Mazda 3 2014 Chiptuning v Sloveniji
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Še nič spravlam se pa v nakup komplet bremz. Bom najvrjetneje probal EBC ker sem našel neko "športno" stran, ki mi komplet yellow stuff in diske proda za 560€. Če grem pa na autodoc za ATE me pride pa 350€ tk da še kolebam
-
Babica se z ogromno torbo odpravi na Novo Ljubljansko banko. Pristopi k okencu: - "Rada bi odprla račun pri vas." - "Seveda gospa rade volje, kakšen bo pa vas prvi polog?" - "Položila bi osemindvajset milijonov evrov." - "Tako veliko, ja, kje imate pa ves ta denar?" - "Drago dekletce, tule pri sebi v tej torbi." - "Ja gospa pa veste, da se taka vsota denarja ne nosi v torbi. Za račun vas bo pa sprejel naš direktor, saj so taka pravila naše banke pri tako velikih pologih na račun." Babica nima nič proti in direktor jo sprejme v svoji pisarni. Pijeta kavico in se pogovarjata, na koncu pa si direktor dovoli vprašanje: - "Vas lahko za konec vprašam še nekaj sicer zelo diskretnega, ne smete mi zameriti, vendar me zanima, kako ste prišli do toliko denarja?" - "Eh, kako, enostavno - s stavami." - "Je to mogoče! S kakšnimi stavami pa, če smem vprašati?" - "Ja s kakšnimi stavami le, s čisto običajnimi stavami!" - "Nemogoče!" - "Lahko vam dokažem, a greva midva kaj stavit?" - "Ja kaj pa bi sla midva lahko stavit?" - "Recimo, staviva, da imate vi, gospod direktor, kockasta jajca." - "Kako prosim, kako, kockasta jajca! Jaz vendar nimam kockastih jajc! Kakšna stava pa je to! Moja jajca so čisto lepo okrogla!" - "No, vidite, potem ni nobenega razloga, da ne bi stavili z menoj, za, reciva, tisoč evrov, da imate kockasta jajca!" - "Velja, pa staviva!" - "Velja, jutri ob dvanajstih prideva skupaj z mojim odvetnikom in preveriva, kakšna so vaša jajca!" Babica odide, direktor pa ni mogel več delati, saj se je cel dan in še cel večer ogledoval in otipaval po jajcih. Vendarle pa so bila naslednji dan jajca še vedno okrogla, zato se ves vesel napoti v banko. Nestrpno čaka na dvanajsto uro, se ves čas otipava, ogleduje, vendar so jajca nedvomno okrogla. Napoči dvanajsta ura in na vratih potrka babica s svojim odvetnikom. Direktor: - "Gospa, tole stavo ste nedvomno izgubili, sedaj so moja jajca definitivno okrogla in ne kockasta." - "Bomo videli, bomo videli, v to se želim osebno prepričati, če nimate nič proti se, prosim, slecite." - "Ni nobenega problema." Direktor se sleče, babica pa mu v roki otipava in pregleduje jajca, ter jih drži. V tistem pa direktor vpraša: - "Čudno gospa, ne vem, zakaj se vaš odvetnik tolče z glavo v zid?" - "Ja to je pa, sinko, zato, ker sem z njim včeraj stavila za deset tisoč evrov, da bom danes točno opoldne držala za jajca direktorja Nove Ljubljanske banke..."
-
S kolegi smo jo gledal po spustu z Rombona in nismo bil dovolj korajžni, pa tudi nismo neke ultralahke kategorije in bi bili lahko hitro glavni akterji v črni kroniki, heh
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Meni najzahtevnejša je bila "ferata" je bila tista iz 1. svetovne nasproti Kluž v smeri Hermana. S kolegom sva jo sicer splezala, čeprav ni bila vzdrževana že 100 let. Precej "lahka" sva morala biti na njej ker je precej manjkalo, ostanki pa so bili zelo majavi. V kakšnem stanju oziroma ali sploh še je, ne vem. Glede na to, da so marsikaj delali tam nad cesto ob zadnji sanaciji in širitvi, je mogoče že ni več.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.