na servisu (jup... prodajajo tudi kie v isti hi?i) gledal ta avto... sej ne re?em, da ko jo z dale? pogleda? ni slaba, sam od blizu, ko mal potipa? materiale, pa deluje tolk cheap da ni za povedat... pa bolj kot jo gleda?, vedno ve? "pokradenih" dizajnarskih idej najde?... sploh na mondea mo?no vle?e od zadaj, spredaj pa chevroleta-hondo...

Napisano

Ja vzemi Kio, pa bo? redna stranka po servisih.. (potrjeno od parih prijateljev, ki jim je ?e ?al)

Hja nekateri so sli?ali zgodbice po kuloarjih, nekateri smo pa Kio dejansko ?e imeli in bli izredno zadovoljni.

33112_1.png

Napisano

Hja nekateri so sli?ali zgodbice po kuloarjih, nekateri smo pa Kio dejansko ?e imeli in bli izredno zadovoljni.

tok kot je moj clarus karavan vzdr?al ?e ni noben.......

Napisano

To je bilo neko?, ko so delali avte druga?e. ;)

Da je vse bolj podobna armatura audi-jevi? To mi je cool, ker mi je avdijeva (bila) do ta nove A3 ena najlep?ih.

Pa si jo poglejte v tanovem A3. :hohoho: Sem najprej mislil, da gledam armaturno od kak?ne da?ije.

Meni je zadnji del III ?e vedno sme?en.?e bi se vsaj dalo dat dol te kromane laj?tice vmes zadnjih lu?i. :whatever:

Napisano

To je bilo neko?, ko so delali avte druga?e. ;)

Da je vse bolj podobna armatura audi-jevi? To mi je cool, ker mi je avdijeva (bila) do ta nove A3 ena najlep?ih.

Pa si jo poglejte v tanovem A3. :hohoho: Sem najprej mislil, da gledam armaturno od kak?ne da?ije.

Meni je zadnji del III ?e vedno sme?en.?e bi se vsaj dalo dat dol te kromane laj?tice vmes zadnjih lu?i. :whatever:

?al tudi za mazdo to velja -_-

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tale možakar, pa ni najbolj navdušen nad cx-60. Mi je zanimivo, da je kritiziral sedeže, da ga po eni uri vožnje boli spodnji del hrbta, kar se dogaja tudi meni na 16.let star mazdi 6.      
    • Pravijo da, če ti preveč piska voznik ne zna vozit....😂 😇😉
    • Na prevoženih 26.9 km.... 🫣😉
    • Evo, takole... en teden se že vozim z Hyundai Lipicancem (Kona). Prvi vtisi so zmerni - tipičen EV SUV. Je seveda boljši od vseh teh malih jajčkov tipa, Smart, Twingo, Pugi 208 in 2008, Zoe, edino Cupra Born EV mi je bila še nekoliko boljša.   V mestni vožnji je suveren, lepo pospešuje z mesta in če je treba skočit kar gre, kar seveda se pričakuje od 220KM. Tukaj pa pridejo tud težave, saj je masa dokaj velika, čeprav 1850kg ni neki ekstremnega in dokler gre naravnost je super, k pa je treba it v ovinke pa se hec zelo hitro neha. Še prečne delitacije na AC mu delajo probleme, boh ne dej kaka neravnina v ovinku. Tako čudno se zvali čez, k pijanc čez klopco v travo. Mazda 6 je dirkalnik proti temu in svetlobna leta bolje leži na cesti. Tako da kljub precej nižji konjaži se pelje fenomenalno in sploh v ovinkih bolj suvereno.   Ok, sem mal eksperimetiral in ga dal v racing program in je po eni strani precej otrdel volan, kar je bilo odlično, ampak pol nastanejo pa drugi problemi. Odzivnost pedala je hitrejša, meja med pospeševanjem in rekuperacijo tako ozka, da zgleda kot, da ne znaš vozit. Sem moral dat rekuperacijo na 0 ali pa 1, da je bilo relativno OK, ampak pol je za pozabit vožnjo z enim pedalom, kar je odlika EV-jev. Nastavitve 2 sploh pa trojka te pa nalima na šipo, ker tolk zavira na rekuperaciji. Mogoče teoretično uporabno pri kakem hudem spustu. So pa vsaj lepo to nastavitev vkomponirali v uhlja, ki sta pri drugih avtih namenjena za prestavljanje. Priročno ni kaj.   Sedi se solidno dobro, placa je veliko, ne pa tudi v prtljažniku, ampak 4 konkretni dedci smo se peljali udobno.   Poraba pri okoli 100km/h zglednih 15kWh, kolikor pa se pelješ normalno kot se šika za AC pa seveda gre proti 22kWh. Z malo igranja in nekaj pospeški pa med 140 in 150 in smo pa pri 30kWh.   Elektronike in raznoraznih nastavitev je sicer miljavžent, ampak to so vse stvari, ki jih enkrat nastaviš ali pa nikoli in pustiš. 3/4 stvari sploh ne veš kaj so in čemu so namenjene, neka pol samodejna vožnja je čist brez veze, ker skos zahteva obe roki na volanu. Piska kot zmešan, da ti gre na špure in po vožnji mal več kot 50km sem ga mel poln kurac od tega piskanja in sem se počutil utrujeno, kot bi naredil 200km. Kater vol kronan si je spomnil to piskarijo. Po iskanju v menijih nisem našel kje se izklopi - bom probal, ko bom imel čas, ampak kakor vem se vedno nazaj vklopi. V glavnem beda od bede.   Aja praktično takoj je hotel updejte SW-ja delat in ker sem se bal ga nisem sprožil med vožnjo, ampak je v 10 minutah vse oddalel in uspešno zaključil. App na telefonu s katerim ga povežeš mi je v neki fazi se deaktiviral in bom moral spet nares uparjanje.   Ma kaj pa vem, občutek je na eni strani Ok in dober, na drugi pa precej meeeh, do celo bruh. Teli avti so ratali čist preveč vsiljivi in nekako nimaš več občutka, da si ti njegov lastnik, ampak da je on tvoj. Čist preveč je vmešan v uporabniško izkušnjo. Pa ne zato, ker je EV, ampak zato, ker ima cel kup stvari, ki se vidijo, da so dodane na silo, tako kot recimo povezava pomivalnega in pralnega stroja na internet. Brez veze in nepotrebno.
    • Jaz sem na precej manjši kolikor toliko okrogli cifri.       ps: cifra ni tolk pomembna, bolj se hvalim z nizko porabo. 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.