Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Čudno, men Petrolova aplikacija za točenje goriva vsakič deluje brez težav. 5 minut vse skupi za naslednjih 900km.

..... po tapravi ceni.... 😁 

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Čudno, men Petrolova aplikacija za točenje goriva vsakič deluje brez težav. 5 minut vse skupi za naslednjih 900km.

Finta. Namesto da čakaš v vrsti se zafrkavaš z aplikacijo in izgubiš dodatnih 5 minut.

Napisano
pred 23 minutami je DonFelipe napisal:

Finta. Namesto da čakaš v vrsti se zafrkavaš z aplikacijo in izgubiš dodatnih 5 minut.

Si probal? Jaz sem zadnjič iz fore štopal cel postopek.

1. prpelješ na črpalko

2. vstaneš iz avta 

3. odpreš telefon in klikneš na app (lahko si že prej pripraviš)

4. en klik, da izbereš skeniranje QR kode, ki jo prebereš na pumpi 

5. potrdiš še kartico in ti javi, da lahko začneš

6. natankaš, daš ročko nazaj zapreš kestl

7. če želiš lahko na appu preveriš še račun, da je vse OK (dva klika)

tole vse skupaj za natankanih 55 litrov mi je vzelo malenkostno več kot 4 minute. Od klasičnega plačila so dodatni le koraki 3, 4 in 5, ki vsi skupaj ne poberejo 30 sekund časa.

34910_1.png

Napisano

Ma tele javne polnilnice so res katastrofa. Ne razumem zakaj EU ne poseže vmes in se določi obvezno možnost plačila s kreditno kartico. 

Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

Ja, ti tankaš vsak mesec, on verjetno ni vsak mesec na Ionity-ju. 😃

Meni Android vsak mesec napiše, da je/bo parim aplikacijam odvzel pravice, ker jih nisem uporabil ...

Napisano
Pred eno uro je ignacij napisal:

Ma tele javne polnilnice so res katastrofa. Ne razumem zakaj EU ne poseže vmes in se določi obvezno možnost plačila s kreditno kartico. 

Saj to bo kmalu obvezno, oziroma je že za vse nove DC-polnilnice. Tako da LJ Barje, Elektro Turnšek v Celju ipd. imajo lepo postavljen terminal za izbiro polnilnega mesta in plačilo s kartico.

Napisano
pred 36 minutami je dvorjan napisal:

Saj to bo kmalu obvezno, oziroma je že za vse nove DC-polnilnice. Tako da LJ Barje, Elektro Turnšek v Celju ipd. imajo lepo postavljen terminal za izbiro polnilnega mesta in plačilo s kartico.

Skrajni čas, da se ta kaos uredi.

34910_1.png

Napisano
pred 1 uro je DonFelipe napisal:

Še najbolje pa se bomo s traktorji in motokultivatorji vozili ker se najmanj zafrkavaš. 

Pa verjemite da se ponovno vozijo na kurilca. 

Če nimaš kakšnega starega dvotaktnega kultivatorja… kjer moraš še doliti olje, ker mešanice že zelo dolgo ni več na črpalkah ;) 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 10 urami je Boss napisal:

Pozabla plačilno sredstvo, izgubila prijavo -> prijavi ponovno, pa še kaj bi se našlo.

Sedaj je ne uporabljam. Samo na poti na morje poleti, ker sem tankal   Šempetru, pa je seveda login ven padel.

Napisano

Jaz jo uporabljam od časov korone, ko so jo uvedli, da ni blo treba na blagajno hodit. Do zdaj je zgolj enkrat po nadgradnji javila, da je treba še enkrat prijavit plačilno sredstvo. Ampak to je bilo napovedano. Sem imel pa gor od Halcom m-bills, do raznoraznih kartic pa je delovalo BP. Po moje je bolj problem telefon, da kaj zaštrajka kot pa APP.

34910_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.