Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
Jaz imam trenutno Michelin alpin 5 in sem full zadovoljen in bom letos vzel kar naprej Alpin 7....(ne bom ekspirementiral in iskal nekaj za 20-30eur cenejsih variant, se mi niti ne da🤣😏)... -
Ko jaz vidim to temo, se samo nasmehnem. Še dobro, da nam cen elektrike ne menjajo vsake 14 dni. No, če pa želim, lahko ceno elektrike menjajo vsako uro. Zadnjič sem videl ekstrema - človek, naročen na Bisol Energija paket z urnimi cenami elektrike - je dobil položnico konec meseca -37,70€. Da, dobavitelj mu je bil dolžen denar. Kako je to mogoče? Poleti je na sončen dan cena elektrike 0 ali celo negativna. Čez vikende pa je lahko negativna po več ur. Človek, ki, mimogrede, živi v bloku, ima 3 EV-je. In je pridno polnil EV-je v času, ko mu plačajo, da troši elektriko ... Tako, za "intermezzo", da malo presekamo cene goriv. Si predstavljate, da se s tremi avti cel mesec voziš in si za to še "nagrajen"?
-
Išči gume, ki so dobre v mokrem. Itak je večina zime mokra podlaga, snega je le za vzorec (če ne hodiš smučat kam v višave). LM005 je dobra izbira. Meni so od zimskih všeč še Dunlop Wintersport, tudi Michelinke niso slabe, a so drage.
-
Glede na to, da se počasi spet bliža čas menjave gum me zanima, katerega od spodaj naštetih modelov bi vi izbrali v dimenziji 215/65r16. - Bridgestone Blizzak lm005 (večja obraba, boljše na mokrem) - Bridgestone Blizzak 6 (nova zasnova, boljše v snegu, malo slabše na mokrem) - Continental WinterContact Ts 870p - Michelin Alpin 7 Na Cliotu 4 sem večino lastništva imel gor Blizzak Lm005 185/65r15. V tej dimenziji so bile gume bomba. Glede večjih dimenzij imam mešane občutke zaradi precej različnih mnenj uporabnikov. Očitno se določeni vzorci tekalne površine bolje obnesejo v manjših dimenzijah in obratno. Obraba in poraba goriva mi nista važna.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.