Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

A je doktor ziv? Ne odgovarja na tel ze 2 dni...alfa je ze 3 tedne tam?

A je vse ok z njim?

Imeli so smrt v dru?ini (ravno dans pokopal ?eninega fotra, s katerim se je odli?no razumel na? mojster). :unsure:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Jap zdaj mi je napisal...prav bedno, neki casa nazaj je mel smrt v druzini... :-(

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Jap zdaj mi je napisal...prav bedno, neki casa nazaj je mel smrt v druzini... :-(

Ja ampak takrat mu je umrla "samo" stara mama, ki je bila stara cca. 90, jaz pa sem mislil da njegova mama, ker je ?e vseeno bolj?e oz. bolj pri?akovano, da umre stara mama, a ne. sramezljiv

Napisano

?ivjo,

imam mazdo 6 karavan, l2009, 2.0 140mo?i.

problem imam ker mi cuka, ko sem tam nekje na 1800 obratih. kaj bi bilo narobe, kaj se lahko naredi?

lp 

Napisano

cuka ti pri 1500 obratih, nimas kj za naredit bolezen teh masin oziroma pelji se z vec kot 1500 obratih.

www.trziskisladoled.si

Napisano

saj to spra?ujem... ker ?e ima? klimo skos ON se avto kalibracija nikoli ne izvede in s?asoma za?ne motor cukat...

33112_1.png

Napisano

?ivjo,

imam mazdo 6 karavan, l2009, 2.0 140mo?i.

problem imam ker mi cuka, ko sem tam nekje na 1800 obratih. kaj bi bilo narobe, kaj se lahko naredi?

lp 

?ivjo,

sam imam enako Mazdo (oblika, letnik, motorizacija). Tudi pri meni je, ko sem jo kupil cukala na 1800 obratov, ne pretirano a se je vseeno ?utilo vsake toliko ?asa. 1800 obratov je ravno nekje 6. prestava pri vo?nji 110 km/h, te?avo sem najprej re?il z dvigom obratov (nad 2000), avto veliko lep?e te?e ter se manj matra. .Kmalu za tem je bil sicer narejen velik servis pa je serviser omenil po?kodovan jermen, ter da naj bi avto lahko ravno zato ob?asno cukal, vendar vseeno mislim, da je bila bolj kriva lena vo?nja :)

Lp Mile

Napisano

Klimo imam redko vklopljeno. Na?eloma niti ni tolk problem, ker ne cuka vedno, je pa res da bi lahko zvo?al obrate, samo ?e se v koloni peljemo 50 potem ne morem z 2-go da ropotam k norc, s tretjo mi cuka, in ?e se pelje? vsako jutro iz Dom?al v Lj, kjer je pogosto kolona, potem se skos vozi? okol 50kmh, se pravi stalno cuka :) se pravi ni re?itve??
kaj pa ?obe, se neda nikakor kalibrirat? kaj ?e bi jih menjal, bi bilo bolje?

hvala vsem za odgovore.

lp  

Napisano

Zamenjava za bencinarja, propblem solved.  :hudicek:  :hudicek:

Z v koloni vozit je dober en in drug. :hudicek:

Najceneje prej ali pa kasneje od doma ko ni ve? kolone pa ma? tud mir. :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

z 2.2 jaz peljem 50km/h v 4. prestavi pa nc ne cuka...

sicera pa a gre kdo slucjano danes popoldne iz Lj do doktorja? rabim prevoz

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

z 2.2 jaz peljem 50km/h v 4. prestavi pa nc ne cuka...

sicera pa a gre kdo slucjano danes popoldne iz Lj do doktorja? rabim prevoz

Meni v 6. prestavi ne cuka, pri tej hitrosti, a je pokvarjen ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Pozdrav!
Za mojstra imam vpra?anje glede mazde 6 2004 letnik 2.0 dizel.

Vpra?nje je slede?e: 1. Ali obnavlja zavorne cilindre ter koliko bi bila cena za levi in desni zadaj?
                                2. ?e izbri?e iz ra?unalnika agr ventil ter prav tako cena?

Hvala za odgovore ter pomo? :)

Napisano

Mu po?ljem zdele na e-po?to. 

Napisano

Mu po?ljem zdele na e-po?to.

Danes je praznik... Pa e-postarji ne raznasajo :D

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

A je imel kdo tukaj ?e probleme z daljinskim upravljalcem na Mazdi 6 2010 letnik (prej?nja generacija)

Imam dva klju?a :

1. Baterijo po?re v malo ve? kot enem tednu. Druga?e dela normalno. Peljal ?e k mojstru elektronike, pravi da sicer nekaj malega klju? baterijo papca ko se ni? ne pritiska samo ne toliko da bi jo po?rl v enem tednu.

2 klju? odklepa BP, zaklepal pa nebi. Ko ho?e? zaklenit niti ledica ne posveti.., med tem ko za odpiranje posveti. Vse lepo in prav ?e to nebi nikoli delal, ampak na vsake kvatre si premisli in dela.

Klju? je tak :

mazda.jpg

Kak?na ideja ? Baje se menja neke centralne enote v avtu pri podobnih problemih, ve mogo?e kdo ceno za to menjavo ?

Napisano

Po eni strani logi?no, po drugi, glede na to da je bil prvi klju? na testerju in ne ka?e pretirane porabe se mi zdi da bom samo 130? vrgel stran, problemi pa bodo ostali.

Napisano

Sem imel podoben problem... Meni so zamenjali centralno enoto... ?e pod garancijo... Menda je serijsko notri ena Siemensova elektronika, ki crkuje... Potem zamenjajo s Panasonicovo, pa je problem odpravljen... Seveda se menjata tudi oba kljuca oz. daljinca...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.