Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ker imam krajši dopust (je treba pokoristi lanskiga) sem se namesto z avtom raje odločil za krajšo furo s kolesom na okoliški hrib in na poti nazaj čez dolino skočil na serekeš, k veterinarju po tablete za psa in v lokalni bike shop mal pohengat :) 

null

image.png

pred 6 minutami je Boss napisal:

Aha, pol bo hitro nazaj z nami.

glej tvoja prerokba se je uresničila :D 

Napisano

Jaz sem tud danes mal tko za hec šel biciklirat pa sem naenkrat se znašel na Golovcu pa na Orlah pa še mal raziskovanja okrog LJ pa ne da bi veel kdaj je blo več kot 50km okrog. Je pa vročina že mal začela pritiskat, tko da bo naslednjič treba kako uro prej štartat.

pred 11 minutami je Alex napisal:

To je preoblečeni Sram. Dvobatni, baje. To je za otroške bicikle. 😊

No evo, nisem se zmotil.

Vidim, da si dobro predelel internet in si koristno uporabil teh 6 ur brskanja za informacijami.

33112_1.png

Napisano
pred 20 minutami je TBA napisal:

ker imam krajši dopust (je treba pokoristi lanskiga) sem se namesto z avtom raje odločil za krajšo furo s kolesom na okoliški hrib in na poti nazaj čez dolino skočil na serekeš, k veterinarju po tablete za psa in v lokalni bike shop mal pohengat :) 

null

image.png

glej tvoja prerokba se je uresničila :D 

Priden, jaz načrtujem za soboto spet preko 1000višincev, na šunke seveda,.. pa ene 50-55km. Sem reku, da grem 10 zaporednih fur vsaj 1000 višincev ali več

• Všeč 2
  • Ljubim 1

jajcadizlska.jpg

Napisano

Kaj norite v tej vročini, kolesari se od septembra do junija! 

Razen, če se držite tisega pregovora, junij, julij, avgust babe prmir pust..... :jupiii:

Napisano
pred 12 minutami je Bini napisal:

Kaj norite v tej vročini, kolesari se od septembra do junija! 

Razen, če se držite tisega pregovora, junij, julij, avgust babe prmir pust..... :jupiii:

Vsak izgovor je dober :)

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Jaz sem tud danes mal tko za hec šel biciklirat pa sem naenkrat se znašel na Golovcu pa na Orlah pa še mal raziskovanja okrog LJ pa ne da bi veel kdaj je blo več kot 50km okrog. Je pa vročina že mal začela pritiskat, tko da bo naslednjič treba kako uro prej štartat.

No evo, nisem se zmotil.

Vidim, da si dobro predelel internet in si koristno uporabil teh 6 ur brskanja za informacijami.

Boš ti splaniral eno furo mimo observatorija na orle (neki pojest) pa nazaj 😜 

pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Priden, jaz načrtujem za soboto spet preko 1000višincev, na šunke seveda,.. pa ene 50-55km. Sem reku, da grem 10 zaporednih fur vsaj 1000 višincev ali več

Js nism nič načrtoval pač sm reku da grem mal s kolesom. Je blo spontano. Se za pit nisem nič vzel sabo.

• Začuden 1
  • Zmeden 1
Napisano
pred 28 minutami je TBA napisal:

Js nism nič načrtoval pač sm reku da grem mal s kolesom. Je blo spontano. Se za pit nisem nič vzel sabo.

To z pitjem pa ni v redu. Je potrebno piti sedaj poleti ful. 

Napisano
pred 2 urama je TBA napisal:

Lahko... gremo pa tud recimo lahko turo treh "vrhov". Najprej na Rožnik pa dol pa na Ljubljanski grad pa dol pa spet gor na Golovec in naprej na Orle.

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Sam ne same vode... trust me, sem naredil to napako enkrat in edinkrat. Obvezno notri nekaj energijskega sotonic varjante. Ker kako te sama voda zabije to ni res. Enostavno te blokira v kaki vročini in kr obtičiš z energijo. Strašljivo... ne bom nikoli pozabil, kako nemočnega sem se počutil takrat.

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Aha, zdaj se boš pa na vročino izgovarjal.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.