Mraušk Mčk Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Druga?e pa jaz nosilce vedno odmontiram in jih ne vozim na strehi,?e jih ne potrebujem-se pozna na porabi, pa ?e zgleda ne najbolje.Je..? porabo, z nosilci na strehi zgleda? kot da si ?portnik. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Ja, Jures, potemtakem sem jaz trener kolesarske ekipe... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Takole to zgleda... Zdaj premi?ljujem, da bi kupil en hladilnik na 12V pa ga postavil zadaj, ker ostaja prostor (kolesa niso tako dolga kot je prikolica). Samo zadeva pride dokaj draga za tistih nekajkrat na leto, kolikor bi ga potreboval (40-litrski je 400?)... Za tako ekipo pa kaj manj?ega skoraj ne pride v po?tev... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
LabiGT Napisano 30. maj, 2019 Prijavi Napisano 30. maj, 2019 glede na to kaksni minioni so kolesarji, jih lahk spravis se ene 20 v avto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 30. maj, 2019 Prijavi Napisano 30. maj, 2019 zakaj v avto, ?e jih pa lahko kar na streho na bicikle nalo?i? pa naj majo mal suhega treninga, da se ogrejejo. Citiraj
Gelipter Napisano 6. junij, 2019 Prijavi Napisano 6. junij, 2019 Jure ..zelo priro?no..super lp Citiraj
mazdaman Napisano 7. junij, 2019 Prijavi Napisano 7. junij, 2019 Jure, pa ti ima? samo za dva bicikla, ?e bi imel za ?tiri, bi bilo ?e enkrat toliko. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 7. junij, 2019 Prijavi Napisano 7. junij, 2019 Ja, ja, vem, kako je to. Tudi jaz sem imel tak avto, da je bilo zelo koristno, ?e sem ?e kolesa s seboj vozil... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
50keda Napisano 17. junij, 2019 Prijavi Napisano 17. junij, 2019 Ni kdo od vas zgubu kak picikl dans na AC proti morju .. sli?al na radiu, da je v bli?ini tunela Markovec bil pecikl na prehitevalnem pasu o.O Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.