Skoči na vsebino

Prigode v prometu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
On 7/22/2024 at 10:47 AM, Matick said:

Jest sem bil zmeraj mišljenja, da če kupš BMWja da si itak mal invalida, in ti je dovoljeno na invalidih parkirat

kdor parkira na invalidskem mestu, je, ne glede na znamko, invalid

vsaj mentalni

Napisano
Pred eno uro je Shrek napisal:

Ampak...BMW vozniki prevladujejo... 

Pa Auuuudi.... 🫣

Napisano

Kaj so bli 10 let nazaj Audi vozniki, se mi zdi, da so se premaknili, ker je sedaj ta odnos pri VW in Škoda voznikih.

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Mi pošlje sosed (voznik avtobusa) to sliko:

Napaka.JPG

A kdo najde kakšno napako?

(Za tiste, ki jim ne uspe: napaka je, da ni BMW ampak Opel. Očitno se je mož z napačnim avtom odpeljal od doma, pa vozil, kot običajno...)

• Všeč 2
  • Haha 4

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 3 minutami je DonFelipe napisal:

A se je ta s Opel Corsa C prerival ali se ne zna razvrščati?

Obrnt je hotu, pa je logično zakluču, da če je srednji pas za obrat za 90 stopinj, pol je za 180 skrajni levi :D

Napisano
pred 4 urami je Slivka napisal:

Mi pošlje sosed (voznik avtobusa) to sliko:

Napaka.JPG

A kdo najde kakšno napako?

(Za tiste, ki jim ne uspe: napaka je, da ni BMW ampak Opel. Očitno se je mož z napačnim avtom odpeljal od doma, pa vozil, kot običajno...)

Ja,neki majo zbledele tablice

Napisano

To sem že videl, ko se je en hotel zrinit pred nasprotnimi, da bi zavil v desno pred njimi. Pa če so hoteli naprej so ga morali počakat in je kreten dosegel svoje.

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

To sem že videl, ko se je en hotel zrinit pred nasprotnimi, da bi zavil v desno pred njimi. Pa če so hoteli naprej so ga morali počakat in je kreten dosegel svoje.

Če sem jaz z BTjko prvi v koloni, potem mora nekdo na rikverc. In to nisem jaz...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Sploh ne bom komentiral...

Hlodovinar.JPG

Potem tudi tole ne rabi komentarja :) 

IMG_20221027_171505.jpg

Napisano

Raje priznaj, da si Fuchwagna zamenjal za tole. So mel pri Fordu akcijo: "Pripelji starega Forda na avtovleki, odpelji pivo v isti teži"

33112_1.png

• 2 tedna kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

Ali mora biti taka prikolica homologirana? :P :D :D  🤪

• Haha 1
  • Začuden 1
  • Žalosten 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Jest napisal:

Ali mora biti taka prikolica homologirana? :P :D :D  🤪

Folk je nor, dobesedno. Zaradi take lahkomiselnosti voznika BMW (norca), lahko nekdo izgubi življenje.

... mimogrede, pred eno uro sem na štajerski avtocesti prehitel Mazdo 3 ... :) 

... pa na poti iz službe še spredaj razbito sinjemodro Mazdo 6 limizino ... med tuneli pod Golovcem ljubljanske obvoznice ...

image.png

image.png

Popravljeno od Janez007
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

@Slivka, ali pričakuješ kakšno robo? :D

image.png

• Haha 1
  • Začuden 1
  • Zmeden 3
  • Ni všeč 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Petnajstega smo in tako smo se poslovili od lepih opicanjenih feltn in gum.... :P

Oči me bolijo, ko vidim kaj vse folk vozi zdaj.... 😵‍💫🫣

Razumem ta nižji razred, ki nima denarja ne pa lastnike MB, BMW, VOLVO itd.... :wub:

• Všeč 2
  • Haha 1
  • Začuden 1
Napisano

Saj še ne pomeni, če voziš "premium" Nemce, da imaš denar pod palcem😁 ponavadi taki kekec paštete mažejo na kruh...

• Všeč 2
  • Haha 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Paštete so čist ok, letne gume danes v tem soncu pa tudi :P Tk da za tole temo je vse uredu, če le to ne pomeni, da ker jejo paštete zdaj še bolj cijazijo ali pa nalagajo več stiropora na strehe:

Image

• Začuden 2
  • Zmeden 1
  • Ljubim 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Če imaš zadaj zvočnik mogoče res, 🤔 Jaz ga nimam in gre komot vse v podn.... 
    • Kako je pa kaj z znamko Škoda? Najbrž jih veliko več ukradenih?🤔
    • Sem ga izbrisal z ebayem zraven. To je blo ca. pred 1 letom.   Prodajalec mi je poslal artikel drugega proizvajalca. Trdil je, da je to naredil zavedno in da kako lahko trdim, da je nadomestek slabši. Po par dneh preprirov, sem vložil vračilo. Poslal mi je poštno nalepko, vednar Post.de. Želel me je okrog prinesti in zatrjeval do bo pošta dostavla. Ebay nisem mogel ničesar, ker je dal  nalepko in je bila sedaj poteza na meni. Pomoč je bila samo možna, da pokličejo, ampak ne kličejo v Slovenijo.   Mislim, da je to delal prodajalec zavedno. Bi vrgel v poštni nabiralnik, oni bi stran vrgli. Prodajalec bi pa trdil, da ni prejel. Kar res ne bi nikoli.   Sem vložil Claim na Paypalu, so potrdili in mi dali naslov, kam naj pošljem na svoje stroške denar in bom dobil nazaj denar. Torej jaz naj krijem PTT, za to da je zavestno mi poslal napačnega. So rekli, taka so pravila.   Prekopal celi ebay in našel "impresum" mail. Kjer sem se pogovarjal s podporo. Žal, ker sem eskaliral na Paypal ne bojo naredli nič, razen da ga pozovejo. Ta kontakt zavedno skrivajo na zakonski minimum.   No sem napisal komentar kak me je okrog prinesel. In je komentar po tednu izginil. Pri vseh ostali je nazaj sikal prodajalec, tu pa ni mogel in je vložil izbris. Neko enomestno število jih lahko izbrišejo.   In sem oboje izbrisal, ker je potuha prodajalcem. Avstrijska firma je 😉
    • To ti jih bodo z Nemčije dostavili ...
    • Torej,.menjal sem zadnje ploscice na mazdi 3 ,.el rocna. Gres v program da ti sprosti cilindre,.zamenjas ploscice,.in nato spet v programu odtegnes rocno, pac po postopku.Nato pa nastopi problem,.ko se zapeljes naprej  in pohodis zavoro,.se pedal skoraj posede do konca,..mores vsaj 3x popumpat da se ustavi.Ni mi jasno kaj ga biksa masina . 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.