Bini Napisano 12. januar, 2025 Prijavi Napisano 12. januar, 2025 pred 31 minutami je etcho napisal: Čaj je pa z...? 😉 Ja z RUMOM, kak pa bi bil.... 🤔😉 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 12. januar, 2025 Prijavi Napisano 12. januar, 2025 Ena pred kosilom, na Mali Golak 5 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Alex Napisano 12. januar, 2025 Prijavi Napisano 12. januar, 2025 Jaz sem danes izkoristil lep, vetrovni dan, da malo koleno "utrdim". Na srečo ni z njim izgleda nič hujšega, saj sem z lahkoto prehodil to razdaljo.😊 Res, da ni bilo veliko višinskih metrov a vseeno. Komaj "čakam, da grem zopet na kolo. 💪 8 Citiraj
etcho Napisano 12. januar, 2025 Prijavi Napisano 12. januar, 2025 pred 1 uro je Tilen5 napisal: Sam to so vse obična, to že imam Kaj konkretno iščeš pri novih pedalih? Meni ta služijo b. p. Citiraj
Tilen5 Napisano 12. januar, 2025 Prijavi Napisano 12. januar, 2025 clikc click Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Mraušk Mčk Napisano 12. januar, 2025 Prijavi Napisano 12. januar, 2025 pred 35 minutami je Tilen5 napisal: clikc click NLB KLIK? 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
etcho Napisano 12. januar, 2025 Prijavi Napisano 12. januar, 2025 pred 38 minutami je Tilen5 napisal: clikc click A, to je drugo. Time, vem da so popularni med cestaki. Delajo pa kvalitetna pedala. 1 Citiraj
x-layer Napisano 14. januar, 2025 Prijavi Napisano 14. januar, 2025 dne 11. 1. 2025 ob 23:47 je Bini napisal: Danes je pa pasal en sprehodek po okolici Zrejč (Brinjeva gora) ... 🫣😁😉 Vedno bližje mene hodiš 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Bini Napisano 14. januar, 2025 Prijavi Napisano 14. januar, 2025 pred 1 uro je x-layer napisal: Vedno bližje mene hodiš In kje je to.... 🤔 Bi kaki kuhanček pasal... 🤗😉 Citiraj
godlike Napisano 14. januar, 2025 Prijavi Napisano 14. januar, 2025 dne 11. 1. 2025 ob 23:47 je Bini napisal: Danes je pa pasal en sprehodek po okolici Zrejč (Brinjeva gora) ... 🫣😁😉 Tu sem bil pred leti z domačinom. Imajo tudi malce bolj "zahtevno" pot gor. Citiraj
Bini Napisano 14. januar, 2025 Prijavi Napisano 14. januar, 2025 pred 2 urama je godlike napisal: Tu sem bil pred leti z domačinom. Imajo tudi malce bolj "zahtevno" pot gor. Jp, iz Oplotnice.... 😉 Citiraj
x-layer Napisano 15. januar, 2025 Prijavi Napisano 15. januar, 2025 pred 15 urami je Bini napisal: In kje je to.... 🤔 Bi kaki kuhanček pasal... 🤗😉 Oplotnica, natančneje iz Markečice - cca. 3km zračne razdalje Kuhančka pa pri nas ne kuhamo... Imam pa kar nekaj žganja in hladnega piva na zalogi 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Bini Napisano 15. januar, 2025 Prijavi Napisano 15. januar, 2025 Pred eno uro je x-layer napisal: Oplotnica, natančneje iz Markečice - cca. 3km zračne razdalje Kuhančka pa pri nas ne kuhamo... Imam pa kar nekaj žganja in hladnega piva na zalogi Tudi prav 🍻😉 Na Kebelj pa hodi žena k frizeki.... 🤗😉 Citiraj
Alex Napisano 15. januar, 2025 Prijavi Napisano 15. januar, 2025 Danes je prispelo iz dojčland par bonbončkov za moj moped. 😊 Tako deli za kolo kot tudi orodje. Wera imbus in zvezda ključi so vrhunski, saj imajo imbusi na koncu majhno kroglico, ki res dobro prime v glavi imbus vijaka. Prav tako moment ključ Feedback Sports RANGE CLICK Torque Wrench z priključki, ki jih rabiš za kolo. Je ravno prav majhen za v nahrbtnik. 😊 Sem ga izprobal in za momente kot so 3Nm za privijačiti ročke in 9Nm za stem je odličen. Nekaj sem zbiral in izbiral in na koncu naročil Hope Gravity Stem.-Ø31,8mm/35mm, podložke Hope Space Doctor Spacer Set, pokrovček SQlab Ahead Cap 1 1/8", Balanco sem imel že doma in sicer Spike 800 Vibro Core Riser 30 mm, katero sem odrezal na dolžino 780 mm. Naredil sem en krog in mi je res sedaj vse v nulo (razdalja, višina balance, občutek v rokah z tanjšo balanco 31.8 vs 35mm). 😊 Naročil sem že tudi nove vilice od RockShox Lyrik 160 mm. Zadnjega amortizerja nimajo na zalogi in pride šele 27. 01 4 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. januar, 2025 Prijavi Napisano 15. januar, 2025 Kamni grič smo bili v nedeljo kot pohodniki, naslednjič pa z MTB-jem, saj je del kolesarske transverzale. 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 15. januar, 2025 Prijavi Napisano 15. januar, 2025 Zmaj, a to so tvoje stopinje v snegu? Kje ti sploh lahko čevlje kupiš. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 15. januar, 2025 Prijavi Napisano 15. januar, 2025 pred 3 urami je Mraušk Mčk napisal: Zmaj, a to so tvoje stopinje v snegu? Kje ti sploh lahko čevlje kupiš. Od kdaj imajo pa zmaji čevlje? 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 16. januar, 2025 Prijavi Napisano 16. januar, 2025 Taprav zmaj bi stopil sneg z ognjem.. Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Z M A J Napisano 16. januar, 2025 Prijavi Napisano 16. januar, 2025 pred 11 urami je Tilen5 napisal: Taprav zmaj bi stopil sneg z ognjem.. ... ali pa polil s SLANIM (ničvrednim) pivom, a ne? :))) 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 16. januar, 2025 Prijavi Napisano 16. januar, 2025 pred 6 minutami je Z M A J napisal: ... ali pa polil s SLANIM (ničvrednim) pivom, a ne? :))) Pomoje edina pametna stvar k jo lahko z Burinom nrdiš 2 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Tilen5 Napisano 18. januar, 2025 Prijavi Napisano 18. januar, 2025 (urejeno) Malo po burji 20250118_151658.mp4 Popravljeno 18. januar, 2025 od Tilen5 4 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
robertk6 Napisano 18. januar, 2025 Prijavi Napisano 18. januar, 2025 Nameravate k sosedom? V veljavi so nova pravila - N1 N1INFO.SI V Italiji so pred kratkim spremenili pravila glede prevoza koles na avtomobilih. Mogoče ve kdo kaj o tem? Je to res v uporabi ali za turiste ne velja kot pišejo na nekaterih forumih? Namreč poleti imamo plan kolesarit v Dolomite pa bi bilo fajn to vedet. @Alexmorda ti kaj več veš o tej temi ko si pogosto v IT. Citiraj
Alex Napisano 18. januar, 2025 Prijavi Napisano 18. januar, 2025 pred 3 minutami je robertk6 napisal: Nameravate k sosedom? V veljavi so nova pravila - N1 N1INFO.SI V Italiji so pred kratkim spremenili pravila glede prevoza koles na avtomobilih. Mogoče ve kdo kaj o tem? Je to res v uporabi ali za turiste ne velja kot pišejo na nekaterih forumih? Namreč poleti imamo plan kolesarit v Dolomite pa bi bilo fajn to vedet. @Alexmorda ti kaj več veš o tej temi ko si pogosto v IT. Ravno letos se odpravljam tudi sam v Dolomite in razmišljam, kako bi peljal kolo. Ali, da kupim kljuko za cx30 ali pa, da ga spravim v 6-ko. Bom preveril pri kolegu. 1 Citiraj
robertk6 Napisano 18. januar, 2025 Prijavi Napisano 18. januar, 2025 pred 3 minutami je Alex napisal: Ravno letos se odpravljam tudi sam v Dolomite in razmišljam, kako bi peljal kolo. Ali, da kupim kljuko za cx30 ali pa, da ga spravim v 6-ko. Bom preveril pri kolegu. Moj predlog nabavi kljuko , nebo ti žal. Če imaš možnost vzemi kljuko za 3 kolesa ker imaš polnovzmetenega in če boš prevažal 2 jih boš zelo težko spravil na nosilec za 2. Jaz imam polnovzmetenega , žena pa trdaka in jih prevažam na nosilcu za 3 tako da je med njima en prazen prostor. Za odgovor glede table že v naprej hvala. 1 Citiraj
Alex Napisano 18. januar, 2025 Prijavi Napisano 18. januar, 2025 pred 4 minutami je robertk6 napisal: Moj predlog nabavi kljuko , nebo ti žal. Če imaš možnost vzemi kljuko za 3 kolesa ker imaš polnovzmetenega in če boš prevažal 2 jih boš zelo težko spravil na nosilec za 2. Jaz imam polnovzmetenega , žena pa trdaka in jih prevažam na nosilcu za 3 tako da je med njima en prazen prostor. Za odgovor glede table že v naprej hvala. To imam res v planu nabavit, saj mislim tudi kje po Sloveniji vozit kako zanimivo progo. Evo, sedaj sem govoril z prijateljem iz Venezie. Tudi on je Emtb fanatik in pav tako lastnik mazde 6 karavan. Poslal mi je spodnji dopis. Pravi, da je trenutno okoli teh zadnjih nosilcev za prevoz koles in prevoza smučarske opreme pravi kaos in je vse skupaj na sodišču. Proizvajalci teh nosilcev, kolesarska združenja in celo nekateri proizvajalci avtomobilov, ki serijsko vgrajujejo te kljuke , so skupno vložili pritožbo na ustavno sodišče. Za kaj se gre. Država je določila namreč, da skupna dolžina tovora (koles, smuči) ne sme presegati širino avtomobila (brez stranskih dodatnih ogledal). In ker je dejstvo, da je veliko Emtb koles dolgih približno 200 cm je problem, ker bo večina "gledala" preko roba avtomobilov. Kazen je vse do 4000€. Kolega mi je povedal, da so njega lani ustavili policisti v Arrabi (Dolomiti) in, da so mu težili, da bi moral imeti kolo na strehi, kjer je prevažanje dovoljeno. Rekel jim je, da naj probajo oni dvigniti 25 kg na streho. Strinjali so se, da je skoraj nemogoče in mu niso dali nobene kazni. Ustavljali si večinoma avtomobile, ki do prevažali kolesa zadaj. Evi, našel sem še zapis iz uradnega akta. "Nova pravila so zelo stroga : - obvezen obisk in testiranje kljuke in prtljažnika pri uradu za civilno motorizacijo ter posodobitev enotnega dokumenta o prometu in lastništvu vozila za tiste, ki kupijo te naprave. Če se namreč vgradnja izvede po tem, ko je vozilo že registrirano in je opravilo homologacijo je potrebno ponovno preveriti skladnost s cestnoprometnim predpisom (ne sme ovirati svetlobnih in svetlobnih naprav ali registrske tablice, niti delno). Če povzamemo pravila, ki jih je treba upoštevati pri konzolnih nosilcih za kolesa: Dolžina nosilcev za kolesa in smuči ne sme presegati 1,20 m (vključno s prevažanimi kolesi ali smučmi) Širina ne sme presegati širine vozila (vključno s kolesi ali smučmi, ki se prevažajo) Višina ne sme presegati 2,50 m (vključno s prevažanimi kolesi ali smučmi) Pri nosilcih za kolesa, nameščenih na strehi, ni nič novega. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.