Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz imam tudi njihov hladilnik. brez zmrzovalnika ali zmrzovalnega predala. Delal 8 let bp. Težava bla letos. Tak zatesni, da če takoj odpiraš, ga potegneš. za to sem ga imel s tovarniškimi distančniki privijačenega na steno. No prekla plastikq je crknila. 2 novi čakal 2 tedna in olupli me za ca. 35€. Skoraj sem že varit začel, da bi napocal sam skupaj neke "vinkle".
-
Kako daleč smo za Hrvati po kupni moči? https://share.google/eVtZxgwbHk45i53lD
-
AEG...ne rečem...jaz imam drugačne izkušnje z koncernskim Electrolux hladilnikom...sem že pisal o tem...je od znotraj pleh čist zarjavel...al je bila kaka napaka pri odvodu kondenza al kaj,je po par letih čisto "zgnilil"...pa je bil orng čez jurja z displayem na touch,kao-INOX itd... Koliko je tukaj enakega z AEGjem ne vem,sta pa oba iz istega koncerna.
-
V takih primerih bi vsi morali kakšen korak nazaj - predpostavljam, da je problem v načinu komunikacije, ker smo pri pisanju površni, hitro pride do konflikta. Težko je v nekaj besedah napisat to kar mislimo, želimo v resnici povedat. V pisanjih se tako mešajo dejstva, dejansko stanje, naše izkušnje, naši občutki, sumi, predvidevanja ... malo narobe obrneš besedo, ali kakšno pozabiš in lahko nasprotnika užališ, čeprav tega nisi nameraval ... tudi meni se je zgodilo že kar nekajkrat. Torej moja teza je, da je problem predvsem v našem načinu komunikacije. Če bi sedeli za isto mizo ob pivu, bi podobnih težav skoraj ne bilo.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.