Jaz sem pred leti kupil ultra-super prehvaljen UVI stol, ki so ga vsi hvalili, pa je počil ogrodje, ker je bilo samo z enim majhnim zvarom skupaj dano (Ja tudi malo preveč kil mam ).
Zdej sem pa na MARKUS stolu iz Ikeje in je top.
https://www.ikea.com/si/sl/p/markus-pisarniski-stol-vissle-temno-siva-70261150/
Vsak ima drugacno "rit"...samo da pripomnim o svojih izkušnjah.
K je pred 2-3 leti sin kupil en boljši "gamerski" stol...zelo podoben...ful znižan,pa še zmeraj okoli 300€....
Ti povem,da je bil samo za "v smeti"...smo vsi bili po sedenju na njemu čist ",polomljeni"....smo kmalu dali nazaj starega pisarniškega z visokim naslonom od Ergolesa...da ne začnem o kolesih,odpadlih oblogah na nogah itd...skoz eni problemi...
Moje mnenje-samo Ergoles še kupim...ni poceni,a je v bistvu ugodneje...greš v salon na Vič,vse sprobaš itd...top SLO-roba...proizvodnja tudi zraven,in če je kaj narobe se brez problema zrihta...
Po moje se premalo govori o ostalih stvareh okoli računalništva...po mojem mnenju-miška,tipkovnica-to je najvažnejše,k z tem imaš stik z PCjem...in seveda miza,stol itd...
Razumem financni vidik,a ta periferija zna včasih biti važnejša od samega PCja.
Možakarji, jaz sem ga pa zaj€#@l, pa me zanima, kako hudo sem ga zaj....
Po pomoti in ker nisem bil pozoren, sem namesto Vitrexa kupil antifriz in ga tudi nalil v FuksWagna in BTjca. Kako se bo to obnašalo, ko bo prišlo na šipo? Bo šipa mastna al bo vseeno čistilo umazanijo dol?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.