CX5 awd se okrenula 180 stupnjeva
-
Evo, tipičen hujskaški levi portal.Nikjer ne piše nič, zakaj se gorivo draži. Kar en članek, kot bi ga napisal osnovnošolec. In potem objavijo tako skrpucalo in samo čakajo, da se bodo spodaj "naši" in "njihovi" pogrizli. In seveda šiba aparat z talanjem minusov nepravim odgovorom. Podenj od portala.😕 https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/cene-pogonskih-goriv-pocasi-a-vztrajno-narascajo.html
-
nekdo na naši firmi je 1x reku, zame bojo cene goriva vedno enake, ker vedno tankam za 20€ 😂
-
Bolj kot to, bi gledal, da ni avto od začetka proizvodnje, se pravi 2006, 2007 leto. Govorim iz prve roke, po menjavi obročkov @roctech, dobrodošel v klubu Največje hibe na teh avtomobilih so ponavadi termostati (na srečo odprti), zabasani oljni obročki, vratni aktuatorji centralnega zakleplanja. Načeloma pa super avto Verjetno zna biti tudi automatik uredu, če si bolj cruiser tip človeka Glede strehe, niti ni taka kriza. Je mohair in kar kvalitetna. Bolj me je bilo strah na NBjki z vinilko, ki so rade popokale. Pa še to res v ekstremnih primerih. Je pa s pomično trdo streho avto potem toliko težji, kar je mene odvrnilo od nakupa, pa še čakat moraš da se ti odpre/zapre. Hardtopi za NC obstajajo, ampak so še redkejši in dražji kot za NB
-
Hvala za odgovore, ročni verjamem da je super, imajo pa tudi premium ceno nad avtomatiki, po drugi strani mi pa ma tudi tak avtomatik z ročkami za volanom svoj appeal, tudi pri dinamični vožnji. Sem pa šel na tesno vožnjo s to in je že zaarana, naslednji teden je moja :) Jo je pa gospod uvozil iz ZDA leta 2010 in od takrat je bila njegova, potem pa jo je pri tem trgovcu baje menjal za skori novega Z4 :)
-
Če bolj poredko tankaš se "kurckej" opazi,če seveda vmes ne pozabiš koliko je bila zadnjič cena!🤣
-
-
Topics
-
Latest Images
-
Today's Birthdays
-
Who's Online (See full list)
Recommended Posts