Skoči na vsebino

Prigode v prometu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zarad mene si ti lahko na balkanu, jaz definitivno nisem.

33112_1.png

Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

Zarad mene si ti lahko na balkanu, jaz definitivno nisem.

Če sem jaz na balkanu, pa mislim, da sem severneje k ti 😀

Napisano

Vem kam spadamo geografsko, vem pa tudi kam spadamo karakterno 😀

Sploh, če nas primerjam s severnimi susjedi 😀

Napisano

In kak je zaključek, štajerci nismo balkanci, jih je pa fino obiskat tu pa tam.... 🍺🥩👌😉

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Kaj je treba narediti, da takim bedakom ne bi prišlo na misel, da se ustavljajo pod nadvozi? 

IMG_4221.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Kaj je treba narediti, da takim bedakom ne bi prišlo na misel, da se ustavljajo pod nadvozi? 

IMG_4221.png

kazen, očitno se da dobiti LPN in s tem vse podatke, torej kazen v višini vrednosti avtomobila, najmanj, ali recimo x% letnih prihodkov.....

• Všeč 3
  • Ljubim 1
Napisano
pred 4 urami je sportman333 napisal:

kazen, očitno se da dobiti LPN in s tem vse podatke, torej kazen v višini vrednosti avtomobila, najmanj, ali recimo x% letnih prihodkov.....

In kako boš tujce? Se prav po domačih s kolom in lopato, tujce pa ujčkat, ker ne moreš do teh podatkov? Zato imamo že kazni za taka dejanja, problem je da jih policija ne izvaja. Zakaj ne, ker v takem neurju pač ne gredo na cesto in so raj na suhem.

33112_1.png

Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

In kako boš tujce? Se prav po domačih s kolom in lopato, tujce pa ujčkat, ker ne moreš do teh podatkov? Zato imamo že kazni za taka dejanja, problem je da jih policija ne izvaja. Zakaj ne, ker v takem neurju pač ne gredo na cesto in so raj na suhem.

za tujce ke eucaris, tako kot ti dobiš kazen iz Avstrije ali Italije ali še od kje drugje, je pa res, da kot si zapisal, tujce ustaviti na licu mesta, ampak za to rabiš nekoga na lokaciji :)

Napisano (urejeno)

Namesto 287 bi moral imeti EC, pa bi se kar ujemalo. Drugače se pa BMW-je, Merđote in Audi-je kupi z vgrajeno prednostjo in dovolilnico za takšno parkiranje. Kot dodatna oprema... 😬

Popravljeno od Agerg
Napisano
pred 20 minutami je Agerg napisal:

Namesto 287 bi moral imeti EC, pa bi se kar ujemalo. Drugače se pa BMW-je, Merđote in Audi-je kupi z vgrajeno prednostjo in dovolilnico za takšno parkiranje. Kot dodatna oprema... 😬

Jest sem bil zmeraj mišljenja, da če kupš BMWja da si itak mal invalida, in ti je dovoljeno na invalidih parkirat

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Začuden 1
Napisano
dne 22. 7. 2024 ob 5:29 je Shrek napisal:

IMG_20240722_045444.jpg

Mogoče je pa invalid...

N7rRRL1.jpg

Napisano

Ni... Prometnik je...bil v službi... 

Že ko ga vidiš, opaziš, da vozi BMW in da mu ni pomoči... 

• Haha 3
  • Začuden 2

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Konec marca...imaš prav,a zna biti,da bo tudi cena druga. Za to pa na take termine kupujem. Ker kot je enkrat bilo 1400€ za 4kom.Pirelli Scorpion Winter...ne rečem,samo,kar je preveč,je preveč. Moram pa priznati,da ko sem malo po narocilu CX-5 kupil zimske Scorpion Winter,ker sem avto pričakoval septembra...pol pa cakal več kot eno leto do junija... Da sem kupil stari letnik...se mi zdi da 2020 al celo 19 al se starejše...moram pogledati,ker sem že pozabil...sam sem do 02:00 na sihtu.... No in sem jih seveda dobil za smešno ceno...cca 1/2 cene...sem si mislil...za dve leti bodo že ok...in so še sedaj v akciji...in moram priznati,da se še zmeraj več kot ok...res včasih vozim na meji...drzijo se k hudič...tudi pred kratkim v snegu...ledu...res brez pripomb👍.   Je pa seveda drugačni občutek ob nakupu,če so "čist frišne".   Se pa tukaj pri letnih ne sekiram...pri C-Maxu smo jih na 3 leta menjavali...sem zgulil "smetano" in prodal naprej...tukaj pa,če bodo za 4-5 let....bom hitro videl...,če bo ESP postal nervozen,bodo šle dol in druge gor.  
    • A pa ta kolega to še ima?   Bi hotel to posodit?   Od kje pa sploh je ta kolega?  
    • Heh... dokler se konektorji ne topijo... 9070 ima TDP 220W, pa skače (tudi) na 390W. Ni pa to, da bi držala konstantno tak zaug. Sem poskusil še 9070XT, to pa flikne krepko prek 400W. Še mal pa bomo gasilne aparate rabil zraven kompov.  Sem sestavljal PC za enega mladostnika, pa smo dali 9070 notri in 7600X. Teli Ryzen so tut ena zgodba zase s temi 95° izleti 😅 Sem pa kr dobro poštelal PBO nastavitve, praktično ne gre več čez 72° na raznih cinebenchih ipd. 👍 A si ti kaj gledal pri tvojem coolerju razliko med navadnim in Pro 360 Arcticom? A so samo fane dali P12 Pro pri novem? Nikjer nič omenjeno. So pa (lahko) zelooo glasni, glede na 3000RPM zmogljivosti. Kot bi nekdo sesal v sosednji sobi 😄 Dal 4 v kišto in na 20% moči, pa je vrh glave.
    • Lider trdi po pravilniku, da lahko prodajajo do 3 stare gume kot nove.   Novegume.si so mi zagotovili, da nad 24m zavrnejo prejeto robo.   Je pa res, da če bi naročal konec marca, bi verjetno dobil novejše.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.