Računalništvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Bejba ima G305 in ji baterija drži nenormalno, 2-3 mesece, ampak so AA baterije. Po specifikacijah naj bi držala 250ur. Meni je njena miška premajhna. Na tej G pro 2, z integrirano baterijo pa po specifikaciji drži 95ur, če imaš led logo ugasnjen, sicer pa 60ur. Meni se to ne zdi spet neki blazno veliko, ampak jo pač priklopiš kak večer pred spanjem in ne razmišljaš. Problem je, ker večino teh zadev kupuješ na blef in niti nimaš nekih realnih opcij, da jo prej primeš v roko in vidiš ali ti zares odgovarja.
-
zame najbolša miška je bila G9 (laserski senzor). Ko je šla ven s prodaje nekak nisem našel zamenjave. mel sem jo pa več kot 7 let. menjal sem jo z g502 (original ne hero) ampak ni blo isto. zdaj že 4+ leta uporabljam viper ultimate.
-
sprednja je bla na 2. zadnja na 2.3. sicer sem jih nafilal prejšni dan. bom moral pogledat če kaj pretirano pušča, te bo treba dolit še mal mleka.
-
Točno to. S to G pro in z mojo dlanjo bi mogu imet oz. uporabljati "claw" grip. Imam oz. navajen sem pa na "palm". Ja sej razer basilisk V3 je na isto foro, kot g502. Takrat, ko je G502 pršla ven je ratala ful popularna in so ostale znamke dost kopirale obliko. Podobno, kot sedaj z G PRO. Kako si pa zadovoljen z G PRO ? Baterija zdrži dolgo vrjetno. Imam G PRO slušalke in so isto bomba. Sem želel iti na wireless, ampak nisem šel, ker je zvok bistveno bolj potih od wired verzije. Poleg tega uporabljam še sennheiser ojačevalec in wireless tuki sploh odpade. Imam pa wireless logitech G733 ravno za dnevno uporabo pa kšn film
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.