Skoči na vsebino

NOVA MAZDA 3 (2019)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?koda ?koda... da konec leta. avto moram nujno menjat... G122 mi je pre?voht. tak da bom moral po vsej verjetnosti nabavit kaj druga :(

Edino, ?e ?e nekak vzdr?im s svojim Civicom :)

Napisano

Symon: cenik ?e imajo?

Nisem niti spra?eval saj nisem bi zato tam. Je pa ta bela imela tablico z opremo in ceno notri. V bistvu je bila ?ez 22.000?

post-285-0-29241900-1550069774_thumb.jpg

?koda ?koda... da konec leta. avto moram nujno menjat... G122 mi je pre?voht. tak da bom moral po vsej verjetnosti nabavit kaj druga :(

Kolikor imam izku?nje s Civici so ?isto OK tako, da bi tudi jaz na tvojem mestu po?akal. Po drugi strani pa, ko pride G122 iz garancije jo lahko takoj na 160, 170 konjev ?ipira?.  :punk:

Napisano

Kaj nisi zadovoljen z njim ali si samo neucakan? ?as hitro in neusmiljeno be?i,tako da bo jesen kmalu tu,vmes pa ?e mal dopusta........in MAZDA X3. je tu! Zoom zoom
Napisano

Kaj nisi zadovoljen z njim ali si samo neucakan? ?as hitro in neusmiljeno be?i,tako da bo jesen kmalu tu,vmes pa ?e mal dopusta........in MAZDA X3. je tu! Zoom zoom

Civic je z mano ?e 12sto leto 320.000 km. Nikoli me ni pustil na cedilu, ampak bi ga rad menjal pred registracijo. Skoraj vse je ?e "original". ampak imam ob?utek, da se bodo za?eli problemi. No mogo?e pa tud ne :)

Napisano

Slikana je tako,tudi meni ni v?e?.

Civic je z mano ?e 12sto leto 320.000 km. Nikoli me ni pustil na cedilu, ampak bi ga rad menjal pred registracijo. Skoraj vse je ?e "original". ampak imam ob?utek, da se bodo za?eli problemi. No mogo?e pa tud ne :)

Vozi "mi?ko".Ob?utke daj na stran,vredna tako ni kaj dosti in jo vozi? kamot do nove 3. Lp

Napisano

No danes sem na poti iz pisarne domov nekaj ?asa stal na semaforju ter pogledal v salon na desni. Tudi v Celju je ?e  :zvizga:

Prav ?el sem domov po punco da sva ?la skupaj pogledat  :zvizga:

Meni zgleda avto nor, ?koda le da je bil salon ?e zaprt. A vseeno sem naredil 2 sliki :rolleyes:

img8037.jpg

img8038.jpg

Napisano

Avte imajo ?e v salonih, spletna stran pa ni?.

kupec: kaj pa to prodajate

Mazda prodajalci: pojma nimamo, neki so prvlekli v salone, ker o?itno ni placa v skladi??u.

Najpomembnej?i avto v 2019/20 za Mazdo pa se obna?ajo kot da ne obstaja. Pa ?e se ?e tako trudim, te logike ne razumem.

33112_1.png

Napisano

Avte imajo ?e v salonih, spletna stran pa ni?.

kupec: kaj pa to prodajate

Mazda prodajalci: pojma nimamo, neki so prvlekli v salone, ker o?itno ni placa v skladi??u.

Najpomembnej?i avto v 2019/20 za Mazdo pa se obna?ajo kot da ne obstaja. Pa ?e se ?e tako trudim, te logike ne razumem.

?iva groza,res ne vejo kako se fri?ne ?emljice prodajajo. Cenik bodo verjetno imeli ?e jeseni! Zoom zoom
Napisano

Pomoje jih itak ne morejo dobiti toliko, kot bi jih lahko prodali...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

No narocilo bi vseeno lahko sprejemali

Saj verjetno jih.. ampak moras za to v salon... kjer tudi dobis cenik in prospekt... Avti se redko prodajajo preko spleta ;)

lp

Thomas

image.png

Napisano

Pomoje jih itak ne morejo dobiti toliko, kot bi jih lahko prodali...

Prej bi rekel, da jih za tak denar ne morejo prodati toliko, kot jih lahko dobijo.  :rolleyes: 

Saj verjetno jih.. ampak moras za to v salon... kjer tudi dobis cenik in prospekt... Avti se redko prodajajo preko spleta ;)

To?no tako. Pomoje, ?e gre kdo tja s parimi tiso?aki v ?epu za polog, ga brez te?av rezervira. Mo?no, da ?e ?akajo homologacijo in urejajo papirje.

Napisano

S temle se pa hkrati strinjam kot tudi ne. Zdi se mi da danes v tem tempu vecino stvari kupimo preko spleta...zakaj torej ne bi tudi avta...

Ko sem bil nazadnje v salonu za 3ko je ravno prisel po avto moski ki ga je dobesedno kupil preko maila...nov avto,prodajalca je spoznal sele ob prevzemu vozila

Napisano

Kako bo? ?el v salon in kupil avto ?e sploh ne ve? za njega! Ste mogo?e vidli kako reklamo po TV ali na spletu? Samo mi na forumu vemo za novo M3! Marketing pri nas-Mazdi je na psu,prav trudijo se da nebi prodali. Res ?koda ne ?KODA,?koda! Tudi jaz sem se skoraj 99% odlo?il za nakup M3 po spletu samo zadnji del sem opravil v salonu(cenkanje za popuste,staro za novo itd.)to je to. Lp

Napisano

Ja...v?eraj me je poklical klega iz Mazde kp...naj pridem pogledat to novo Mazdurino 3..

Na hitro..lepa ?portna..notri lepi materjali..ekran velik obrjen proti vozniku....kull..ta je bla 1.8 dizel..srednja oprema ..zanimiv je tudi klju?..plo??at kot manj.zipo.?ez 14 dni dobijo benz.testno..bom probal..cena te rde?e dizel srednja oprema ..24.000 ?..plus popust

Kolega pa ima drugi teden izobra?evanje za novo mazdo..MMS.Uradno je zdaj da novi motorji X.benz pridejo Oktober 2019...bomo vidli.ve? bom v ponedeljek pogledal novo mazdo 3..lp

post-7434-0-48868900-1550312364_thumb.jpg

post-7434-0-98759900-1550312383_thumb.jpg

post-7434-0-61033900-1550312407_thumb.jpg

post-7434-0-77434400-1550312437_thumb.jpg

Napisano

To pa tezko reces, da ne ves za novo trojko... vsi resni avtomobilski mediji imajo objavljene predstavitve, tudi na spletu je nekaj osnovnih podatkov in predstavitev... ni pa se cenika in tocno definirane opreme.... verjetno zato, ker je se niso zaceli cisto uradno prodajati... sem pa preprican, da se bo zacelo tudi resneje oglasevati, ko bo tako dalec... in na to ne bo treba vec dolgo cakati... ;)

lp

Thomas

image.png

Napisano

Ve?ina kupcev teh objav ni videla,verjemi,?e prejno ko sem kupil so se ?udili kateri avtoje je to? Po Tv skoraj ni reklam glede na druge firme in najve?ja reklama je to ter panoji.

Napisano

Ja...v?eraj me je poklical klega iz Mazde kp...naj pridem pogledat to novo Mazdurino 3..

Na hitro..lepa ?portna..notri lepi materjali..ekran velik obrjen proti vozniku....kull..ta je bla 1.8 dizel..srednja oprema ..zanimiv je tudi klju?..plo??at kot manj.zipo.?ez 14 dni dobijo benz.testno..bom probal..cena te rde?e dizel srednja oprema ..24.000 ?..plus popust

Kolega pa ima drugi teden izobra?evanje za novo mazdo..MMS.Uradno je zdaj da novi motorji X.benz pridejo Oktober 2019...bomo vidli.ve? bom v ponedeljek pogledal novo mazdo 3..lp

A tole imajo v salonu v KP?

Jo moram it ppogledat v ?ivo, ker na slikah izgleda precej ?udno...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.