Grdi komunisti in njhove rabote. Bili so res slab zgled s svojimi nacionalizacijami in samo zaradi njih se dogaja tole:
Kitajska kritična do britanske nacionalizacije British Steela in napoveduje zaščito svojih podjetij
WWW.RTVSLO.SI
Peking je po nacionalizaciji družbe British Steel, ki je bila v lasti kitajskega jeklarskega podjetja, napovedal sprejetje ustreznih ukrepov za zakonitost pravic in interesov kitajskih vlagateljev v Združenem...
Septembra je moja najdražja dobila nov avto. Starega renolda smo obdržali, imela ga je zavarovanega pri Triglavu. Brez problema je prenesla vse bonifikacije na nov gasauto vključno z bonifikacijo za kasko, čeprav renold ni bil več kasko zavarovan.
V grlo zliješ in pogruntaš...lahko je scajnca,jabolčni sok al pir...kaj drugega bolj težko😄
Bil je 3,95€/6 piksn,pa sem vzel,da probam...meni se je mrzel v grški vročini zdel čist OK😋👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.