Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je TiEn napisal:

Moji so naredili to kako leto dve nazaj

Meni so to rešili tudi lani. 

• 1 mesec kasneje...
Napisano

To je sam za ameriški trg, kjer imajo kolesa kr s srebrnim duct tapom gor prtrjena, ventilčke pa z vezicami fiksirane. Za amere je to dost dobr.

33112_1.png

Napisano

Mora  z nečim se bavit če ma vw jajca pri mehaniku pa nima kaj delat :)

• Všeč 1
  • Haha 4

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Oj, mene pa zanima, kako je sedaj to z vpoklici in tehničnimi pregledi. Imam še en vpoklic za obdelat, pa sem si rekel, da ga bom istočasno z rednim servisom, sam mi sedaj malce striže registracija in servis 😒

• 2 tedna kasneje...
Napisano
On 1/23/2021 at 6:36 PM, Freak said:

Oj, mene pa zanima, kako je sedaj to z vpoklici in tehničnimi pregledi. Imam še en vpoklic za obdelat, pa sem si rekel, da ga bom istočasno z rednim servisom, sam mi sedaj malce striže registracija in servis 😒

Pokliči na uradni servis, oni se odločijo kako težo ima tvoja zadeva. Po moje je redni servis nujna dejavnost, ki jo je potrebno izvesti znotraj garancije, prav tako vpoklic, če kritično vpliva na nekaj na vozilu. Jaz sem bil normalno na servisu btc lj.

Napisano

Avto je letnik 2009, vpoklic je pa za sovoznikov airbag. Sej drgač imam itak v planu zadevo poštimat, sam rad bi istočasno naredil servis in vpoklic, samo mi za kak mesec striže s tehničnim oz registracijo.

Napisano

Ja in kaj ima veze tehnicni oz. registracija s servisom in vpoklicom ? Pac nardits tehnici in potem peljes na servis in vpoklic. Ali obratno. Tudi jaz imam ta vpoklic se odprt in ga nebom opravil dokler je avto v mojemu lastnistvu.

Napisano
Pred eno uro je Scr3am napisal:

Ja in kaj ima veze tehnicni oz. registracija s servisom in vpoklicom ? Pac nardits tehnici in potem peljes na servis in vpoklic. Ali obratno. Tudi jaz imam ta vpoklic se odprt in ga nebom opravil dokler je avto v mojemu lastnistvu.

Verjetno sprasuje zato, ker je lani februarja stopil v veljavo zakon, kjer te lahko na tehnicnem zavrnejo, ce nimas urejenih vpoklicev...

WWW.AMZS.SI

Kdor se ne bo odzval na obvezni vpoklic vozila, se ne bo smel voziti!

• Všeč 1
  • Ljubim 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)

Hmm zanimivo in prvic slisim :).  Sem imel julija registracijo in niso nic rekl.

Popravljeno od Scr3am
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

Evo, danes sem naredil tehničnega b.p. Torej vpoklicev ne preverjajo, ali pa preverjajo samo vpoklice, ki so vezani na samo vožnjo(motor, zavore)??? 

Napisano

Ni mi pa jasno kako na tehničnem preverijo če je vpoklic bil izveden?? 🤔

Pol bi mogli bit povezani z vsemi znamkami da bi lahko preverili, ali pa bi mogli servisi znamk kjer se je izvedel vpoklic javiti na tehničnega da so to porihtali. 

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
Pred eno uro je Freak napisal:

Evo, danes sem naredil tehničnega b.p. Torej vpoklicev ne preverjajo, ali pa preverjajo samo vpoklice, ki so vezani na samo vožnjo(motor, zavore)??? 

Tudi jaz sem naredil tehnični brez da bi me kdo kaj vprašal o vpoklicih.Najbrž je vse skupaj le na papirju. 

Napisano

Pa tudi vprašanje, kdaj zaprejo nalog enkrat, ko je vpoklic opravljen. Meni so menjali zadnje amortizerje pri dvižnih vratih (vpoklic) pa sem se čez en mesec oglasil pri drugemu serviserju glede druge zadeve in so mi poleg želeli še ta isti vpoklic narediti. Ko sem jim razložil, da sem to že opravil so rekli, da vrjetno niso zaprli naloga.

Napisano

A zato je bil vsakič avto bel od znotri, ko so menjali AB? 🤪

33112_1.png

Napisano
pred 7 minutami je Boss napisal:

A zato je bil vsakič avto bel od znotri, ko so menjali AB? 🤪

Včasih se vidi ko se kakšni ženski sproži in ima cel make up na airbagu. 😆😆😆😆

• Haha 2
  • Začuden 1
Napisano
pred 6 minutami je scania napisal:

....in frizuro natopirano.Ne rabi niti hodit k frizerju. 

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano
pred 33 minutami je scania napisal:

po domače povedano... cel ksiht ji gor ostane.

• Haha 2
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano
pred 12 minutami je Boss napisal:

po domače povedano... cel ksiht ji gor ostane.

S široko razprtimi očmi in usti. Nič kaj lepo. 

• Haha 1
  • Začuden 1

• 4 tedne kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Močno dvomim da tudi pri tem kolaču niso bili zraven.
    • Mah, prav dobro se niti ne spomnim... Je bil en vaški pretep, prišla milica in njihov nono se je izmuznil, da ga niso dobili. Ko je vsa "pivska kompanija" prišla iz zapora in so se spet našli v oštariji in spet "malo" popili, so se spet nekaj začeli kregat in so mu jebali četniško mater, ker "se je skril ko partizan, ko nemce zagleda"...   Nekako tako je šla ta zgodba...
    • Če boš uporabljal Forscan, potem poglej kaj priporočajo na njihovi strani.   Jaz sem po njihovem priporočilu kupil iz Amazona.
    • Zanimivo, res ekstra donosi posvecenih. Po drugi strani pa vsi ti insiderji (razen enega ali dveh) niso dosegali rasti zlata, ki je šlo v zadnjem letu gor za 70+%...
    • Zadnjič je nekdo govoril, da ima prijatelja, ki je 2,5 leti obnavljal hišo iz 70-tih. Potem se je odločil, da jo poruši in zgradi novo.   Znanec je pred 2 letoma obnavljal hišo iz 80-tih, tri etaže (tipična hiša iz tega časa), žena arhitektka. Hiša je bila po 2 letih dela obnovljena, strošek pa cca 220.000 € (pričakoval je 180.000). Je pa temeljito "prerukana" in izgleda lepo. Podrli je niso, ker imajo spomine na starše ...   Spet drugi znanci so kupili hišo, ki je 20 let stala v 3. gradbeni fazi in jo predelali v gostilno. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi jo podrli in zgradili novo.    Lado, odvisno od potreb. Hiše zastarajo fizično, funkcionalno in ekonomsko. Pri tvoji prvi del ni problematičen, ker je zgrajena solidno (treba bi jo bilo le izolirat in osvežit), tretji tudi ne (super lokacija - noben moteč infrastrukturni objekt se ni in se v bližnji prihodnosti verjetno ne bo nasral zraven). Če ti je hiša funkcionalno ustrezna, potem je smiselno razmišljati o obnovi, pri večjih spremembah konstrukcije, pa je fino razmislit še o kakšni drugi varianti.   Tudi sam sem v tvojih letih razmišljal "za 100 let naprej", danes pa razmišljam drugače. Verjetno smo preveč mahnjeni na te naše nepremičnine ... potem se pa otroci zaradi njih med seboj še skregajo.                
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.