TBA Napisano 7. avgust, 2024 Prijavi Napisano 7. avgust, 2024 Ne še, sicer gledam kortal race sam so cene kr taprave. 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 7. avgust, 2024 Prijavi Napisano 7. avgust, 2024 Ja, jaz sem takrat ko sem kupil to prvo čelato uzel "one size" pa je kot da bi imel kanto na glavi(prevelika, pri DH mal opleta, kljub temu da stisnem), gledam pa "Axion race". Mogoče se zapeljem do LJ pomerit, pa kupim kje kamor bo akcija. 2 Citiraj
TBA Napisano 8. avgust, 2024 Prijavi Napisano 8. avgust, 2024 Ja čelade je fino pomerit predno kupis. Tud ce je velikost ok je tud odvisno od oblike glave. 4 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 9. avgust, 2024 Prijavi Napisano 9. avgust, 2024 Jutri je plan 90km pa cca 1200višincev, štart bo zjutraj, rečmo da em ne skuha ;D 2 Citiraj
TBA Napisano 10. avgust, 2024 Prijavi Napisano 10. avgust, 2024 pred 15 urami je Tilen5 napisal: Jutri je plan 90km pa cca 1200višincev, štart bo zjutraj, rečmo da em ne skuha ;D Dans bo kr. Vceraj sem dobu kolo nazaj iz rednega servisa, zdele pa eno kratko v hrib da ga mal sprobam 3 Citiraj
Boss Napisano 13. avgust, 2024 Prijavi Napisano 13. avgust, 2024 Sem danes mal preizkušal kako se počutijo vozniki EV-jev, ko gre baterija proti nuli. Po domače povedano sem se mal zakalkuliral tako, da je e-bike ostal brez džusa cca 5km pred domom. Sicer sta bila samo dva manjša klanca, ampak, kako zajeban rata e-bike, ko je brez pomoči. Sem končno ugotovil čemu služita tista dva največja zobnika. 😆 Je pa zanimivo in sem pričakoval vsaj nekoliko rezerve, ko zgine zadnji kvadratek, ki označuje polnost. Nič sam zgine in motor prekine delovanje pol si pa sam še na šunke. Po ravnem ni problema, ampak vsak klanček pa se oreng pozna. Drugač pa sem z enim polnjenjem naredil tri turce v skupni dolžini 140km, kar se mi zdi za 700Wh baterijo res dober podatek. Je pa seveda res tudi to, da kljub temu, da je e-bike, poganjam kar pošteno in se dostikrat vozim z višjo hitrostjo od 25km/h, kjer motor ne pomaga več in seveda ne troši takrat nič. 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 13. avgust, 2024 Prijavi Napisano 13. avgust, 2024 Jaz sem tudi danes ko je bila ohladitev šel kolesarit ob 17 je bilo kar prijetno 😛 2 Citiraj
Z M A J Napisano 14. avgust, 2024 Prijavi Napisano 14. avgust, 2024 Štrekna danes prvič! In to v kombinaciji z Velenjcem, oujea 4 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 15. avgust, 2024 Prijavi Napisano 15. avgust, 2024 Super 🤗👌, naprej od SG pa nisi zmogel.... 😁🥵 Citiraj
Z M A J Napisano 15. avgust, 2024 Prijavi Napisano 15. avgust, 2024 pred 3 urami je Bini napisal: Super 🤗👌, naprej od SG pa nisi zmogel.... 😁🥵 Kaj? Prišel sem do bližine Dravograda, kjer je odnesli nek most in narejen obvoz, kolesarske steze pa nisem več vid kje gre. Nazaj grede sem mislil še na Rahtel, a naj bo nekaj za naslednjič, ko bom šel z boljšim kolesom, ne Osličkom. Finale s kopanjem v Velenjcu pa je idila. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 16. avgust, 2024 Prijavi Napisano 16. avgust, 2024 (urejeno) Jebo pas...hmal sem crko čuj. Rebernice, Eko koča, Vojkova koča na Nanosu, do Abrama pojest kosilo in pol še dva lokalna vzpona. Zdej pa zaslužena piva 🍻 Popravljeno 16. avgust, 2024 od Tilen5 5 Citiraj
sportman333 Napisano 16. avgust, 2024 Prijavi Napisano 16. avgust, 2024 Lokalni (domaci) njoki? 👍👌...neki najboljsega, kar v lj ali kaki drugi fancy restavraciji lahk samo sanjajo.....jaz sem nekaj let nazaj jedel domače v Muhi (lokev).... 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 16. avgust, 2024 Prijavi Napisano 16. avgust, 2024 Ja domači njoki, jurčki pobrani na Nanoosu, vzel sm tamičkeno porcijo,..ker pač standard je prevelika že tko. prešvican pa nimam apetita 2 Citiraj
Z M A J Napisano 20. avgust, 2024 Prijavi Napisano 20. avgust, 2024 Z Osličkom danes odpeljal Solčavsko panoramsko cesto; Solčava izhodišče, v smeri Podolševe. Luštna rekreacija. 5 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 20. avgust, 2024 Prijavi Napisano 20. avgust, 2024 pred 19 minutami je Z M A J napisal: Z Osličkom danes odpeljal Solčavsko panoramsko cesto; Solčava izhodišče, v smeri Podolševe. Luštna rekreacija. Po poteh Mazdašev si šel, bravo... 👍😉 1 Citiraj
Z M A J Napisano 20. avgust, 2024 Prijavi Napisano 20. avgust, 2024 pred 3 urami je Bini napisal: Po poteh Mazdašev si šel, bravo... 👍😉 Ne vem sicer po čigavih poteh sem šel, saj sem tam vsakoletno večkrat, vendar tokrat prvič na pedalni pogon. Kdor zmore poganjat v klanec, mu tole res priporočam, morda celo v obratni smeri ter obenem še na Pavličevo sedlo, ki je zgolj nadaljnjih 3km, od tega odcepa, ko se gre iznad Logarske doline, v smeri Panoramske ceste. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 21. avgust, 2024 Prijavi Napisano 21. avgust, 2024 pred 10 urami je Z M A J napisal: Ne vem sicer po čigavih poteh sem šel, saj sem tam vsakoletno večkrat, vendar tokrat prvič na pedalni pogon. Kdor zmore poganjat v klanec, mu tole res priporočam, morda celo v obratni smeri ter obenem še na Pavličevo sedlo, ki je zgolj nadaljnjih 3km, od tega odcepa, ko se gre iznad Logarske doline, v smeri Panoramske ceste. A si že pozabil, da smo 2leti nazaj šli Mazdaši po tej cesti? Kaj nisi šel naprej v Matkov kot, tam je sicer makedam a čisto neprometna cesta.... 😉 Citiraj
etcho Napisano 21. avgust, 2024 Prijavi Napisano 21. avgust, 2024 (urejeno) pred 21 urami je Z M A J napisal: Z Osličkom danes odpeljal Solčavsko panoramsko cesto; Solčava izhodišče, v smeri Podolševe. Luštna rekreacija. Bravo! Kolesaril tam okrog pred dobrimi 9 leti. Pa še ena izpred 4 let iz Solčave. Popravljeno 21. avgust, 2024 od etcho 3 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 21. avgust, 2024 Prijavi Napisano 21. avgust, 2024 Ena na hitro, v soboto kaka daljša pa več višincev 3 Citiraj
SpEkTr Napisano 22. avgust, 2024 Prijavi Napisano 22. avgust, 2024 Jaz sem tudi včeraj naredil eno furo na hitro in to po daljšem času..je kar pasalo null 5 Citiraj
Tilen5 Napisano 27. avgust, 2024 Prijavi Napisano 27. avgust, 2024 (urejeno) Ker sem se v soboto zvrnil s kolesom/zjebu menjalnik in je kolo na servisu sem rekel, da po 3000km zamenjam še gume,.. padle so vittoria mezcal bež stene... da bom fukiš 🙃 Mezcal XCR INT.VITTORIA.COM Fast rolling, aggressive cornering, and a lightweight construction – this is the tire for XC courses that mix hardpack with root lattices and the... Popravljeno 27. avgust, 2024 od Tilen5 1 2 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 28. avgust, 2024 Prijavi Napisano 28. avgust, 2024 (urejeno) Pa jih imam...premium🤣 Popravljeno 28. avgust, 2024 od Tilen5 4 1 1 Citiraj
TBA Napisano 28. avgust, 2024 Prijavi Napisano 28. avgust, 2024 Lepo. Kaj si mel pa prej? Se fotke mojga z eno "malo" nadgradnjo. (Premze in diski) 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.