Skoči na vsebino

Mazda 3 (2014)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Da, v BTC-ju imajo eno nova facelift Mazdo 3. Danes sem jo ?el pogledat. Dobra novica: na novi se vse ?tiri ?ipe odpirajo in zapirajo avtomatsko :notworth:  

Salon sem zapustil z nasme?kom na obrazu s pogodbo v roki o pla?ani ari 1000 evrov za Mazdo 3 G120 Revolution sedan soul red. Dobava april / maj 2017  :ouje:

Cestitam.

Napisano

Salon sem zapustil z nasme?kom na obrazu s pogodbo v roki o pla?ani ari 1000 evrov za Mazdo 3 G120 Revolution sedan soul red. Dobava april / maj 2017  :ouje:

U super.. Koliko so pa sedaj vi?je cene za facelift model napram prej?

Napisano

100 - 300 ? za nekatere pakete, nekateri imajo ceno isto. Jaz svojo dobim ?ez 2 tedna. :-)

Napisano

Dobra novica: na novi se vse ?tiri ?ipe odpirajo in zapirajo avtomatsko :notworth:  

Super in hvala za informacijo. Zanimivo mi je samo, kako za ta podatek do sedaj ni nih?e vedel (niti prodajalci ne) oz. ni bil nikjer omenjen. Me pa zanima ali je tako v vseh stopnjah opreme ali samo v bolj?ih?

12360_1.png
Napisano

Super in hvala za informacijo. Zanimivo mi je samo, kako za ta podatek do sedaj ni nih?e vedel (niti prodajalci ne) oz. ni bil nikjer omenjen. Me pa zanima ali je tako v vseh stopnjah opreme ali samo v bolj?ih?

Dobro vpra?anje...jaz sem gledal M3 Revolution in ta ima vse ?tiri ?ipe z avtomatskim odpiranjem. Ker sem tudi sam naro?il opremo Revolution nisem spra?eval za ni?je stopnje opreme. :vskalo:

Napisano

Dobro vpra?anje...jaz sem gledal M3 Revolution in ta ima vse ?tiri ?ipe z avtomatskim odpiranjem. Ker sem tudi sam naro?il opremo Revolution nisem spra?eval za ni?je stopnje opreme. :vskalo:

Kaj to pomeni "avtomatsko"? To, da je treba samo pritisnit in gre sipa do konca dol ali gor tako kot recimo pri sestici? Ali to, da to sipe odpres ali zapres z daljsim pritiskom gumba na daljincu kot se je dalo pri prejsnjih generacijah sestice :) ?

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Kaj to pomeni "avtomatsko"? To, da je treba samo pritisnit in gre sipa do konca dol ali gor tako kot recimo pri sestici? Ali to, da to sipe odpres ali zapres z daljsim pritiskom gumba na daljincu kot se je dalo pri prejsnjih generacijah sestice :) ?

No, mogo?e je lep?i izraz "samodejno". Na voznikovih vratih lahko samo z enim pritiskom popolnoma odpre? ali zapre? vsa ?tiri stekla. Avtomatsko sem napisal zato , ker je na prej?nji verziji pisalo "AVTO" kot "avtomatsko" na gumbu, ampak samo za voznikova vrata. So pa po novem tudi osvetljeni gumbi za odpiranje stekel na vseh ?tirih vratih. Nimam pa ni? informacij, ?e se lahko stekla odpirajo z daljincem. To bojo poro?ali prvi sre?ni lastniki nove mazde 3. 

Napisano

Cene za Revolution in Revolution Top so vi?je za 100 ?. Najve? so podra?ili opremo Challenge: G100 je 100 ? dra?ja, G120 in CD150 je pa 300 ? dra?ja, medtem ko je pri opremi Attraction cena ostala ve?inoma nespremenjena, razen pri motorjih G100, kjer je cena ve?ja za 200 ?. V glavnem ni neke hude razlike  :rolleyes: 

Napisano

?akaj, gledal si... ali si sprobal? Ali pa je sedaj to zapisano v kak?ni bro?uri oz. je potrdil prodajalec? Ker to, da so na gumbih narisane 4 ?rtice ?e ne vem, ?e nujno pomeni, da se ?ipe odpirajo/zapirajo avtomatsko? Oz. dajmo re?i temu dvostopenjsko, da bodo ?e ostali razumeli o ?em te?e debata...  :prstgor:

12360_1.png
Napisano

?akaj, gledal si... ali si sprobal? Ali pa je sedaj to zapisano v kak?ni bro?uri oz. je potrdil prodajalec? Ker to, da so na gumbih narisane 4 ?rtice ?e ne vem, ?e nujno pomeni, da se ?ipe odpirajo/zapirajo avtomatsko? Oz. dajmo re?i temu dvostopenjsko, da bodo ?e ostali razumeli o ?em te?e debata...  :prstgor:

?akaj, gledal sem....in sprobal ! Potrdil je prodajalec, v bro?uri pa ni zapisano, ker bro?ure ?e ni. Nekateri to razumemo kot avtomatsko, samodejno, nekateri kot "dvostopenjsko", nekateri pa tudi tega ne bodo razumeli. Zato je najbolj?e, da kar sami obi??ejo salon in se bolj natan?no in razumljivo pozanimajo o tej  "totalno brezvezni stvari" :jezicek: 

Napisano

Kje na netu bi dobil ceni dodatne opreme? Konkretneje me zanima me koliko pride stre?no okno.

Napisano

Kje na netu bi dobil ceni dodatne opreme? Konkretneje me zanima me koliko pride stre?no okno.

Za dodatno vgradnjo ga kolikor vem... Je le, ce ga narocis pri novem... v ceniku glej tiste, ki imajo v oznaki se SD (Schiebe Dach) :) Je pa kot kaze na voljo samo pri sestici in CX5 ... pa se to samo pri najvisjih paketih opreme (Revolution Top) ...

http://www.mazda.si/assets/slovenia/Pricelist%202015/Cenik%20za%20stranke.pdf?epslanguage=en

Mazda_-_Cenik_za_stranke.pdf-20170106-17

Bo treba poiskati pri drugih ponudnikih ... recimo Webasto >> https://www.webasto.com/si/programi-in-proizvodi/osebna-vozila/pomicne-strehe-za-naknadno-vgradnjo/

lp

Thomas

image.png

Napisano

Emmmm.... a ni "SD" mi?ljena navigacijska SD kartica? O.o

?e posebi ker je glih +500EUR... stre?na okna prakti?no kjerkoli stanejo ve? kot 1000EUR in kolikor vem jih Mazda v EU ne ponuja?

Napisano

Emmmm.... a ni "SD" mi?ljena navigacijska SD kartica? O.o

?e posebi ker je glih +500EUR... stre?na okna prakti?no kjerkoli stanejo ve? kot 1000EUR in kolikor vem jih Mazda v EU ne ponuja?

Ne... SD je stresno okno...

Doplacilo za navigacijo je mozno pri vseh modelih, ki imajo touchscreen zaslon... pri paketih opreme od Attraction dalje...

lp

Thomas

image.png

Napisano

Vsi, ki si lastite Mazdo 3 oz. ste ?li na testno vo?njo in vam je naslednja podrobnost ostala v spominu ... Verjetno je stil polo?aj vo?nje odvisen tudi od va?e vi?ine? Zanima me kje/kako imate levo roko naslonjeno? Sam zaradi skoraj?njih dveh metrov v sedanjem avtu uporabljam za naslon spodnji rob odprtine okna in ne naslon v vratih. Okno je pa pri novi Mazdi 3 kar visoko pozicionirano glede na sredino volana in sede?a v spodnji poziciji, naslon za roko pa veliko ni?ji od sredine volana ... :ne vem:

Pa? nekaj, kar se je lahko ignoriralo za ?asa testne vo?nje, ko pa je ?e toliko drugih podrobnosti katerim se je "treba" posvetiti...

Napisano

Vsi, ki si lastite Mazdo 3 oz. ste ?li na testno vo?njo in vam je naslednja podrobnost ostala v spominu ... Verjetno je stil polo?aj vo?nje odvisen tudi od va?e vi?ine? Zanima me kje/kako imate levo roko naslonjeno? Sam zaradi skoraj?njih dveh metrov v sedanjem avtu uporabljam za naslon spodnji rob odprtine okna in ne naslon v vratih. Okno je pa pri novi Mazdi 3 kar visoko pozicionirano glede na sredino volana in sede?a v spodnji poziciji, naslon za roko pa veliko ni?ji od sredine volana ... :ne vem:

Pa? nekaj, kar se je lahko ignoriralo za ?asa testne vo?nje, ko pa je ?e toliko drugih podrobnosti katerim se je "treba" posvetiti...

Naslona za levo roko se ne spomnim, vem pa, da je rob vrat, kjer imam v?asih roko v sedanjem avtu, v Mazdi previsoko, da bi bilo udobno.

Napisano

Kaj pa ce bi roke enostavno polozili na volan.....saj baje tja spadajo :)

He he

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Ima? prav. Tudi jaz sem kot novi kupec opazil, da leve roke ne morem nikamor

nasloniti. Pri desni me pa moti, ker naslona ne morem premakniti.

Men se je to pri testu tudi zdelo nerodno, ampak zdaj imam dejansko sede? nastavljen tako da mi leva roka lepo sede na poli?ko pri vratih, desna pa na sredinski naslon. Je pa za to sede? nekoliko ni?je kot pa pri kakem Yarisu :P

Napisano

Ima? prav. Tudi jaz sem kot novi kupec opazil, da leve roke ne morem nikamor

nasloniti. Pri desni me pa moti, ker naslona ne morem premakniti.

Danes sem dobil svojo FL M3 sedan. Torej, avto super, ampak kaj pri Mazdi razmi?ljajo o naslonih za roko, mi pa ni jasno. Sede? imam precej dale? nazaj, naslon tudi v precej "le?e?em" polo?aju ampak naslon za roko je tako dale? zadaj oz. kratek, da komaj naslonim nanj konico komolca. Ne vem kako so si to zamislili in kako, da to ne moti ve? ljudi.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A se je mehanizem ročne zavore spravil na mesto? Ker če se ni, ti lahko odmika ploščice bolj kot je potrebno, pa moraš večkrat pumpat...   Ne sprašuj mene, kako se to preveri na trojki z električno ročno, ker jaz vem samo, kako se to uredi na B-seriji. Samo tam je boben in nastavljaš z izvijačem na vsakem kolesu posebej. Ampak simptomi so pa podobni...
    • Edino čudni so pri dostavi. Pri takem snarju za gume, bi lahko bla zastojn.
    • Čudežno se je user na postu menjal.   Pa sem že naredil analizo in ugotovil, da si en in isti.
    • Gledam za naprej kaj bi. Nazadnje sem jih pri Španu (presenetljivo) najceneje dobil 🙂   EDIT: tale ''novegume'' zgleda res zanimiv. Hvala.
    • - Yokohamo sem vzel na spletni trgovini uvoznika, ker sem v dogovoru z njimi čakal 14 dni, je bil kontejner na poti. Drugje je sploh ni bilo (sveži model in čudna Mazda dimenzija). - Michelin Alpin 6 sem vzel na Bartogu, ker so mi ceno enačli in je bilo težko dobit V. - 2x Bridgestone LM005 sem vzel na gumax-u  - Michelin Pilot Alpin 5 sem vzel v Nemčji, ker so bile v kompletu s felnami in TMPS senzorji. Cena je bila tako ugodna, da bi se splačalo po njih peljat, tudi če ne bi zraven šel na dopust. - Michelin Pilot Alpin 5 sem vzel na nove-gume, je bila najceneje v SLO. Ceneje kot na Liderpnevmatik (sem primerjal).   Letos še ne vem kje bom vzel. Seveda obrnem Google na glavo in pogosto preverim podjetje. Če ni v EU, ne velja EU zakonodaja. Ko se bo približal 15. 3. se bom odločil katere, verjetno PS5 ali CSC7 in poiskal trgovca.   Zgornji seznam je kronološko urejen. Pred tem mi je dobre cene rihtal vulkanizer. Ne vem, ali mu ni več, ali pa ne dobi dovolj ugodnih cen.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.