Slovensko pape?tvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
To jaz vse razumem...torej je bil tvoj oče žrtev nasilja,zločina itd... Moj dedek pa je bil odpeljan in rekrutiran v nemško vojsko za "kanonenfuter"...tam se je bil prisiljen boriti enkrat na nemški strani,po zajetju na ruski,spet na nemski,in na koncu spet na ruski... Je govoril,da ni streljal...a če moraš izbirati,se ve,da boš izbral svoje življenje. Ne želim si zamisliti,kaj je vse moral početi,da je ostal živ. Nekoga ubiti ni kar tako. Nočem delati primerjavi,nočem soditi,še manj pa obsojati...ker-psiha je... Samo,malo je razlika,ali si "samo" žrtev,ali pa kaj "drugega"....nam je lahko biti "pameten",ko iščemo krivdo pri drugih...a je nekaj drugega,ko krivdo najdeš pri sebi....
-
Če boš jemal monoblok, potem močnejšo, split pa lahko šibkejša. Pa monoblok iz sebe pošilja toplo vodo (in ne plin), tako da se direkt na cevni sistem priključi.
-
Saj sem lepo napisal, da sem ujel izjemno redek trenutek - Mazdo na avtovleki. Verjetno prvič v življenju, vsaj spomnim se ne, da bi še kdaj videl kaj podobnega, pa avtovleke skoraj dnevno videvam. Lahko pa odpremo novo temo "Mazde na avtovlekah" pa vidimo, če bo sploh (za)živela.
-
Potem tudi po dravski dolini ne smeš. Groza. Delajo cesto in sipajo gor grobi lomljenec. Pilot Sport 5 grejo ok skozi, na Pirelli PZ4, se pa pa pozna na miljone zarez. Pa ni druge, preko morem vsaki dan, vsaj 2x.
-
Tem se potem ne reče PIRJEN, ampak NAKOLESARJEN, zlasti če je pil RADLER-je
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.