Skoči na vsebino

Prigode v prometu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

@boss, na avtocesti sem ze vse probal, da mu poblendam, pa pol oni samo mahajo zivcno nazaj, isto ce mu potrobim malo ko grem. Sem probal tudi ze da ko ga prehitim mu vklopim vse 4 da dvakrat utripne, pa tudi ne dojamejo. Mogoce ima Nejc prav, edino z 113 bi dojeli. 

Za genije pri vkljucevanju pa jest kar nogo na bremzo prpravm, ker slej al prej nekomu ne bo zneslo pa imam obcutek da bo treba fejst bremzat pol

Napisano

@boss, na avtocesti sem ze vse probal, da mu poblendam, pa pol oni samo mahajo zivcno nazaj, isto ce mu potrobim malo ko grem. Sem probal tudi ze da ko ga prehitim mu vklopim vse 4 da dvakrat utripne, pa tudi ne dojamejo. Mogoce ima Nejc prav, edino z 113 bi dojeli.

Za genije pri vkljucevanju pa jest kar nogo na bremzo prpravm, ker slej al prej nekomu ne bo zneslo pa imam obcutek da bo treba fejst bremzat pol

Ja,jaz poblendam. ?e se vozim za njemu mu 2x poblendam. Sem tudi ?e na semaforju mu kazal naj spusti ?ipo, da mu povem za lu?i, pa ve?ina nemo zre predse. Na AC kjer dejansko taki predstavljajo neposredno nevarnost, se mi zdi pa edino pravilno poklicati policijo. Ali pa ?e mu krijes hrbet do doma.... ?e se da komu, oziroma ?e se zdi komu klic na 113 jebanje v glavo...

Stebri?ki... Jebiga, so kakr?ni so in karakteristik vozil se mora v prvi vrsti zavedati voznik tega vozila...

Vsi ostali pa pa? imeti v mislih, da smo zlahka spregledani.

Napisano

Teden nazaj je bila situacija. Dva avta pred nami je nekdo vztrajno ignoriral opozorila o izklopljenih lu?eh - bil je ?e mrak. Za njim je vozil avto, katerega voznik se je zaprmejdu? odlo?il, da bo tistega pred seboj nau?il uporabe lu?i - blendal je, piskal je, pri?igal vse 4?migavce in vozil cikcak nekaj centimetrov tik za unim butlom spredaj. In to je vztrajno po?el kar nekaj kilometrov. Potem je v kri?i??u njegov sopotnik izstopil, se sprehodil do avta pred seboj, potrkal na vrata in vozniku povedal da ima ugasnjene lu?i. Jaz priznam da si kaj takega nebi upal, ker nikoli ne ve? kak?na budala sedi v avtu pred teboj.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Jaz sem obupal karkoli koga opozorit. Ker ce clovek ne opazi da nima luci, pol mu nekaj manjka. Vecinoma te zadeve jest itak vidim na avtocesti, in teli ljudje vozijo brez luci in 80. Kar mi je zanimivo, je da ne dojamejo da nimajo luci

Napisano

So pa bili recimo v Lj, ko so drevesa odstranjevali ob Celov?ki pa ?e kje in to vse zaradi pove?evanja varnosti. Sej ?e bi malce ve? se poglobil v zadevo bi tudi tebi Gretka in podobni ?li oreng na organ.

Back to topic

Idiotsko vklju?evanje s 70km/h tik pred kamionom je recept za tragedijo, ampak tokrat se je sre?no iz?lo. Malo kasneje naslednji probava, ?e se da pri 70km/h vklju?it na AC in spet drugi re?ujejo. Pol tretji se vklju?uje brez lu?i, da vidi ali bo ?lo. V glavnem, o?itno dan, ko je odpihnilo ?e tisto nekoliko IQ-ja, ki ga ljudje premorejo.

No...?udno, da ni tovornjakar kriv in prehitro peljal...

Napisano

Ne ne, tukaj pa kamionarju ves poklon, ker je bil dovolj previden, da omejenca ni lepo zgazil, ?eprav, ?e sem ?isto po?ten v tistem trenutku ne bi kaj dosti bil pretresen, ?e bi ga lepo poradiral s ceste.

33112_1.png

Napisano

Kaj po?nejo,saj je imel ?e 100m prostega pasu.....

Napisano

Takih "padalcev", ki ne znajo vozit v "turbo kroziscih" je kar precej ... Jim ne kapne, da ni treba tako na ostro zaviti ampak, da samo nadaljujejo tako, kot jih vodijo pasovi ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Obstajajo ?e ve?ji eksperti, ki kar ?ez tisti razmejitveni rubnik zapeljejo, da avto kot ?abica poskakuje.

33112_1.png

Napisano

Takih "padalcev", ki ne znajo vozit v "turbo kroziscih" je kar precej ... Jim ne kapne, da ni treba tako na ostro zaviti ampak, da samo nadaljujejo tako, kot jih vodijo pasovi ... 

Je zmagu...?el po bli?njici...

Napisano

Obstajajo ?e ve?ji eksperti, ki kar ?ez tisti razmejitveni rubnik zapeljejo, da avto kot ?abica poskakuje.

Tako kot tale recimo:

ali tale:

lp

Thomas

image.png

Napisano

Ali pa tale:

lp

Thomas

image.png

Napisano

Problem je, ker vozijo na pamet in ne berejo prometnih znakov...

Pa z laptopom se ukvarjajo...

Napisano

Problem je, ker vozijo na pamet in ne berejo prometnih znakov...

Pa z laptopom se ukvarjajo...

To?no tako,pa ?e kaj druga delajo. Pametno bi bilo da bi poslali zraven vabil na volitve ?e zraven zgibanke o pravilih vo?nje v kro?i??ih in novitete v c.prometu!
Napisano

In spet... isto kro?i??e ... ve?ina jih pelje nepravilno in menjajo pas v kro?i??u, kjer to sploh ni predvideno ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Zakaj pa potem ne zapelje ze na uvozu v kontra smer (levo)... ima blizje, ker naredi samo cetrt kroga namesto tricetrt :)  :jezicek:  :ph34r:

lp

Thomas

image.png

Napisano

Saj ce se enkrat pogledas video, vidis, da ni samo eden tak... ampak je kot credni nagon... eden pelje tako in vsi ostali za njim enako :D 

lp

Thomas

image.png

Napisano

sem vidu ja. tale krozni zelo dobro pokaze koliko ljudje ne znajo vozit. Ene 2x na mesec se tam peljem, pa se nisem vidu da bi vsi "prisotni" pralino zapeljal skozi

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.