Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Vrhunec ekologije: 3000 avtomobilov na ladji potopiš sredi Pacifika - in 3000 vozil ne bo popolnoma nič onesnaževalo ozračja in kopnega z popolnoma nobenimi izpusti, ma niti s prahom od zavornih oblog in pnevmatik. In tudi reciklaža ni potrebna. Kaj češ lepšega? Drama sredi Pacifika: zagorela ladja z električnimi avtomobili SIOL.NET Sredi Tihega oceana je ostala zapuščena ladja, na kateri je v torek izbruhnil obsežen požar, ki naj bi ga povzročil električni avtomobil. Ladja je skupno prevažala okoli tri tisoč vozil.
-
To ti je legenda med lopovi.. Dolenjskim redarjem pred nosom ukradli radar WWW.DNEVNIK.SI Dolenjski redarji so v ponedeljek ostali brez merilnika hitrosti, vrednega okoli 15.000 evrov.
-
Son kamuflirane, tako, da jih iz zraka neprijatelj ne more opazit. 😊
-
Pri nas in v razvitem delu EU so stvari kar pošlihtane - beri: piše v aplikaciji, katera polnilnica je prosta in če je kakšna v okvari. Največ jih je v okvari v Črni Gori in Srbiji (po mojih izkušnjah). Glede aplikacij je pa precej preprosto: za po Sloveniji rabiš Gremo na elektriko in Petrol, po tujini pa Ionity ali Tesla in si načeloma 99 % pokrit. Sicer pa na katerikoli polnilnici pristaneš (doma ali v tujini), skeniraš QR-kodo in slediš navodilom ... Daaaaleeeeč največja težava pri nas pa so bebavi vozniki ICE, ki te polnilnice nonšalatno zaparkirajo. Takega, če ga dobim, vedno podučim, da se mu jaz za par ur ne parkiram na bencinsko in naj tega v bodoče ne počne. V prestolnici je posebej "štala" zvečer, ko se na polnilnice parkirajo blokarji - sem že večkrat razmišljal, da bi poklical redarstvo. Par kazni jih bo menda izučilo. Sicer pa kaka FB skupina, pa se vozniki EV dogovorno parkirajo za kako uro na ponedeljek popoldne pred torkovo podražitvijo goriv. Bi bili takoj po tv, a bi bilo za ozaveščanje glupega folka še največ narejenega. Da ne bo pomote - tudi do voznikov EV, ki se samo parkirajo na polnilnico pa dejansko ne polnijo, nisem nič bolj prizanesljiv - kvečjemu obratno - tak bi moral vedeti, kakšna je kultura.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.