Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Da se še jaz mal pohvalim, danes bi mi skoraj ratala 100ka. Noge so ble še OK, baterija pa skoraj ni zdržala. Sem v petek naredil 50km in z današnjimi 90 je to 140km dometa. Jebemu sej to je boljš k MX-30, ampak range anxiety je bil pa na najvišjem nivoju.

V glavnem, če ma kdo kdaj željo tole sprobat je bil start v Ratečah, čez Trbiž, do Pontebbe in še slabih 10km do kraja Dogna al neki tazga in seveda nazaj. Od Pontebbe je tolk enih dolgih kolesarskih predotrov, da te kr vleče, da greš do naslednjega pa spet in spet. Pol pa ups, kdo bo pa prišel nazaj. Ker se nazaj skos dviga je dejansko komaj ratalo, ampak je. Naslednjič sem rekel, da se zapeljem do Pontebbe in štartam do Gemone, da sprobam vse te tunele. :bravo:

Jutri pa obala in upam, da mi noge zdržijo. Najraje bi probal mojega "arch nemesisa", kjer me je nekoč zvilo do konca na tistem makedamu ob Dragonji. V igri pa so še Sečovlje, po Parenzani do Grožnjana in nato Svete Lucije pa nazaj po cesti do Sečovelj. Al pa taka lahka od Žusterne preko Škofij v Milje, Debeli tič, Ankaran in nazaj do Žusterne. 

Če ma kdo kej preveč časa je družba dobrodošla.

Pohvalno, da si vztrajal in nanizal toliko. kilometrov. Lepa tura je ta od Sečovelj do Grožnjana. Tebi bo všeč, meni je po Parenzani dolgočasna, ker se nič ne dogaja na njej. 🤗 Je pa Grožnjan lep za pogledat. Priporočam. Ko boš naslednjič na obali te vabimo, da greš z nami, da vidiš malo gozdove in pravo Istro od znotraj. Samo je priporočljivo polnovzmeteno kolo. 😊

Napisano

Sem se v nedeljo letos prvič spravil na kolo... Glede na zdravstvene težave z revmo sem moral it probat, če bo šlo... in mi je nekako uspelo naredit nekaj kilimetrčkov po okolici Medvod ... 

• Všeč 5
  • Ljubim 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
Pravkar je Mraušk Mčk napisal:

ampak a ni dolgcajt skoz vozit samo 25 na uro:lol:

Boljš kot doma ležat na kavču pa jamrat :P ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano
Pravkar je Jest napisal:

Boljš kot doma ležat na kavču pa jamrat :P ... 

Kako veš da ležim na kavču? Pa saj nimam kamere vkloplene. Ali pa je vkloplena pa da ne vem.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Napisal sem zase :P ... Zate pa ne vem... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Danes obiskal luštno počivališče na poti med GG in Bočno, ob reki Dreti :)

IMG_20250603_162213.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 12 urami je Mraušk Mčk napisal:

ampak a ni dolgcajt skoz vozit samo 25 na uro:lol:

Kako to misliš, pa sej gre hitreje, le pomoč motorja je do 25km/h pol so pa šunke na vrst. Če maš pa srečo in klanc navzdol... pol pa ne vpraši... takrat je pa vsa moč le v jajcih.

• Haha 3
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Kako to misliš, pa sej gre hitreje, le pomoč motorja je do 25km/h pol so pa šunke na vrst. Če maš pa srečo in klanc navzdol... pol pa ne vpraši... takrat je pa vsa moč le v jajcih.

Kako ti to uspe? A nimaš blokirano na 25/uro?Jaz moje kolo uspem po ravnem z motorjem "pognati" do recimo 27/uro.Več mi ne dovoli. Drugo je, ko greš po klancu navzdol brez motorja. 

Napisano (urejeno)

Hitrost ni blokirana na 25 km/h. Omejitev je le ta, da motor pomaga do hitrosti 25 km/h. Kolo se seveda lahko pelje hitreje (če je klanec navzdol ali če poganja človek tipa Pogačar 😁).

Ali se v čem ne razumemo? Če je recimo rahel spust, da že leti cca. 25 km/h. In če takrat ti poganjaš na vso moč, bo kolo pridobivalo na hitrosti, čeprav ti motor ne bo pomagal. 

Popravljeno od kacnje
Napisano
pred 20 minutami je kacnje napisal:

Hitrost ni blokirana na 25 km/h. Omejitev je le ta, da motor pomaga do hitrosti 25 km/h. Kolo se seveda lahko pelje hitreje (če je klanec navzdol ali če poganja človek tipa Pogačar 😁).

Ali se v čem ne razumemo? Če je recimo rahel spust, da že leti cca. 25 km/h. In če takrat ti poganjaš na vso moč, bo kolo pridobivalo na hitrosti, čeprav ti motor ne bo pomagal. 

Vem, zato pa sem napisal, da ga uspem voziti do 27/uro. Za kaj več bi moral imet nabildane noge in ne dva zobotrebca. 😊

• Haha 3
  • Žalosten 1

Napisano
pred 42 minutami je kacnje napisal:

Potem boš dosegel tudi 28 km/h ali 29 km/h z nekaj vaje in spusta 😁

Spust ni problem. Problem so ravnine, kjer moraš imet res dobre noge. 😊

Napisano (urejeno)

Ja na ravnem držat hitrost(seveda je nekaj hribčkov vmes) nad 30kmh na mtb je že kar mal mučenja...no vsaj zame..posebi kar je nad 5km,da držim konstantno

Screenshot_20250604_085847_Strava.jpg

Popravljeno od Tilen5

jajcadizlska.jpg

Napisano

Itak. Saj se hecam. Vem, kako težko je eMTB voziti na ravnem preko 25 km/h. Moram enkrat Pogija naštimat, da poskusi, ko bo šel spet mimo hiše. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.