Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 uro je Jest napisal:

Potem naslednji avto izgleda ne bo vec Mazda :( ... Sicer mi je Mazda CX-6e naceloma vsec... me pa moti, da nima dinamicnih LED luci ... in se nekaj malenkosti ... Tako je vseeno zame resen konkurent Tesla Y ... Bomo pa videli, ko se bo dalo CX-6e probat ... ce me mogoce preprica ... 

Tesla je malo krajsa, tako, da ne bo tako knap šlammed v garažo... Mazdo moram pa najprej probat... Mazda 6e recimo ni sla v garažo :) ...

CX-60 je celo najkrajša med temi tremi :P 

Zakaj pa ne več CX-60 ? Ali ima kakšne bistvene slabosti (mene zanima bencinc hibrid) ?

Meni zgleda to "top" avto, vizualno zunaj in notri, po moji oceni najboljši od vseh Mazd, pa še original Mazda vrtljivi gumb ima (mislim da je top tudi na Japonskem). Ampak ko sem kupoval takrat ni bil v mojem cenovnem rangu, mogoče naslednjič pri menjavi, če bo upam še obstajal.

Napisano
pred 1 uro je goB napisal:

Zakaj pa ne več CX-60 ? Ali ima kakšne bistvene slabosti (mene zanima bencinc hibrid) ?

Meni zgleda to "top" avto, vizualno zunaj in notri, po moji oceni najboljši od vseh Mazd, pa še original Mazda vrtljivi gumb ima (mislim da je top tudi na Japonskem). Ampak ko sem kupoval takrat ni bil v mojem cenovnem rangu, mogoče naslednjič pri menjavi, če bo upam še obstajal.

Enkrat bo treba CX-60 menjat ;) … Načeloma sem jaz tudi z njim zelo zadovoljen… Edino podvozje bi lahko bilo boljše za ta denar… Pa malo km se naredi na elektriko… sploh sedaj pozimi…

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 2 urama je goB napisal:

po moji oceni najboljši od vseh Mazd

no no

mazda corner GIF

pred 43 minutami je Jest napisal:

Edino podvozje bi lahko bilo boljše za ta denar…

no no, imam rešitev.

car command GIF

Napisano
pred 4 urami je Jest napisal:

Tako je vseeno zame resen konkurent Tesla Y

Pa si siguren, da boš lahko sedel v tisti generični notranjosti.

Napisano
pred 7 minutami je g.Wankel napisal:

no no

mazda corner GIF

no no, imam rešitev.

car command GIF

To ni rešitev… ;) To je zame mučenje ;) … Sem “prevelik” (v vse smeri ;) ) … pa še problem bi imel pri izstopanju iz tal  ;) … 

pred 6 minutami je ignacij napisal:

Pa si siguren, da boš lahko sedel v tisti generični notranjosti.

Nisem nasprotnik zaslonov ;) … Moram pa se res enkrat it peljat s kakšno Teslo… 

Tesla mi je všeč ravno zato, ker tudi, ko je model na trgu, še vedno razvijajo dalje in avto pridobiva funkcionalnosti preko nadgradenj softvera… Pri večini ostalih avtih je tako, da je softver takšen, kot je ob nakupu… Mogoče s kakšnim popravkom poflikajo kakšne napake… novih funkcionalnosti pa večinoma ni…

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 2 minutama je Jest napisal:

To je zame mučenje ;)

Vem, tudi sam sem se 13 let mučil......skrit nasmešek z obraza 😜😂

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.