Ok to naceloma ni problem, ker poleti ne mislim eno sobo greti in drugo hladiti (ali obratno). Bi pa vseeno rajsi dva locena sistema, ker kot sem ze napisal split sistem ni nic cenejsi in poleg tega, ce ena klima crkne imam se vedno eno delujoco :).
Bini ti imas gree znamko?
Lancia Y ev je pa prvi avto ki mi je dejansko vsec.
Res pa da spodaj 215-400km pa cela vremenska napoved za range je pa mal hudo....
Da je obstajal ko sem jaz iskal drugi avto konec leta 2022 bi me zasrbelo. Vseeno ne vem ce bi ga dobil za 16k kot sem dal za novega Aygox takrat. Tle pose 40k....to pol ostane men se 24k za benz, servise, kasko 10 let oz se en avto.....
Lancia Ypsilon (2024-2025) price and specifications - EV Database
EV-DATABASE.ORG
All details and specs of the Lancia Ypsilon (2024). Compare price, lease, real-world range...
split (vsaj moja Daikin) deluje bp, zunanjo imam 5kw in dve notranji (mislim da 2,5 in 3,5)....moj model ima omejitev edino to, da v notranji lahko bodisi obe hladita ali grejeta (ne more pa ena greti, druga hladiti - lahko da imajo novejši modeli to tudi že na voljo)....ni težav z različno temperaturo....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.