Slivka Napisano 23. julij, 2017 Prijavi Napisano 23. julij, 2017 Ja, lani sem jo peljal prvi? na za??ito. Citiraj
SoulMan Napisano 24. julij, 2017 Prijavi Napisano 24. julij, 2017 Pri moji druge generacije je pa en mali zametek na b stebri?ku in za robom havbe. Avto je star 9 let in za sabo ima skoraj ?etrt milijona kilometrov ter ej skos na prostem pod milim nebom. To z rjo je verjetno bolj od sre?e odvisno oziroma od serije in sigurno ne velja za vse Mazde. Naj pa povejo tisti, ki imajo novej?e Mazde ali imajo kaj rje razen seveda tiste povr?inske predvsem na kak?nem masivnem nosilcu podvozja, kjer imajo ve? ali manj rjo vsi avtomobili. Moja ima pri slabih 200k kilometrih in osmih letih starosti kar nekaj pikic po strehi (do 0,5 m od vetrobranskega stekla) in po B stebri?ku, nekaj rjavih pikic je tudi po A stebri?ku. Poleg tega se tudi ?e delajo mehurji na stiku vetrobranskega stekla in strehe. V naslednjem mesecu se obeta sanacija (barvanje celotne strehe). Vitalni deli avtomobila so sicer ?e OK, ampak roko na srce...tak?na rja pri tej starosti je sramota za vsako znamko. Sicer sem kar se tehnike ti?e s ?estico ?e kar zadovoljen, ampak tale rja bo definitivno imela vlogo pri razmi?ljanjih o naslednjem avtomobilu... Citiraj
godlike Napisano 30. julij, 2023 Prijavi Napisano 30. julij, 2023 Jaz pa sem videl optimalno rešitev za to na Ormoških lagunah. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.