Skoči na vsebino

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo lojz, ena u?na ura vo?nje sam zate :aaaaa::cheers:

S temu se pa tut js ne bi upu vozt po na?ih cestah :ninja:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Uf, oni Gruzijec ali kaj je sicer obvlada, samo neke svetle prihodnosti pa tudi nima :D Ko bo en pred njim naredil neki premik brez smerokaza, bo ?e samo spokalo.

Sicer smo pa pri nas tudi imeli enega takega (mislim, da se je upokojil):

Napisano

Odli?no! Bravo! Supeeer!

?e ve? tega rabmo!

Ti pa si model... k sem pred leti rekel, da ne rabmo stacionarnih radarjev ampak naj se raje da denar za Provide si se pa norca iz mene delal. LojZi, kolk ti enega zare?enega kruha popapa?. :dudek:

33112_1.png

Napisano

Ti pa si model... k sem pred leti rekel, da ne rabmo stacionarnih radarjev ampak naj se raje da denar za Provide si se pa norca iz mene delal. LojZi, kolk ti enega zare?enega kruha popapa?. :dudek:

Bej?i bej?i Bossek, ?e sem jaz model, si ti pa en kljukec.

Potrebno je vse polno radarjev, tako stacionarnih kot tudi v providah. Pa ?e kak?ne druge radarje nastavit, ?e obstajajo. Ker divjaki ste povsod in polno vas je. Po?asi vas bodo ?e urihtal. Te radarje boste itak vi divjaki kmalu pla?ali. Pa ?e kamere je traba nastavit na vsak hi?ni vogal. Stvar se odvija v pravo smer.

Komerat, treba se bo civilizirat po?asi, ni druge. Ve? kot vas je divjakov, ve? bo radarjev, huj?e bodo omejitve. Sami ste si krivi. Vi boste morali na koncu popustit.

Je pa res, da so stacionarni radarji varnej?i, cenej?i in bolj u?inkoviti od provid. To ?e zmeraj trdim. Samo kaj, ko pa stacionarce vi divjaki potem uni?ite in zakurite.

Napisano

LojZiju kamerco v spalnico, pa na WC pa v kuhinjo pa v vratarnico, da se bo fant nau?il obna?at. Nadzirat je treba ja vse in vsakogar pa klanjat se gospodarju in gospodu ... ?e on re?e "sko?i", LojZi ti samo ?e vpra?a? "kako visoko". To take rabi ablast in cerkev - poni?ne, brezvoljne ov?ice, ki jih bo z lahkoto nadzirala preko kamer, radarjev, telefonov in ?e ?esa.

Sicer pa men ravno dol visi zarad radarjev in pa raznih provid, pa ?eprav naj bi bil divjak. Upam pa le, da bodo znali tudi poleg hitrosti zaznati vse ostale prekr?ke, ki so lahko ?e bistveno bolj nevarni. ?e pa bodo vspostavili ?e nek cestni bonton pa sploh samo obe roki gor v znak odobravanja.

33112_1.png

Napisano

Bej?i bej?i Bossek, ?e sem jaz model, si ti pa en kljukec.

Potrebno je vse polno radarjev, tako stacionarnih kot tudi v providah. Pa ?e kak?ne druge radarje nastavit, ?e obstajajo. Ker divjaki ste povsod in polno vas je. Po?asi vas bodo ?e urihtal. Te radarje boste itak vi divjaki kmalu pla?ali. Pa ?e kamere je traba nastavit na vsak hi?ni vogal. Stvar se odvija v pravo smer.

Komerat, treba se bo civilizirat po?asi, ni druge. Ve? kot vas je divjakov, ve? bo radarjev, huj?e bodo omejitve. Sami ste si krivi. Vi boste morali na koncu popustit.

Je pa res, da so stacionarni radarji varnej?i, cenej?i in bolj u?inkoviti od provid. To ?e zmeraj trdim. Samo kaj, ko pa stacionarce vi divjaki potem uni?ite in zakurite.

le zakaj mam pol v 6 letih odkar mam izpit ?e vedno 0 kazenskih to?k :zvizga: aja, mogo? sm prehiter za radarje :P

Napisano

Lojz si take sendvi?e dela, da so mu ?e kamionarji fou? ^_^

Ker divjaki ste povsod in polno vas je. Po?asi vas bodo ?e urihtal. Te radarje boste itak vi divjaki kmalu pla?ali. Pa ?e kamere je traba nastavit na vsak hi?ni vogal. Stvar se odvija v pravo smer.

Jih tudi potem ne bo ni? manj. Radarji in kontrole hitrosti niso namenjeni nikomur, razen polnjenju prora?una. Ozave??anje in testiranje bi se moralo za?eti ?e v postopku pridobivanja izpita. Ne more? najprej dovolit pu?k vsem, potem pa kaznovat tiste, ki streljajo na ljudi. Treba je ?e v samem za?etku presodit kdo lahko dobi dovoljenje in kdo ne pa lahko odstranijo vse prometne znake, ker bodo na cesto spu??eni samo taki, ki imajo zdravo intuicijo in znajo predvidet morebitne nevarnosti. Je pa res, da potem bo velik primanjkljaj v blagajni in ?e ve?ja rev??ina. Zato verjetno tudi avtomobilov ne naredijo vodenih preko satelita, kjer bi signal predpisal dovoljeno hitrost. Pa brez skrbi, bi se ?e zdaj dalo, glede na to, da meni na navigaciji javlja, koliko je na dolo?enem odseku predpisana hitrost. Varnost in hitrost ?e zdale? nista v taki povezavi kot laja Lojz, sicer bi morali imeti pravo mori??e po na?ih cestah. Pa o?itno ve?ina obvladuje svoja vozila, ?etudi peljejo malo hitreje kot bi smeli in s svojo drzno vo?njo ogro?ajo prestra?ene penzioniste. Divjaki pa? :jezicek:

Napisano

LojZiju kamerco v spalnico, pa na WC pa v kuhinjo pa v vratarnico, da se bo fant nau?il obna?at. Nadzirat je treba ja vse in vsakogar pa klanjat se gospodarju in gospodu ... ?e on re?e "sko?i", LojZi ti samo ?e vpra?a? "kako visoko". To take rabi ablast in cerkev - poni?ne, brezvoljne ov?ice, ki jih bo z lahkoto nadzirala preko kamer, radarjev, telefonov in ?e ?esa.

Sicer pa men ravno dol visi zarad radarjev in pa raznih provid, pa ?eprav naj bi bil divjak. Upam pa le, da bodo znali tudi poleg hitrosti zaznati vse ostale prekr?ke, ki so lahko ?e bistveno bolj nevarni. ?e pa bodo vspostavili ?e nek cestni bonton pa sploh samo obe roki gor v znak odobravanja.

Hja kaj ?mo. Nadzor je pa? potreben zaradi takih kot si ti, ne zaradi takih kot sem jaz. Vi divjaki, ki se nikakor ne znate civilizirat in prilagodit civilizirani razviti dru?bi ste krivci za tak?ne ukrepe. Kar sebi pripi?i ta problem!

le zakaj mam pol v 6 letih odkar mam izpit ?e vedno 0 kazenskih to?k :zvizga: aja, mogo? sm prehiter za radarje :P

Saj Zoran Jankovi? in njegova familija tud ?e ni bila kaznovana, pa bi morala bit. Ampak bodo pri?li na vrsto. Tud ti bo?, ni? bat, samo malo potrpi! Saj vidi? da se dela na tem.

Radarji in kontrole hitrosti niso namenjeni nikomur, razen polnjenju prora?una. I:

In kaj je s tem narobe? Naj bedaki pla?ujejo ?e ho?ejo. Kdor divja se sam odlo?i, da bo pla?eval. Normalnim civiliziranim ljudem ni treba ni? pla?at.

. Ozave??anje in testiranje bi se moralo za?eti ?e v postopku pridobivanja izpita.

Ja ja, ti Tomacuki, Boss, pa tale forum ste ?ivi zgled kako se ljudi, ?e posebej mlade nezrele bodo?e voznike, ozave??a in vzgaja.

Je pa res, da potem bo velik primanjkljaj v blagajni in ?e ve?ja rev??ina.

Aha? A pol se ti boji? za primanjklaj v dr?avni blagajni, zato divja??

Treba je ?e v samem za?etku presodit kdo lahko dobi dovoljenje in kdo ne

Potem ga ti definitivno ne bi nikoli dobil.
Napisano

Tud ti bo?, ni? bat, samo malo potrpi! Saj vidi? da se dela na tem.

o?itno nisi dojel poante..... v teh letih bi mogu skor vsak dan vozit preko omejitve, da bi prletu na kak?en radar :zvizga:

Napisano

Vi kak?no ko?utko prpognete al se samo med sabo ?gete ? :dudek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

o?itno nisi dojel poante..... v teh letih bi mogu skor vsak dan vozit preko omejitve, da bi prletu na kak?en radar :zvizga:

Sem dojel sem.

Saj pravim, da je radarjev premalo. Treba je ve? radarjev, da boste tudi podivjani skriva?i enkrat naleteli na "mino" al pa boste zaradi na gosto posejanih radarjev enostavno vozili tako kot se mora vozit.

Saj cigani majo tud na?tudirano, kje v trgovinah je nastavljena kamera, zato tam ne kradejo. ?e se kamera prestavi ali pa doda kak?na nova, jih pa ujame. Enako je z radarji.

Je pa res, da imate divjaki razne radar detektorje in podobno ?aro, pa se nekako pre?vinglate mimo. Za vas se pa provide kupujejo.

Napisano

Sem dojel sem.

Saj pravim, da je radarjev premalo. Treba je ve? radarjev, da boste tudi podivjani skriva?i enkrat naleteli na "mino" al pa boste zaradi na gosto posejanih radarjev enostavno vozili tako kot se mora vozit.

Saj cigani majo tud na?tudirano, kje v trgovinah je nastavljena kamera, zato tam ne kradejo. ?e se kamera prestavi ali pa doda kak?na nova, jih pa ujame. Enako je z radarji.

Je pa res, da imate divjaki razne radar detektorje in podobno ?aro, pa se nekako pre?vinglate mimo. Za vas se pa provide kupujejo.

heh, fora je pa v tem, da tam ko ga js zahodim ni ?ive du?e nikjer in bi ?e kok hiter opazu tisto ?katlo :aaaaa:

Napisano

heh, fora je pa v tem, da tam ko ga js zahodim ni ?ive du?e nikjer in bi ?e kok hiter opazu tisto ?katlo :aaaaa:

Torej je treba radar postaviti tja kjer pravi?, da ga ti zahodi?.

Da ne bo? pol reku, da je bil grdi policaj v koruzi al pa za kanto skrit.

Napisano

Torej je treba radar postaviti tja kjer pravi?, da ga ti zahodi?.

Da ne bo? pol reku, da je bil grdi policaj v koruzi al pa za kanto skrit.

ni nobene koruze, nobene kante, samo travniki z ene in druge strani :D

Napisano

ni nobene koruze, nobene kante, samo travniki z ene in druge strani :D

Je traba tam pa kanto postavit in koruzo posejat. Nekaj je pa? traba naredit, da bo tebe neumnost minila.

Saj pravim: radar v vsako vas, vsako njivo, vsak ovinek itd....

V parlamentu bi morali sprejet zakon, kjer bi vsaki ob?ini nalo?ili dol?nost koliko mora vsaka ob?ina glede na velikost, ?tevilo voznikov itd....postaviti radarjev. Enako kot pri komunali ko dolo?ijo koliko kant pride na skupino ob?anov.

Napisano

Je traba tam pa kanto postavit in koruzo posejat. Nekaj je pa? traba naredit, da bo tebe neumnost minila.

Se strinjam!

G. Lojza pa za predsednika vlade, pa bomo kon?no druga ?vica (verjetno celo kopija bolj?a od originala). :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Se strinjam!

G. Lojza pa za predsednika vlade, pa bomo kon?no druga ?vica (verjetno celo kopija bolj?a od originala). :prstgor:

Ne rabim bit glih predsednik vlade, dost bi blo policijski minister.

Oooo, jaz bi vas ?e urihtal, barabine podivjane.

Napisano

V parlamentu bi morali sprejet zakon, kjer bi vsaki ob?ini nalo?ili dol?nost koliko mora vsaka ob?ina glede na velikost, ?tevilo voznikov itd....postaviti radarjev. Enako kot pri komunali ko dolo?ijo koliko kant pride na skupino ob?anov.

ok, ?e bi ti koruzo nasejal pol ga js nebi ve? zahodu, ker nebi blo ve? pregledno... na sre?o pa koruza ne rase v vseh letnih ?asih :P

Napisano

ok, ?e bi ti koruzo nasejal pol ga js nebi ve? zahodu, ker nebi blo ve? pregledno... na sre?o pa koruza ne rase v vseh letnih ?asih :P

Koruza mogo?e res ne stoji v zimskem ?asu, radar pa.
Napisano

Ne rabim bit glih predsednik vlade, dost bi blo policijski minister.

Oooo, jaz bi vas ?e urihtal, barabine podivjane.

Bolj verjetno boste popoldne skopal ta zoden krompir. :prstgor:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.